Cum decoram casa de Craciun?

Sarbatorile vin!!  Si pentru ca magazinele sunt deja pline cu decoratiuni specifice Craciunului, nu vad pentru ce am lasa pe ultimul moment, aceasta activitate distractiva: decorarea casei de sarbatoare.

Cum decoram casa de Craciun pentru a ne putea bucura de o atmosfera de vis, de-a dreptul magica?

Fie alegem culorile Cracinului, rosu si verde, fie alegem culori metalizate cu culori mai pastelate de exemplu argintiu cu albastru-gri sau auriu cu bej si vernil. Atmosfera trebuie sa fie una placuta si de ce nu sa fie un de basm.

Citeste si:  Secretele prafului de copt

Decor craciun

Nu trebuie sa uitam de lumanari. Ele sunt de-a dreptul romantice si merg de minune pe  masa alaturi de bucatele alese, de vinul clasic si de decoratiunile de Craciun.
Lumanarile rosii asezate in mijocul mesei, in suport special sau intr-un sfestnic arata de-a dreptul frumos si incalzesc atmosfera.

Decor craciun

Pentru ca bradul de Craciun intregeste intreg peisajul, este bine sa tinem cont de paleta de culori cu care am decorat restul casei si sa folosim aceleasi nuante si pentru impodobirea bradului.

Citeste si:  Depozitarea lucrurilor

Decor Craciun

Nu uita de luminitele simple cu caldura calda, care pot aduce magia in orice coltisor al casei, puse in vaze, sticle decorate, etc. iar pentru cei care stau la casa, intrarea poate fi unul dintre elementele cele mai importante.

Decorati si bucurati-va!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.