Casa de vacanta

Ai agonisit o viata intreaga si intr-un final ai ajuns sa-ti permiti sa-ti cumperi pe langa casa de zi cu zi, si o casuta frumoasa de vacanta.
Toate bune si frumoase, banutii sunt la locul lor, insa ai o mare dilema: unde sa-ti iei casa de vacanta? Sa fie la munte, unde aerul este mereu proaspat si curat? Sa fie la mare, unde vara te poti bucura de plaja, soare, mare si multe alte distractii?
Chiar nu stii ce sa faci si cum sa iei decizia cea mai buna. Daca ai strans ceva banuti frumosi si mai poti apela la un venit suplimentar sau un ajutor din partea parintilor, sotului, iubitului sau a unui credit bancar, poti cumpara doua casute de vacanta, mai micute, ce-i drept: una la munte, una la mare.
Avantaje si dezavantaje sunt de ambele parti, insa sunt convinsa ca balanta va atarna mai greu in cazul avantajelor.
In primul rand, o casuta intr-o zona turistica te va costa ceva mai mult, insa poti profita de ocazie, si o poti inchiria pe timp de iarna sau de vara, depinde de anotimp si de zona. In mai putin de 1 an iti vei scoate investitia, ba mai mult, iti vei permite chiar sa faci altele, la fel de avantajoase pentru tine.
Daca nu vrei sa inchiriezi casa de vacanta si vrei sa fie numai pentru tine si cei apropiati, poti opta pentru o casa cu 2-3 camere, cu o curte cat de cat maricica, unde sa te poti bucura de un gratar sau de o zi de plaja.
Din cand in cand, va trebui sa mergi sa verifici daca instalatiile merg bine, daca nu s-a furat ceva, daca totul este in regula.
Casele de vacanta sunt cele mai frumoase si cele mai “degajate”, ca sa spun asa, deoarece aici poti combina elementele de decor si arhitectura intre ele, fara sa-ti pese ce parere va avea vecina de alaturi sau prietenii iubitului.
Casa de vacanta este locul in care trebuie sa te simti cel mai bine, sa te simti libera, sa-ti faca placere sa stai si sa te regasesti in fiecare coltisor al ei. Cat timp tu te simti bine, te relaxezi si uiti de toate atunci cand ii treci pragul, nimic altceva nu mai conteaza.

Citeste si:  Casa ta - placuta si practica

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.