Cele mai romantice camere

Cauti sa adaugi putin romantism in casa ta? Verifica aceste sfaturi care iti pot transforma camerele aplicand un decor romantic.

1. Ar fi greu sa nu simti ca plutesti si ca visezi atunci cand pasesti intr-o camera tapetata cu trandafiri, ornata cu trandafiri si accesorizata cu draperii cu imprimeuri florale.
2. Bineinteles, culoarea rosie si coral sunt culori vibrante romantice, dar sunt pernele confortabile cele care aduc romantismul in camera.
3. O oglinda ornata frumos, cu pereti de un roz dulce pal, adauga baii tale un romantism aparte. Acum, daca cineva ar intra in camera si ar imprastia cateva petale de trandafir, ar fi perfect.
4. Fie ca esti deja o printesa, sau iti doresti sa devii una, meriti sa te rasfeti intr-un pat de printesa inspirat din stilul francez.
5. Poate biroul sa fie decorat intr-un stil romantic? Probabil ca te-ai intrebat de multe ori acest lucru. Raspunsul este urmatorul: absolut. In special atunci acnd este decorat cu un tapet floral dulce.
6. Texturile usoare si amestecul de materiale, modele si culori exotice transforma camera intr-un loc ideal in care sa iti doresti sa te relaxezi.
7. Nu este nimic mai frumos decat un decor desprins parca dintr-o poveste. Poti sa obtii acest decor prin pozitionarea in dormitor a unui pat frumos, care sa fie cuibusorul de nebunii pentru o dragoste dulce si frumoasa.
8. Un interior romantic nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie roz. In acest caz, pernele, florile, oglinda, toate trebuie sa fie nelipsite, transformand camera intr-una extrem de frumoasa, pe care chiar si partenerul tau o poate aprecia.
9. Si in bucatarie poti sa adaugi putin romantism, punand o fata de masa florala si pozitionand o vaza cu flori in centrul mesei.
10. Nu este nimic mai frumos si mai delicat decat un dormitor alb imaculat.
11. In dormitorul designerului interior Sara Tuttle, amestecul de mobila vintage cu cateva atingeri de roz este foarte feminin si sofisticat.
12. Griul delicat si modele florale albe, creaza un loc in care oricine s-ar simti bine si fericiti.

Citeste si:  Provocare. Aranjarea camerei copilului cu produse Ikea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.