
Poate constitui o cina usoara si sanatoasa. In plus, avand paste, e si satioasa. Vara, cand gasim rosii ”cu gust”, putem renunta la cele uscate si le putem inlocui cu rosii proaspete, de gradina. Cantitatile sunt pentru patru portii.
Ingredietne:
120 de grame de rucola si spanac baby amestecate
150 de grame de paste
O jumatate de cana de rosii uscate taiate fasiute
2 linguri de capere scurse
2 linguri de otet balsamic
2 linguri de ulei de masline extravirgin
Sare si piper
3 linguri de parmezan dat pe razatoarea mare sau chiar taiat feliute subtiri
Fierbeti pastele in apa cu sare, respectand timpii de pe ambalaj. Cand s-au fiert, scurgeti-le si clatiti-le in apa rece. Intr-un castron mare, amestecati pastele cu verdeturile, rosiile uscate, caperele, uleiul de masline, otetul, sarea si piperul. Presarati deasupra parmezanul inainte de servire.