Decorarea in stil Feng Shui

Decorarea in stil Feng Shui este un mod esential de a-ti decora casa creand un sentiment vibrant de armonie si bucurie. Decorarea Feng Shui nu inseamna neaparat crearea unei case tip Zen; ceea ce decorarea Feng Shui inseamna este ca trebuie sa creezi un mediu care are cea mai buna energie pentru a sprijini activitatea specifica, sau activitatile destinate spatiului respectiv.
O casa gen birou va avea nevoie de succes si energie vibranta, in timp ce un dormitor va avea nevoie de energie soft, senzuala. Poti sa atingi energiile dorite urmand cateva principii esentiale de tip feng shui in eforturile tale de decorare.
Feng Shuiul poate fi folosit in decorarea unei casei cu telul de a crea o casa fericita, amuzanta, increzatoare si iubitoare. Sfaturile de decorare din feng shui sunt putin diferite de decorarea traditionala, dar odata ce ai inceput sa folosesti feng shuiul, o casa decorata armonios este a ta si te poti bucura de ea.
Primul tau pas in decorarea casei cu feng shui incepe de fapt inainte de procesul propriu-zis de decorare.
Prima cerinta feng shui este aceea de a curata reziduurile cu energie veche si sa creezi o fundatie de energie curata si puternica. Ce inseamna asta la un nivel practic? Inseamna ca trebuie sa scapi de gunoiul din casa. Nu are nici un sens sa decorezi o casa plina de gunoi, din punctul feng shui-ului de vedere.
Doar dupa ce ai scapat de gunoi si de energia negativa, poti incepe initierea procesului feng shui. Dar stai, mai este inca un pas pe care trebuie sa il faci inainte de a te apuca sa te joci cu culorile, texturile si varietatea de lucruri pe care feng shui-ul le ofera. Si pasul este:
– Asigura-te ca ai un aer de o buna calitate si o lumina de o buna calitate. Aceste doua elemente sunt esentiale pentru un bun Chi, sau o energie feng shui buna in casa ta.

Citeste si:  Tendinte tot mai noi in iluminat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.