Decorare dormitor mic

Daca dormitorul tau este de marimea unei cutii de chibrit inseamna ca este mic si inghesuit si abia te chinui sa iti strecori corpul noaptea si apoi, peretii cad pe tine, si apare claustrofobia si teroarea.
Nu dispera! Este posibil sa faci pace chiar cu cele mai mici dormitoare folosind cateva trucuri vizuale, si pune strategii organizationale. Ideea este sa maximizezi spatiul pe care il ai, si sa simulezi spatiul pe care nu-l ai, pentru a crea un mediu confortabil si primitor.
Cel mai rau lucru pe care poti sa il faci intr-un spatiu mic este sa il umpli cu lucruri mari. Dulapuri pana in tavan, sifoniere, etc. Marimea piese, in comparatie cu spatiu, face ca piesa sa fie mai mare decat este in realitate si face spatiul sa fie mai mic decat este in realitate.
Deci, in loc sa faci asta, alege mobila mica. Obiectele mai mici vor crea iluzia ca incaperea este de fapt mai mare decat este cu adevarat. Folosind marimea potrivita, vei da camerei spatiul necesar.
Majoritatea oamenilor decoreaza un spatiu mic concentrandu-se asupra aspectelor negative, sentimentelor de inghesuire, lipsa de spatiu si faptul ca trebuie sa fie foarte selectivi in legatura cu piesele decorative pe care le pot achizitiona.
Peretii mici ai cemerei nu trebuie neaparat sa simti ca se prabusesc asupra ta. Ar putea sa isi deschida bratele. Atmosfera familiara poate sa fie exact sentimentul de care ai nevoie, pentru a-ti tine de cald si a te simti insiguranta.
Concentrandu-se asupra aspectelor negative, oamenii incep sa isi piarda abilitatea de a fii proactivi in legatura cu spatiul in care traiesc. Totusi, poti sa gasesti ceva avantaje in camera ta, precum faptul ca tine de cald si poate sa fie un cuibusor romantic de nebunii, departe de grijile cotidiene ale lumii.
Un dormitor mic nu trebuie sa ti se para nicidecum o corvoada, ci trebuie sa il accepti ca atare si sa ii consideri un prieten de-al tau, sa incerci sa ii vezi toate punctele forte si sa profiti de tot ceea ce el iti ofera. Cel mai important dintre toate este ca iti ofera mai multa intimitate.

Citeste si:  Inghetata de capsuni
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.