Idei mari pentru o bucatarie mica

Atunci cand vine vorba de bucataria ta, trebuie sa fii sigura ca abordezi desigul minunat. Dar ce poti face atunci cand camera este pur si simplu prea mica? Din fericire, exista multe trucuri pe care le poti folosi pentru a decora o bucatarie mica cu mult succes.
In primul rand ar trebui sa planifici sa te decizi asupra unei teme care sa ti se potriveasca si care sa iti placa, dar care sa imbunatateasca de asemenea o camera mica. Prea multa murdarie in bucatarie va face spatiul sa para mai mic decat este in realitate, asa ca ai grija de asta.
Aplicand o abordare de decorare particulara, poti sa inserezi elemente care iti vor fi folositoare in bucatarie. Pastreaza in minte schemele de decorare care permite rafturi ample, pentru ca acestea pot fi un spatiu aditional. Indiferent pe ce mergi, ce alegi, nu uita sa fii pozitiva, intrucat aceasta este inima casei tale .
Un aspect important al maririi bucatariei este paleta de culori. Daca ai crezut intotdeauna ca trebuie sa zugravesti in alb, pentru a da senzatia de spatiu, iata ca avem ceva vesti bune pentru tine. Daca preferi culorile mai aprinse in bucataria ta le poti avea fara sa faci camera sa para prea inghesuita, daca decorezi cu o schema de culori monocromatica, sau una unde culorile au aceeasi intensitate. Poti sa folosesti chiar o tema de decorae albastra, sau daca vrei mai multa culoare, foloseste verde sau violet.
In ceea ce priveste mobila, ia in considerare mobila de dimensiuni mici spre medii.
Pozitionarea mobilei este un al truc atunci cand decoram o bucatarie mica. Trebuie sa iei in considerare principiile Feng Shui atunci cand aranjezi mobila si accesorizezi bucataria. Mobila trebuie sa fie pozitionata departe de holuri pentru a permite accesul direct in camere. Incearca sa nu incarci foarte mult incaperea cu mobila, intrucat spatiul va parea si mai mic si mai inghesuit decat este in realitate. In acest caz, cu cat mai putin, cu atat mai bine. Lasa spatiul sa respire pentru a iti fi si tie bine.

Citeste si:  Cum sa ai o bucatarie curata
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.