Casa de sticla

O alta casa minunata ne-a atras atentia. Si nu era faptul ca era o casa de vanzare, ci dualitatea incredibila a sa. Atat podelele parterului, cat si cele ale primului etaj erau impartite intr-o structura originala si extensia minunata din sticla construita ca un vis modern cu panorame incredibile ale raului care se afla in apropierea casei. Casa despre care va povestim are 213 metri patrati si este compartimentata in 4 dormitoare cu bai, sufragerie, masa in care se ia cina, bucatarie, doua camere de musafiri si un spatiu exterior minunat ca o gradina frontala, o gradina laterala si una in spatele casei. Casa a fost construita de talentatul si aclamatul arhitect Michael Wigginton care a renovat casa in intregime, dar a mai si adaugat extensia aceea minunata si moderna din sticla pentru a face loc dormitoarelor si sufrageriei. Casa dispune de materiale de o calitate suprinzatoare, incepand cu acele ferestre mari care ofera o priveliste unica si plina a imprejurimilor, cu adevarat speciala si magnifica. Alte caracteristici merita si ele mentionate. Printre acestea se numara acele podele din sticla si toate suprafetele din lemn.
Cu siguranta locul unei astfel de case nu este la oras, ci undeva la tara, in padure, la munte, undeva unde peisajele frumoase, incantatoare sunt la ele acasa, pentru a incadra perfect casa si a avea o priveliste minunata. Mai mult decat atat, daca este posibil sa fie si un raulet prin imprejurimi, asa cum s-a intamplat in cazul casei pe care am prezentat-o, cu atat mai bine.
Atunci cand vine vorba de un astfel de design, din punctul nostru de vedere, se necesita mult curaj pentru a-l pune in aplicare, cu toate ca este unul extraordinar de frumos. Iti ofera senzatia de libertate, dar te priveaza totusi de intimitatea pe care ti-ai putea dori-o in unele cazuri. Acest lucru se poate rezolva totusi folosind niste jaluzele, sau chiar draperii extremd e inchise la culoare, care sa nu permita luminii sa patrunda sau privirilor curioase ale celorlalte persoane.

Citeste si:  Centrala pe lemne. S-o alegem in cunostinta de cauza!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.