Feng Shui pentru camera copilului

Tu sau cineva la care tii asteapta un copil? Sau poate ca deja ai un micut, dar camera copilului tau nu functioneaza pentru tine? Pentru ca o camera sa aiba un feng shui bun, trebuie sa aiba si un curs de energie pozitiva.
Cum stii daca camera are energie pozitiva? Poti folosi cateva sfaturi feng shui pentru a verifica acest lucru, si, poti de asemenea sa iti folosesti simturile. Cum te simti cand intri in acea camera, cum arata si cum miroase acea camera? Toate simturile tale intra in actiune in intelegerea energiei din intreaga lume.
Copilul tau va explora in curand lumea trezindu-si toate simturile, asa ca, ca si parinte trebuie sa ii creezi un mediu sanatos si sigur.
Impreuna cu ghidurile de baza ale feng shui-ului pentru o camera sanatoasa, incearca sa creezi un design armonios.
Bombardand camera copilului tau cu ultimele gadget-uri electrice disponibile pe piata, contribuie la provocarea feng-shuiului in camera copilului.
Cel mai bine pentru copilul tau este sa te axezi pe lucrurile simple, naturale. Energia bucuriei pe care o experimentezi in timp ce creezi camera va crea o energie de bucurie in intreg spatiul.
Lasa-ti copilul din tine sa o ia razna cu ideile tale in timp ce adultul pastreaza un ochi critic asupra feng shuiului creand un spatiu perfect.
Energia pozitiva a feng shuiului contribuie la buna crestere si dezvoltare a copilului.
Puneti numai elemente care atrag energia pozitiva.

Citeste si:  Scoaterea cuielor din perete

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.