Design minimalist

Arhitectii au dezvoltat un nou design pentru o casa localizata in Guimaraes, Portugalia. Aceasta casa dispune de un design minimalist si masoara aproximativ 650 metri patrati. Aceasta casa a fost creata de arhitecti priceputi astfel incat sa se potriveasca cu toate cerintele proprietarilor. Aceasta cladire ar trebui sa fie ridicata suficient de mult incat sa gazduiasca trei etaje. Peisajul din jurul casei este pur si simplu uimitor. Cu o panorama mare prin orasul Guimaraes, este logic de ce proprietarii si-au dorit ca locuinta lor sa arate asa si de ce arhitectii au folosit toate atributele in favoarea lor. Zonele private si sociale din jurul cladirii sunt incredibile. Prin acest design minimalist al casei se exploreaza la maximum lumina naturala si o priveliste minunata. Parterul este zona cea mai frumoasa a acestei cladiri, intrucat aici poti sa gasesti sufrageria, bucataria, zona in care se ia cina, piscina, si peste tot exista posibilitatea de a lega spatiul interior de spatiul exterior prin deschiderea acelor usi glisante.
Dormitoarele sunt pozitionate la etajul al doilea, si cel mai de sus etaj functioneaza foarte bine si ca birouri, avand un balcon extrem de frumos care permite proprietarilor sa se bucure de privelistea minunata. Culoarea gri inchis aplicata cladirii se creioneaza bine cu imprejurimile cladirii si fac curtea interioara sa fie transformata intr-o zona contemplativa. Oricum ar fi, cladirea pare foarte extravaganta si este nevoie de niste proprietari la fel de extravaganti.
Design-ul minimalist al casei vine din faptul ca decorul este destul de redus, peretii obisnuiti sunt inlocuiti de ferestre mari, de usi cu geamuri, pentru a le da proprietarilor sansa de a se bucura de privelistea minunata pe care o au.
Locul in care este pozitionata casa este unul extrem de frumos, cum de fapt, este intreaga Portugalie.
Cei care au realizat aceasta casa impresionanta cu acest design minimalist sunt arhitectii Sequeira, niste arhitecti extrem de talentati si cu o viziune mare.

Citeste si:  Care este locul tau preferat din casa?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.