Ingrijire mobila de lemn de exterior

Mobila de lemn de exterior este o investitie majora care sporeste intr-adevar look-ul si functionalitatea casei. Ingrijirea acestui tip de mobila este cheia in pastrarea ei cat maimult cu putinta si protejarea acestei investitii. Urmeaza acesti pasi pentru ai ingriji acest tip de mobila.
1. Acopera intotdeauna mobila de exterior cu copertine rezistente la apa atunci cand nu o folosesti. Desi poate parea multa munca, acoperirea ei dureaza doar cateva minute si va proteja mobila. Soarele este de asemenea un alt factor care poate face rau mobilei si acoperirea ei o protejeaza de asemenea.
2. De doua sau de trei ori pe an, spala mobila si usuc-o in intregime. Murdaria poate deteriora mobila asa ca curatarea frecventa este cheia longevitatii. Exista anumite produse create special pentru mobila de lemn si este bine sa le folosesti.
3. Usuca mobila sau las-o in soare daca devine umeda.
4. Unge mobila cu ulei de cateva ori pe an.
5. Verifica mobila la fiecare cateva luni. Folosirea indelungata poate sa slabeasca incheieturile. Asigura-te ca mobila este inca functionabila, pentru a nu avea surprize.

Citeste si:  Spalarea geamurilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.