Decorarea casei pentru Revelion

Petrecerea de Revelion este un mod festiv de a primi Noul An impreuna cu prietenii si familia. Pentru a stabili tonul pentru un eveniment de neuitat, decoratiile potrivite pot fi foarte folositoare. Poti sa creezi propriile tale decoratiuni sa se le cumperi de la un magazin specializat pe astfel de obiecte. Cele mai bune decoratiuni pentru pereti vor seta atmsofera, vor asigura lumina corespunzatoare si vor ajuta sa creeze o stare jubilanta pentru invitatii tai, pentru ca ei sa fie multumiti si sa se bcuure de venirea Noului An.
Auriu si argintiu sunt culorile traditionale ale sarbatorii de Revelion. Asta le face sa fie alegeri potrivite pentru decorarea peretilor, confetiilor, sau chiar alegerea rochiei pentru eveniment. Poti sa decorezi peretii in aceasta schema de culoare.

Citeste si:  Cu ce vin asortam felurile de mancare?

Unul dintre semnele traditionale care ne indica ca Noul An este aproape este bolul acela disco pozitionat in centrul camerei.

Decoratiunile de Craciun sunt binevenite in casa. Si ele contribuie la aceasta atmosfera de Revelion. Si bradul este unul important si in aceasta seara.

Nu uita de artificiile de la miezul noptii.
De asemenea, nu trebuie sa uiti nici de sampanie si de paharele de sampanie, dar nici de vestitul tort de Revelion.

Citeste si:  Plante de apartament, Cyclamen ingrijire

Luminile festive inseamna de fapt luminite colorate pentru a adauga interes decoratiunilor de pe pereti. Fie ca petrecerea ta se tine in interior sau in exterior, luminile pot fi aranjat pentru a face incaperea sa straluceasca si sa creeze ambianta dorita.
Aprinde lumanarele prin toata casa si nu aprinde becurile. Lasa lumanarelele si beculetele instalatiilor sa iti dea lumina de care ai nevoie.

Citeste si:  Postmodernismul in mobilare si decorare

Oricare ar fi decoratiunile, amenajarile de Revelion, cel mai important este pana la urma sa fii inconjurata de persoanele dragi tie.

Nu trebuie sa uiti de asemenea nici de vestitul vasc care trebuie sa se regaseasca in casa ta in aceasta seara speciala, pentru a aduce noroc si spor in Noul An.

O alta traditie spune ca prima persoana care trebuie sa intre in casa ta in Noul An ar trebuie sa fie barbat pentru a aduce spor, prosperitate, bogatie, etc.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.