Culori decorare casa

Decorarea casei este posibila cu ajutorul unor sfaturi simple de design.Oricum iti decorezi casa sau mobila,un plan bun este intodeauna incorporarea pieselor care creaza un aspect de ansamblu si stilizeaza-ti casa ca un tot unitar.Vrei, de asemenea, sa aduci fiecare loc din casa la viata cu o culoare tupeista si vopsea si culori complementare.
Temperatura culorilor
Vopsirea unei camere cu o culoare calda sau rece poate schimba starea acelei camere.Foloseste culori precum: rosu, portocaliu si galben pentru a incalzi camera si culori precum: albastru, verde si violet pentru a crea o atmosfera rece.
Pete de culoare
Cea mai usoar metoda de a introduce pete de culoare este urmatoarea: achizitioneaza obiecte colorate si interesante de decoratie.De exemplu, adauga o pata de culoare peretilor cu rame pentru poze sau arta pentru pereti.Alte piese pot fi: lumanarile, obiectele artistice. Este cel mai bine sa grupezi accentele pentru un aspect echilibrat.
Combinarea culorilor
Culoarea este plina de personalitate si poate da tonul camerei. Fa combinatii interesante de culori, alaturand o canapea rosie, de exemplu, cu perdele violet si presulete sau perne indigo. Fiecare culoare o complementeaza pe cealalta, dar este destul de dominanta incat sa dea un aspect interesant.
Asezarea mobilei
O masa simpla in fata canapelei poate schimba look-ul sufrageriei tale intr-un mod subtil.Pentru un aspect american, inveleste-ti canapeaua cu o cuvertura alba careia ii poti alatura cu un presulet pufos alb in cealalta parte a camerei.

Citeste si:  Transformarea casei pentru primavara

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.