Alegerea pernelor potrivite

Fie ca iti vine sa crezi sau nu, o perna buna poate face minuni si iti poate transforma somnul chinuit intr-o activitate confortabila ca niciodata pana atunci. In primul rand, o perna buna asigura suport gatului si spatelui si transforma apartamentul intr-unul stilat. Urmareste sfaturile de mai jos inainte sa cumperi o perna.
1. Uita-te la firma
Descopera cat de multe poti despre eticheta si firma respectiva pentru a avea cat de cat o idee generala in legatura cu material, compozitie, etc. Ca si regula, o perna poate fi umpluta cu poliester, spuma, pene de gasca sau o combinatie intre pene de gasca si pene de gaina. Penele sunt cel mai scump material, din moment ce este confortabil si pufos si poate lua orice forma iti doresti. Singurul minus este acela ca nu se potrivesc acelora care sufera de alergii. Votam asadar pentru poliester din moment ce este si el pufos, confortabil si non-alergic.
2. Fermitate
Umpluta pana la refuz. Acesta este modul in care o perna buna ar trebui sa fie umpluta. Cu cat este mai plina, cu atat este mai ferma si calitatea este mai buna.
3. Perna moale
O perna moale este alegerea corecta pentru acele persoane care se misca toata noaptea si nu isi mai gasesc locul, din moment ce o perna ii va tine departe de dureri de gat.
4. Perne pentru persoanele care dorm pe spate
Daca faci parte din categoria oamenilor care dorm pe spate, cumpara o perna de marime medie pentru un suport bun.
5. Perne pentru persoanele care dorm intr-o parte
Daca dormi numai pe o parte alege o perna ferma pentru suport maxim.
6. Ai grija la materialul din care sunt confectionate pernele
Materialul pernelor ar trebui sa fie soft si sa permita pernei sa respire.
7. Ai grija la alergii, in cazul in care suferi de unele
Daca suferi de alergii, asigura-te ca noile perne sunt hipo-alergice sau fara alergii si cumpara de asemenea fete de perne numai cu fermoar, pentru a nu murdari fata initiala a pernelor tale.
Prin urmare, trebuie sa tii cont de sfaturile de mai sus in alegerea pernei potrivite.

Citeste si:  Alegere semineu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.