Feng Shui – zona familiei

Invata cum sa folosesti calitatile Feng Shui-ului in zona familiei pentru atragerea casniciei, si imbunatatirea vietii de familie si relatiile cu rudele.
Zona Feng Shui este responsabila pentru viata de familie si este localizata in zona de est a casei sau a camerei. Cel mai puternic efect poate fi atins daca atentia speciala este acordata zonei cu alte rude.
Totusi, daca o persoana este singura, aceasta zona a casei poate servi ca un instrument al atragerii dragostei si casniciei. In asemenea caz zona familiei a casei sau a camerei ar trebui sa fie decorata cu obiecte de pereche. Poate sa fie vorba despre candele, perne, figurine sau vaze. Fotografiile cu obiectele de acest gen sunt o optiune foarte buna.
Decoreaza aceasta zona cu obiecte care sunt asociate cu viata familiei. Poate sa fie orice care evoca emotii pozitive relationate cu casnicia si familia. Cu cat aceasta zona este vizitata de cat mai putine persoane care nu fac parte din familie, cu atat mai bine. Energia externa sau invidia poate sa aiba impact negativ asupra vietii de familie.
Zona familiei este un loc doar pentru familie, in care aceasta sa se stranga si sa petreaca timp impreuna.
Feng Shui-ul ajuta foarte mult mariajul si familia. De aceea o alegere proasta pentru decoraea acestei parti a casei este o oglinda sau o fotografie a fiecarei persoane. Un asemenea element de decor va simboliza independenta persoanei.
Astfel, trebuie sa decorezi zona familiei cu o fotografie a familiei fericite, sau a unui cuplu fericit. O asemenea imagine va atrage din ce in ce mai multa dragoste si fericire in casa.
Aceasta zona, asa cum indica Feng Shui-ul va fi responsabila pentru fericire, si, prin urmare, trebuie sa fie curatata in permanenta pentru a atrage mai multa energie pozitiva, si decorata cu obiecte frumoase, pentru a atrage relatii noi si pentru a reintari relatiile deja existente. Aceasta zona Feng Shui este cel mai bun loc pentru familie sa petreaca timpul impreuna si sa se bucure de toate clipele frumoase.

Citeste si:  Usi de interior si ferestre tot de interior

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.