Dormitor linistitor

Aceste strategii usoare din regulile feng shui-ului te vor ajuta sa te simti mult mai relaxata in dormitorul tau.
Viata poate sa fie stresanta si dupa ce ajungi acasa dupa o zi obositoare cu siguranta iti doresti sa ai un loc al tau unde sa te poti relaxa si odihni.
Incepe crearea unui dormitor linistitor facandu-l mai calm. Cel mai simplu este sa incepi cu culorile Albastrul soft si verdele. Acestea sunt considerate a fi culori calmante si linistitoare si sunt deseori folosite de catre hoteluri si spa-uri. Evita culorile inchise care te suprastimuleaza – ele pot face dormitorul sa se simta opresiv. Culoarea peretilor si tavanului poate juca un rol important in crearea unui aspect seren. Opteaza intotdeauna pentru nuante pastelate, galben deschis, crem, bek, auriu soft, si asa mai departe.
Dormitorul este locul in care o persoana doarme. Este necesar sa ai un pat mare, confortabil si primitor in aceasta camera.
Nu converti niciodata dormitorul intr-o camera de lucru.
Si daca totul arata bine in dormitorul tau, ce poti auzi? Daca este un televizor sau un telefon, atunci nu ai rezolvat nimic. Ia in considerare anumite melodii relaxante, cu sunete ale naturii, etc.
Inconjoara-te de lucruri care te fac sa te simti fericita, poze, amintiri, carti preferate, etc. Lumanarile aprinse sunt si ele minunate si creaza o atmosfera romantica, intima.
Acorda-ti cateva minute in care sa faci curatenie in fiecare dimineata.
Si, aminteste-ti, fara intrusi.
Lumina naturala face camera sa para mai primitoare, in comparatie cu lumina artificiala. In cazul in care nu ai suficienta lumina naturala in casa, pozitioneaza o oglinda pe pereti in opozitie cu fereastra.
Daca nu poti sa faci asta, atunci te sfatuim sa optezi mai bine pentru lumina artificiala galbena, si nu alba. Functioneaza mai bine si creaza un aspect placut.
Adu natura in casa ta. O vaza mica, umpluta cu flori proaspete in fiecare zi, poate clar sa sporeasca aspectul dormitorului, dand si un miros aparte incaperii.

Citeste si:  Hortensia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.