fbpx

Anunt: Vand casa!

Vrei sa-ti scoti casa la vanzare si inca nu ti-ai facut un plan sau o strategie de vanzare. Nu ai experienta in domeniul vanzarilor sau al imobiliarelor si nici nu ai foarte multa incredere in agentiile imobiliare.
Iti doresti sa obtii un pret cat mai aproape de realitate, pe masura calitatii si confortului pe care casa ta le ofera.

Ce ai de facut in cazul asta?
Vrei ca anuntul de vanzare sa sune cat mai bine, cat mai tentant, realist si bine organizat?
Pentru asta, trebuie in primul rand sa te ocupi de micile defectiuni pe care casa ta le are. Este imposibil sa nu exista o mica problema de care sa fi uitat: vreun robinet care nu se inchide bine, vreun bec care sa faca probleme sau vreun cablu inestetic la vedere.
Inainte de a face pozele de prezentare, ar fi bine sa faci in asa fel incat casa sa arate cat mai bine si sa maschezi micile imperfectiuni pana le remediezi.

Citeste si:  Feng Shui in sufragerie

Cere ajutorul unui fotograf daca vrei sa scoti niste poze bune cu casa pe care intentionezi sa o vinzi. Pozele trebuie sa fie cat mai clare si mai luminate. Este de preferabil sa ai cel putin 2-3 poze cu fiecare camera si sa descrii cat mai bine si amanuntit detaliile despre casa, suprafata, etc.
Daca intentionezi sa vinzi casa cu tot cu mobila, nu uita sa specifici acest lucru in anunt si sa dai toate detaliile legate de mobila: marca, culoare, tara de provenienta, etc.
Daca nu o vinzi cu tot cu mobila, ar fi indicat sa faci si niste poze cu casa goala, pentru a permite clientului sa-si faca o prima impresie despre spatiu, dinainte de face o vizionare.

Citeste si:  Broasca testoasa

Vizionarile sunt si ele un pas cheie atunci cand vrei sa-ti vinzi casa. Daca vrei sa ai cat mai multe vizionari, trebuie sa ai timp liber sau o persoana dispusa sa te ajute atunci cand nu poti fi de fata.
Ar fi ideal daca ai putea programa vizionarile in functie de disponibilitatea clientului, deoarece acest lucru exprima interes si seriozitate din partea ta.

Fii sincer cu potentialii clienti si spune-le de la bun inceput daca esti dispusa sau nu la negocieri. Ar fi o pierdere de timp sa incerci sa convingi clientii sa-ti ofere mai mult decat isi pot permite sau sa “te rogi” de ei.
Gandeste la rece, analizeaza toate ofertele primite si ia decizia care ti se pare cea mai profitabila penntr tine.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.