Birou acasa

Multe persoane isi muta in ultimul timp biroul acasa, alaturi de familie si de cei dragi. Acestia declara ca este mult mai confortabil asa, intrucat le face bine sa lucreze in mediul de acasa.
Iata cateva sfaturi deosebite, spunem noi, pentru decorarea unui birou acasa:
1. Poti schimba sufrageria intr-un birou cu accente de lemn. Pozitioneaza o masa din lemn solid pe care sa o folosesti in locul unui birou traditional, cu echipament modern si antichitati deosebite.
2. Daca nu vrei sau nu ai posibilitatea sa acorzi o intreaga camera crearii unui birou, atunci poti sa iti faci biroul intr-un unghi. Un birou micut, un raftulet mic pentru a-ti pozitiona cutiile cu acte de diferite marimi, un scaun, o lampa si biroul este gata.
3. Daca alegi o masa cu un model mai non-conformist care sa imbine spatiul si mobila unui birou corporativ si confortul casei -pentru a crea o atmosfera profesionala calda.
4. Heavy-metal
Un birou de metal intr-o camera cu aspect de metal. O masa mare de conferinta este folosita ca o zona de munca si un spatiu de intalnire pozitionand mai multe scaune, dar care sa nu stea in drum.

Citeste si:  Design barbecue

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.