Cum sa decorezi curtea pentru Craciun

Ai vrut vreodata sa te dai mare la vecini, prieteni sau familie in timpul Sarbatorilor de iarna facandu-ti casa remarcata in timpul Craciunului? Ei bine, daca nu ai facut-o pana acum, nu e timpul trecut, pentru ca poti intr-adevar s-o faci, mai ales daca urmezi sfaturile de mai jos pe care le-am ” cules” pentru tine:
1. Decide-te asupra tipurilor de luminite pe care vrei sa le folosesti in decorare.
2. Cumpara luminite de Craciun. Poti sa le gasesti peste tot incepand cu 1 decembrie, asa ca ai de unde alege. Fie ca optezi pentru unele de mai slaba calitate sau de o calitate superioara, toate arata bine.
3. Examineaza-le bine. De asemenea, trebuie sa studiezi cu atentie si sursa de lumina, intrucat vrei ca totul sa fie in siguranta si sa nu existe nici un fel de probleme.
4. Evalueaza curtea si casa pentru a determina unde anume poti sa amplasezi luminitele. Daca ai un copac in curte, poti sa pui luminite si pe el, poti sa folosesti luminie curgatoare pe casa, sau spirale la streacina. Foloseste orice vrei pentru a-ti face casa sa arate unica.
5. Instaleaza luminitele.
Daca telul tau este sa ai cele mai bune luminite de pe strada, trebuie sa iei in considerare ce au facut vecinii tai, si sub nici o forma sa nu copiezi ce ai vazut la ei. Trebuie sa fii creativa pentru a fii unica si sa te distrezi pur si simplu cu luminitele. Atunci cand dispui de spatiu putin, profita la maxim de el. Luminitele pot face un spatiu mic extrem de frumos daca stii sa le aranjezi cum trebuie. Daca din contra, dispui de un spatiu mare, raspandeste luminitele peste tot prin curte.
6. Aminteste-ti ca ai multe optiuni pentru iluminat.
Poti sa folosesti luminite albe, colorate, cu miscari, sau poti sa folosesti un ren, un brad, sau un Mod Craciun.
7. Scenele nasterii sunt cele mai bune atunci cand se aprind, iasa ca in considerare si varianta acizitionarii unei astfel de instalatii.
Daca ai un brad in curte, decoreaza-l. O star il va infrumuseta cu siguranta.
8. O ghirlanda la usa sau u coronita cu siguranta ii va da o atingere speciala si frumoasa.
Nu fii timida. Experimenteaza-ti optiunile. Daca nu esti satisfacuta de prima data, poti sa le dai jos si sa le rearanjezi asa cum iti doresti.

Citeste si:  Fast food la tine acasa (partea a II-a)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.