Securitatea casei tale

A venit si ziua cea mare: in sfarsit te poti muta in casa visurilor tale! Ai terminat de amenajat, ai facut ultimele modificari, totul este la locul lui, ce mai ramane de facut?
Te-ai gandit vreodata sa iti achizitionezi un sistem de supraveghere video sau o alarma care sa te protejeze de atacurile si jafurile care au inceput sa fie “la moda” in ultimul timp?
Indiferent ca stai la curte sau intr-un apartament, sistemul de securitate sau este o masura de siguranta pentru linistea ta si a familiei tale.

Ce face un sistem de supraveghere video?

Un sistem complet de supraveghere trebuie sa prelueze imaginile, sa transmita semnalul video si sa ofere posibilitatea de inregistrare/vizualizare.
Cu ajutorul sistemului de supraveghere video iti va fi mult mai usor sa detii controlul casei tale si sa gestionezi eventualele probleme ( sa speram ca nu vor exista )legate de disparitia unor bunuri personale, etc.
Acest sistem poate fi folosit atat pentru locuinta personala, cat si pentru afacerea proprie. Supravegheaza-ti angajatii si asigura-te ca totul decurge conform cerintelor tale si nevoilor tale.

Citeste si:  Asculta florile

Sistemul de securitate sau alarma este o alta modalitate de-ati asigura locuinta. Cu ajutorul acestui sistem, eviti patrunderea infractorilor in casa ta. Senzorii de miscare care sunt instalati in diferite locuri ale casei ( geamuri, usa ) sunt cei care pornesc practic alarma,atunci cand cineva strain incearca sa patrunda in casa. Odata pornita, alarma emite un sunet care ii pune pe fuga pe infractori si te atentioneaza atat pe tine, cat si pe cei care se ocupa de securitatea casei tale, ca exista o problema.

Sunt cazuri, cand sistemul se poate declansa singur, din cauza unui zgomot puternic sau din cauza faptului ca nu dezactivezi la timp alarma. Ai la dispozitie in jur de 30 de secunde pentru a introduce corect codul alarmei si pentru a putea intra in casa fara probleme.
In caz contrar, va trebui sa iei legatura cu firma de securitate, sa le comunici motivul pentru care s-a declansat alarma si parola secreta, pe care numai tu, familia ta si operatorul firmei de securitate o va cunoaste. In felul acesta, eviti deplasarea echipei de interventie catre casa ta, respectiv plata suplimentara a unei taxe ( independenta de cea lunara ).

Citeste si:  Obiecte decorative... dar cate?

Daca vrei sa traiesti in liniste si siguranta, alege un sistem de securitate si supraveghere potrivit tie si familiei tale.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.