Decorare eficienta bucatarie

Aceste sfaturi de decorare vor fi un ajutor mare atunci cand renovezi sau redecorezi casa. Telul tau este sa creezi un spatiu care te va face pe tine si pe familia ta fericita, si confortabila.
Sufrageria este centrul social al casei, dormitorul este sufletul, si bucataria este cunoscuta ca fiind inima casei.
Bucataria, ca fiind inima casei, este de asemenea cea mai complicata. Fiecare familie foloseste bucataria in maniere diferite.
Inca o data, ca in fiecare alta camera pe care planuiesti sa o redecorezi, un prim pas este acela de a analiza incaperea inainte de a pune pe hartie ideile.
Unele dintre intrebarile pe care ar trebui sa le iei in considerare sunt notate mai jos:
1. Ce fel de bucatar esti tu?
2. Cat de multi oameni gatesc sau te ajuta in acelasi timp? Este camera adecvata pentru toata lumea sa se miste confortabil si nu stea in drumul celorlalti?
3. Au loc alte activitati aici? Activitati precum cina, temele, etc.
Acestea sunt doar cateva dintre putinele intrebari pe care ar trebui sa le iei in considerare inainte de a merge mai departe la alte sfaturi de decorare.
Design-ul standard folosit in decorarea bucatariei este acela atat pentru confort, cat si eficienta. Acesta este un sistem creat in urma cu multi ani pentru a economisi pasi si energie atunci cand mergi mai departe.
Odata ce ti-ai facut o idee in legatura cu decorarea bucatariei, este timpul sa te apuci de treaba. Poti sa schimbi intreaga infatisare a acesteia sau sa inlocuiesti doar usile.
In multe cazuri stilul si decorul din restul casei vor determina deciziile pe care le faci pentru decorarea bucatariei.
La cealalta extrema, daca ai o familie activa cu copii si visul tau este sa ai suprafete din inox si sticla, atunci car trebui sa te gandesti la amprentele de pe aceste suprafete minunate, carile si hartiile care vor aluneca, etc.
Daca totusi, esti unul dintre acei oameni care abia asteapta sambata pentru a scapa de stres curatand mobila din bucatrie, atunci mergi mai departe si alege orice stil iti doresti.

Citeste si:  Retete cu carne pentru copii de 6-12 luni

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.