Plante de baie

Baia nu este cu siguranta primul loc care iti vine in minte pentru pozitionarea unei plante, pentru ca ele au de cele mai multe ori ferestre mici sau nu au deloc si au foarte multa umiditate cu care nu toate plantele pot trai. Din fericire, acest mediu foarte specific al bailor este potrivit pentru anumite tipuri de plante.
Violetene africane
Acestea tind sa infloreasca si sa traiasca mai usor in climatul cald, si ca un beneficiu in plus, nu necesita lumina directa a soarelui. Aceasta planta este un fan al apei calde, asa ca atunci cand o uzi, evita apa rece. Aceasta planta are de asemenea predispozitia la umezeala, asa ca las-o in apa sa toata ziua dupa ce ai udat-o.
Aloe vera
Planta aloe vera este ideala in mai multe feluri, nu numai pentru ca o poti tine in baie. Aceasta iti asigura o sursa naturala si proaspata de aloe vera, buna entru piele si pentru sistemul digestiv. Aceasta planta este potrivita bailor care au cel putin o fereastra mica, pentru ca le place lumina multa. Uda-le consistent pentru ca au foarte multa apa in frunze.
Feriga
Este o planta care este foarte atractiva atarnand in jos pe perete. Aceste plante sunt ideale pentru baie pentru ca le place umiditatea. Daca o tii in baie, nu vei mai fi nevoita sa ii uzi frunzele zilnic. Aceste plante iubesc lumina, dar nu necesita lumina directa a soarelui.

Citeste si:  Supa-crema de somon si andive rulate in jambon
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.