Schimbari in locuinta

Moda se poate reflecta si in infatisarea casei. Oamenii au tendinta sa creada ca moda inseamna numai imbracaminte si atat, insa este total gresit.
Acest articol iti va da cateva sfaturi despre cum sa ai un look modern in casa ta, un look care sa se potriveasca cu tine si cu personalitatea ta. Dar inainte sa incepem, asigura-te ca esti pregatita pentru orice schimbari pe care le vrei pentru casa ta. Schimbarile sunt ca trecerea la lucruri noi si lasarea in urma a unor lucruri pe care le aveam. Este ca imbuntatirea modului de viata si pentru a face asta este bine sa incepeti cu locuinta.
Un sfat important in efectuarea schimbarilor in casa ta este inlocuirea culorilor peretilor. Acesta este un pas foarte mare pe care ar trebui sa il faci. Daca esti obisnuita sa ai multe culori si vrei sa ai parte de un mediu vesel in casa ta, iti poti vopsi casa folosind culori diferite. Vopseste fiecare camera cu culori diferite si asigura-te ca fiecare culoare este complementara cu cealalta. Vopsirea unui perete necesita mult efort si timp. Ar trebui sa iti scoti lucrurile din camera pentru a te putea misca mai usor. Incearca sa iti faci o schita inainte. Adu-ti aminte: o data ce ai schimbat culoarea peretilor, nu mai este cale de intoarcere.
Potriveste culoarea peretilor cu accesoriile si cu mobila pe care o vei folosi in camera. Pentru a alege cu usurinta ce mobila sa folosesti, poti apela la mobila moderna, pentru ca aceasta poate sa se asorteze cu usurinta oricarui fel de culoare. In afara de potrivirea rapida, poate merge de asemenea cu diferite varietati de design si decoratiuni.

Citeste si:  Draperii de bucatarie in stilul anilor '20

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.