fbpx

Designer pentru decorarea locuintei

Desi foarte multe dintre noi stim exact ce ne dorim, in momentul in care ne apucam sa ne amenajam singure locuinta, este posibil ca rezultatul final sa nu fie tocmai pe gustul nostru.
Prima problema care apare este atunci cand terminam lucrarile este atunci cand observam ca incintele sunt prea inchise, obisitoare, ca gresia din hol este prea incarcata, ca alunecam pe cea din bucatarie, ca nu putem spala pe sub canapeaua din living, ca dulapul – care mi se parea superb in magazin – la mine in dormitor nu isi gaseste locul etc.
Daca va ganditi ca un designer nu va cunoaste gusturile, afla-ti ca va inselati. Acestia au calitatea de a asculta si de a intelege exact ce va doriti. Mai mult decat atat, ei stiu foarte bine ce e „in” si ce e „out” in materie de mobila, decoratiuni si asa mai departe.

Citeste si:  WOK - tigaia magica

Astfel, se poate spune ca rolul deisgnerului este de a valorifica ideile si gusturile noastre, de ale filtra si de a le pune in practica in cea mai avantajoasa forma posibila. Cu alte cuvinte, acesti specialisti in decorarea si amenajarea locuintelor reusesc sa redea unei case personalitatea si unicitatea proprietarilor ei. Ceea ce nu stim foarte multi dintre noi este faptul ca designerul cunoaste psihologia unama si poate propune solutii inedite care sa ni se potriveasca perfect.
Orice tip de locuinta (de vacanta, locuinta permanenta, apartament sau garsoniera) prezinta prin pozitionare, structura si compartimentare anumite avantaje. Totul consta in descoperirea acestor puncte si valorificarea lor.
A fi propriul tau designer nu este un lucru rau, insa se poate termina rau in momentul in care tindem sa exageram.
Daca totusi nu va permiteti sa platiti un designer cel putin apelati macar pentru un sfat. Acesta este si rolul lor: sa ofere solutii si idei. Pentru a va sfatui cel mai bine este nevoie insa de mai multe detalii ale spatiului pe care vreti sa il schimbati!
In alta oride de idei, va las sa hotarati singure daca aveti sau nu nevoie de un designer pentru casa voastra!

Citeste si:  Redecorare balcon
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.