Spatiu extra de depozitare

Inca incerci sa gasesti mai mult spatiu pentru casa ta in care sa iti depozitezi hainele si pantofii? Daca pare ca sifonierele tale se fac mai mici si mai mici, atunci este clar ca ai nevoie de cateva moduri creative in care sa iti faci tu singura spatii de depozitare. Locul de depozitare a garderobei poate sa difere de la solutii temporare, la renovarea nei zone in camere care sa permita pentru un dressing sau un sifonier. De cele mai multe ori, spatiul poate sa nu fie adevarata problema, doar modul creativ in care spatiul a fost facut.
Iata cateva idei creative pentru a adauga mai mult spatiu de depozitare in casa ta.

Citeste si:  Veselie si culoare in bucatarie

1. Da-i mobilei vechi o noua intrebuintare

Mobila veche care foloseste canapele, scaune si dulapioare pentru depozitare este excelenta pentru depozitarea hainelor si pantofilor. In dormitoare, in special in camera copiilor, poti sa folosesti astfel de mobila pentru a agata rochiile, hainele.

2. Adauga o policioara unei nise

Multe camere au nise in pereti care sunt neincapatoare pentru mobila, dar ar fi perfecte pentru o zona de garderoba. Acele policioare pot fi instalate in aceasta zona pentru a folosi acel spatiu si a atarna hainele pe umerase.

Citeste si:  Crema de curcan cu porumb si muschi de vitel cu turte de cartofi

3. Spatiu de depozitare ascuns

Spatiul vertical de deasupra hainelor de pe umeras este un loc bun pe care poti sa il folosesti pentru depozitarea pantofilor si accesoriilor. Construieste rafturi pentru a maximiza spatiul.

4. Foloseste spatiul deja existent mai eficient

Daca dulapurile tale au suficient spatiu, dar nu poti sa iti pui prea multe haine in el, atunci ia in considerare varianta instalarii unor raftulete, pentru adauga mai multa eficienta atunci cand incerci sa gasesti hainele repede.

Citeste si:  Apa curata in piscina

5. Foloseste spatele usilor

Poti sa adaugi ceva cuele, coliere, genti in spatele usilor. Pentru un aspect mai frumos poti chiar sa instalezi pe usa o oglinda.

6. Imparte sertarele folosind delimitatoare

In functie de organizarea sertarului, poti sa adaugi cateva limitatoare, pentru a imparti partea pentru sosete, pentru lenjerie, etc.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.