Decorare casa veche

Daca iti doresti sa decorezi o casa veche, nu ai nevoie sa iti remodelezi casa. Remodelarea consta in vopsire, inlocuirea ferestrelor sau usilor sau instalarea unei noi podele. In loc sa faci asta, decoreaza prin schimbarea obiectelor de fiecare zi pe care le vezi in casa ta. Printre aceste elemente se numara si materialele. Atunci cand te decizi asupra colorilor casei tale trebuie sa iei in considerare marimea fiecare camere, intrucat culorile inchise fac o camera sa para si mai mica si culorile deschise fac o camera sa para si mai mare.
1. Agata draperiile la ferestrele bucatariei si alege o culoare care sa evidentieze si sa se potriveasca cu culoarea peretilor.
2. Inlocuieste draperiile din sufragerie cu jaluzele sau cu draperii noi. Spala bine ferestrele si pune perdele si draperii noi.
3. Adauga tablouri in fiecare camera. Acele tablouri trebuie sa fie in culori care sa se potriveasca cu culorile fiecarei camere si alege fotografii cu familia pentru a le inrama si a le pune in camera.
4. Inlocuieste draperiile de la dus. Aceste modificari ii dau baii tale o noua infatisare si te ajuta sa nu remodelezi baia in intregime.
5. Schimba asternuturile pentru fiecare pat. Ai grija ca si culorile asternuturilor sa fie la fel, complementare cu culoarea camerei respective.
6. Arunca cateva perne pe pat, pe scaunele mari si pe canapele. Atunci cand alegi pernele, ia in considerare culorile si materialele din care sunt facute.
7. In cazul in care nu iti convine podeaua, poti sa o schimbi, sau sa instalezi parchet laminat, daca se potriveste cu decorul si tema casei.
8. Vopseste tamplaria casei, daca nu iti permiti sa zugravesti intreaga casa.
9. Sterge bine mobila.
10. In bucatarie trebuie sa iti faci mult loc si sa aranjezi totul.
11. Adauga cateva ghivece cu flori in casa. Vei da astfel viata si frumusete camerelor tale
12. Daca este posibil, pune cateva flori proaspete in vaza si pozitioneaza-le in sufragerie si bucatarie.
13. Aeriseste bine toata casa inainte de a te instala definitiv.

Citeste si:  Hortensia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.