Casa primitoare

Prima impresie pe care o creaza casa ta este cea care conteaza cel mai mult, de aceea trebuie sa ai grija sa o faci cat mai primitoare cu putinta.
Holul este pricipalul loc unde atat tu, cat si musafirii intra pentru prima data. Holul este cel care face contactul cu casa, de aceea trebuie sa fie foarte primitor, sa faca trecerea frumoasa si, bineinteles, o impresie buna.
Daca esti norocoasa si dispui de un hol generos, poti crea un ambient deosebit. Pozitioneaza cateva piese de mobilier interesante. Pozitioneaza si o masuta pe care sa asezi o vaza cu flori, pentru a crea un ambient primitor. Trebuie de asemenea sa nu omiti sa acorzi putina atentie si in ceea ce priveste luminozitatea locului respectiv. Aplica lampadare, pentru a crea un accent de lumina.
Daca te afli de cealalta parte a „baricadei”si dispui de un hol mic, de dimensiuni reduse, atunci trebuie sa te ocupi ceva mai mult de spatiul respectiv si sa iti pui mintea la contributie. Este bine sa eviti sa il aglomerezi prea tare, sa incerci sa il vopsesti in nuante deschise, pentru a-l lumina.
Daca te afli de cealalta parte a „baricadei”si dispui de un hol mic, de dimensiuni reduse, atunci trebuie sa te ocupi ceva mai mult de spatiul respectiv si sa iti pui mintea la contributie. Este bine sa eviti sa il aglomerezi prea tare, sa incerci sa il vopsesti in nuante deschise, pentru a-l lumina. Opteaza pentru piese de mobilier mai mici si deschise la culoare pentru a crea un spatiu extrem de primitor.
Continua sa creezi un spatiu armonios si primitor in tot restul casei.
Casa este locul unde te intorci seara dupa o zi obositoare la locul de munca, este locul unde iti gasesti familia, pe cei dragi, locul unde vrei sa te regasesti si sa te relaxezi in acelasi timp, de aceea este foarte important sa iti transformi locuinta intr-un loc primitor.

Citeste si:  Retete grecesti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.