Modernizare ieftina a casei

Fie ca te gandesti sa iti vinzi casa sau vrei doar sa o faci mai frumoasa pentru tine si famila ta – exista cateva lucruri pe care poti sa le faci pentru a o face sa para mai atractiva si mai primitoare. In functie de aptitudinile tale personale poti sa faci majoritatea lucrurilor tu singura – si exista intotdeauna alternative pentru lucrurile pe care nu vrei sa le faci singura. Iata cum poti sa iti imbunatatesti casa ieftin.
1. Incepe cu bucataria. Bineinteles, noile chiuvete si dulapuri o vor imbunatati, insa te vor costa si foarte multi bani. Ca o alta alternativa, ai putea sa schimbi usile dulapurilor sau doar manerele.
2. Deschide dulapurile din lemn vechi sau chiar laminat cu o vopsea proaspata pe usi. Vopseste si tavanul pentru a avea o bucatarie mai luminoasa si mai fresh cu doar cativa banuti in plus.
3. Ia in considerare schimbarea aplicilor si lustrelor.
4. Instalarea unei noi mochete este scumpa. Totusi, poti sa o cureti in profunzime pe a ta pentru a-i reda aspectul proaspat.
5. Inlocuieste robinetele de la baie si de la bucatarie. Acesta este un mod foarte ieftin de a-ti moderniza si imbunatati infatisarea casei tale.
6. Schimba-ti perdelele si draperiile.
7. Planteaza mai multe flori in ghivece pe care sa le pozitionezi in casa.

Citeste si:  Cum sa zugravesti singura
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.