Proceduri de siguranta pentru inundatii

Se stie ca in ultimul timp inundatiile au facut ravagii in tara noastra. Oamenii care traiesc in zone predispuse inundatiilor trebuie sa aiba grija de siguranta casei, luandu-si masuri de precautii si invatand ce sa faca in cazul unei inundatii.
In timpul unei inundatii, electricitatea si chiar apa se pot taia, accesul pe drumuri poate sa fie blocat si multe magazine probabil ca se vor inchise. Asigura-te ca ai in casa anumite rezerve. In aceste rezerve, pe langa mancare, asigura-te ca ai si lanterne, chibrituri, un aparat de radio care functioneaza pe baterii, baterii, si copii ale documentelor importante.
Condusul in timpul unei inundatii poate sa fie de cele mai multe ori periculos, dar uneori iti poate salva viata. In timpul unor inundatii se poate crea aglomeratie la statiile de alimentare, rezultand o lunga asteptare. Prin urmare, ar fi bine sa te asiguri ca ai o provizie de benzina sau motorina in casa.
Daca nu ai nevoie sa evacuezi, sau daca inundatia loveste prea repede, si nu poti pleca, este recomandat sa stai in casa pe timpul inundatiei.

Citeste si:  Drob de miel in multe feluri, pana la drob de pui

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.