fbpx

Alege culoarea potrivita pentru peretii casei tale

Atunci cand vine vorba despre culorile peretilor interiori, variantele sunt aproape interminabile.
Alegerea unei culori poate fi coplesitoare. Dar cum ramane cu aspectele practice ale culorii? Potrivit expertilor, sunt cateva lucruri care merg si alte cateva care nu merg atunci cand vine vorba de culoarea potrivita pentru locul potrivit.

In primul rand, locatia conteaza foarte mult. Camerele care au privire spre sud primesc in general o lumina mai naturala si sunt capabile sa suporte tonuri mai „adanci”, mai saturate.
Pe de alta parte, o camera cu vedere spre partea de nord poate plange dupa lumina. Albul nu este totusi solutia perfecta. Expertii considera ca la astfel de incaperi, ar trebui adaugat crem pe langa alb pentru a „incalzi” camera.
Culorile definesc spatiile vii
Specialistii recomanda sa alegem o singura culoare pentru spatiile mai „publice” si modificarea umbrelor in zonele adiacente. Pastrati aceeasi culoare pentru holuri si scari.
In ciudat vastei varietati de culori disponibile, selectarea culorii potrivite pentru fiecare incapere este destul de dificila. Expertii sfatuiesc sa se cumpere cantitati mici de culoare pentru a testa in diferite locuri ale camerei.

Citeste si:  Salata de broccoli si ghiveci cu peste
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.