Spalarea geamurilor

Ferestrele … ferestrele murdare … ferestrele cu urme … nu-i asa ca te innebunesc? Mai ales daca esti o persoana perfectionista care vede orice mic defect, orice urma. Probabil ca si pentru tine este o adevarata bataie de cap stergerea geamurilor astfel incat sa fie perfect curate, ca si cand nici nu ar fi acolo. Iata deci, de ce ne-am gandim sa va dam o mana de ajutor si sa venim cu ceva solutii.
1. In primul rand, inainte sa te apuci de treaba, trebuie sa stii ca ai nevoie de ustensilele necesare, asa ca daca nu le ai inca, da o fuga pana la supermarket si achizitioneaza-le.
In functie de marimea ferestrelor tale ai nevoie de o bagheta telescopica care sa te ajute sa le stergi cu usurinta fara sa te intinzi prea mult sau sa te urci pe cine stie ce.
2. Umple o galeata cu apa calda si cu putin detergent, in functie de cat de murdare sunt ferestrele tale. Poti sa folosesti o galeata pentru apa cu detergent si una pentru apa simpla pentru a spala.
3. Rasuceste pe stergator un prosop imbibat in apa cu detergent si ataseaza bagheta telescopica. Spala ferestrele de sus in jos. Cate o fereastra pe rand, pentru a nu se usca. Foloseste apoi un prosop curat, numai dupa ce fereastra a fost curatata in totalitate.
4. Foloseste un prosop vechi pentru a sterge marginile dupa ce ai terminat de spalat geamul.
5. Poti sa aplici aceeasi procedura si pentru geamurile din interior, asigurandu-te doar ca storci bine prosopul ud pentru a proteja lemnul. Bineinteles, atunci cand speli geamurile din interior, asigura-te ca ai o carpa uscata la indemana pentru a sterge tamplaria atunci cand ai terminat de spalat ferestrele.
Daca urmezi aceste sfaturi, cu siguranta nu vei mai avea nevoie de ore suplimentare pentru a curata geamurile si a straluci asa cum iti doresti.
In plus, pe langa faptul ca vei economisi timp, vei economisi si bani, intrucat nu vei mai fi nevoita sa cheltui banii pe diferite produse de curatat geamurile, care, de multe ori, se pot dovedi a fi ineficiente.

Citeste si:  Redecorare baie mica

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.