Baie practica

Baia este una dintre cele mai neglijate camere din casa in ceea ce priveste aspectul. Aceasta camera este deseori privita ca o camera practica, si nu frumoasa. Din fericire, design-ul interior poate sa fie simplu si usor imbunatatit fara prea mari sacrificii.
Baile inspirate din hoteluri iti pot da sentimentul unui lux fara sa pleci de acasa. Spoturi bune pentru iluminat, linii clare si suprafete fine fac baia sa fie mai atractiva si fara gunoaie. O oglinda mare poate sa mareasca vizual spatiul. Alte idei de design interior in ceea ce privesc baile sunt baile care includ wallpapere atractive si elemente de design interesante.
Ai mare grija cu alegerea materialelor. Trebuie sa alegi materiale care sa nu fie distruse la apa sau la umiditate. Wallpaperele pot fi folosite in unele bai, dar in altele, umiditatea inalta poate cauza distrugerea lui.
Alegerea tusului potrivit este de asemenea important. Ar trebui sa alegi unul care sa se potriveasca cu nevoile tale, sa fie usor de curatat si sa nu se strice cu usurinta daca baia ta este folosita mult, mai ales daca familia ta este formata din mai mult membrii. Asigura-te de asemenea ca tubul sau dusul este proportionat pentru oamenii care il folosesc. Oamenii foarte inalti pot fi frustrati de un dus mic. Este important sa ajustezi ideile de design interior pentru oamenii care vor folosi camera.

Citeste si:  Sapte aranjamente florale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.