Decorare bucatarie cabana

O casa de la munte tinde sa aiba o tema naturala, rustica. Otelul si alte materiale moderne, impreuna cu formele moderne, raman fara spatiu de obicei intr-o casa inconjurata de copaci, pietre, stanci si apa. In loc, o casa de la munte ar trebui sa fie decorata cu obiecte simple care sa reflecte acele lucruri gasite in natura si formele organice. Aceasta tema poate sa fie purtata in fiecare camera a casei, incluzand bucataria. Iata cateva sfaturi folositoare.
1. Foloseste materiale naturale acolo unde este posibil. Agata dulapuri din lemn real, nu laminat. Stai departe de culorile precum albul si negrul, si ramai la culorile naturale.
2. Foloseste culori care se gasesc in natura pentru accesorii. Alege culorile neutre si nu tonurile vibrante. Stai departe de perdelele prea incarcate si alege mai degraba niste draperii simple care sa inrameze peisajul minunat de afara.
3. Adauga o podea din lemn masiv bucatariei tale, decat sa folosesti parchet laminat. Este adevarat ca lemnul masiv este scump, dar acesta ii va da casei tale un simt autentic, de munte.
4. Adu sentimentul acela de munte in bucataria ta, atarnand niste lanterne in incapere. In mod alternativ, foloseste niste lumanarele pentru a crea impresia unui felinar.
5. Asigura-te ca locul in care stai, si in care tu si familia ta luati masa este cat se poate de confortabila. In loc sa pui scaunele in jurul mesei, foloseste mai degraba canepele pe care sa arunci niste perne. Adauga o vaza cu flori de munte in mijlocul mesei si totul va fi minunat. Ai grija totusi, ca acele canapele sa fie pozitionate cu fata la fereastra, sau la ferestre. Nimic nu este mai placut decat sa mananci si sa privesti muntii, copacii, etc.
Ca si sfat, iti spunem ca ar trebui sa iei in considerare introducerea unui semineu in bucatarie, pentru crearea unei atmosfere mai rustice, mai romantice, mai de … munte. Cu siguranta iti va placea sa stai cu familia langa semineu, sa savurati o cana de vin fiert si sa va bucurati de compania celor din jur.

Citeste si:  Feng Shui pentru bogatie
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.