Gradina in stil Feng-Shui

Un feng shui bun in gradina ta va ajuta la atragerea energiei de calitate in casa ta, precum si recreerea simturilor. Atunci cand vine vorba de o gradina cu un feng shui bun, marimea gradinei nu este principalul criteriul. Bineinteles ca este minunat sa fii inconjurata de o gradina mare, dar tot ceea ce ai este doar un spatiu mic cu care sa lucrezi, si poti crea o gradina minunata folosind cateva trucuri feng shui
Principalele instrumente folosite in crearea unei gradini frumoase sunt aceleasi instrumente folosite in crearea unei case frumoase in stil feng shui. Vei avea nevoie de a harta a energiei in primul si in primul rand.
Ai nevoie de asemenea sa intelegi cele cinci elemente ale teoriei feng shui si sa stii sa aduci energia buna. De exemplu, zona de nord a gradinii este conectata cu energia cresterii personale si auto-cultivarii, si elementele de feng-shui necesare in aceasta zona este pamantul. In mod normal, aceasta ar fi o zona excelenta pentru o gradina Zen.
Daca vrei sa adaugi apa gradinii tale, zonele feng shui precum sud-est, est si nord sunt excelente pentru elementele de energie.
Daca vrei sa creezi o zona de joaca pentru copii, atunci zona de vest este recomandata pentru ca este buna pentru energie si creativitate.
Lucrand cu culorile feng shuiului este un mod minunat de a-ti infrumuseta gradina.
Bucura-te de gradina feng shui, de culorile si elementele naturale care aduc bucurie si placere.

Citeste si:  Curatare pete de smoala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.