Casa eco

Sa fii glam si eco in acelasi timp nu inseamna ca trebuie sa ai in casa numai obiecte exclusive, in special atunci cand vine vorba de decorarea casei. Fabricatorii de mobila si de obiecte de decoratiuni interioare au inceput sa incorporeze practici eco si materiale eco in productia lor, permitandu-le consumatorilor sa aibe case mai eco.
Accesoriile casei sunt cele mai potrivite pentru a incepe daca iti doresti sa adaugi ceva revitalizare camerelor tale. Opteaza pentru materiale naturale. Pentru a adauga putin efect, alege dintr-o multitudine de culori.
Exista de asemenea si anumite boluri decorative facute din lemn pentru a adauga o frumusete naturala. Fii atenta cu atingerile naturale, de exemplu cu cele corale care pot dauna mediului inconjurator.
Sa ai o mobila eco este o varianta foarte buna si acest lucru poate sa fie facut in diferite modalitati. Daca esti dispusa sa cumperi elemente noi, contula un designer de decoratiuni interioare, care poate sa iti puna ce elemente nu se potrivesc. Poti sa le refolosesti sau sa le recilezi pe cele pe care le detii deja. Doar asigura-te ca le revitalizezi inainte. Pastreaza fara indoiala elementele care sunt facute de mana.
Poti adauga de asemenea o noua viata pieselor care se afla deja in casa ta revopsindu-le dupa trendurile actuale. Pentru 2010, turcoazul promite sa fie culoarea anului si toate culorile inspirate din materialele naturale.

Citeste si:  Vedetele au fost la deschiderea primului showroom Roche Bobois in Romania

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.