Decor de Sarbatori

1. Lasa ninsoarea sa patrunda in casa ta
Respira viata noua aducand zapada in casa ta. Sunt disponibile pe piata diferite spray-uri care imita foarte bine zapada. Da cu spray pe mobia si apoi adauga ornamente de Craciun, conuri, crengute de brad, etc.
2. Simplitate uimitoare
Atingerile simple precum crengutele de brad si lumanarelele parfumate pot da oricarei camere sentimentul acela de sarbatoare.
3. Decor rosu
O atingere de culoare rosie incalzeste patul sau canapeaua si este lucrul perfect care poate crea atmosfera de Sarbatoare.
4. Sosetelele pentru cadouri
Atunci cand vine vorba de acele sosetele speciale pentru cadouri, te sfatuim sa alegi acele modele si culori diferite, pentru o crea o tema de culori interesanta.
5. Frumusete naturala
Conurile de brad si de pin asezate in suporturi pentru lumanarele sunt o alegere interesanta si extrem de frumoasa. Poti sa presari putin sclipici pe fiecare con in parte pentru o extra stralucire.
6. Masa de Craciun
O fata de masa rosie, speciala pentru Craciun, servete rosii sau albe, ornamente de Craciun, lumanarele parfumate , toate acestea creaza o atmosfera extrem de frumoasa pentru ziua Nasterii Domnului.
7. Coronita de brad
Nu uita de coronita aceea frumos ornata, care atarna pe usa de la intrare si intampina musafirii in aceasta perioada.
8. Litere pentru Craciun
Totul arata foarte bine, foarte chic in limba franceza – chiar si cuvantul pentru Craciun. Pentru o decorare instanta, aseaza literele care compun cuvantul ” NOEL” in fata unei oglinzi, in fata intrarii in casa sau in fata unui dulap. Poti gasi aceste litere in magazinele cu ornamente si pretul acestora nu este foarte ridicat,
9. Nu uita de flori
Florile dau bine in ziua de Craciun, mai ales acea floare speciala denumita Craciunita, cu flori rosii.
10. Nu uita sa decorezi ferestrele si usile.
Adauga crengute, flori, globulete, ornamente
11. Si, in cele din urma, te sfatuim sa nu uiti de celebrele luminite de Craciun, care creaza o atmosfera foarte placuta.

Citeste si:  Supa de broccoli si cartofi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.