Decoratiunile interioare fac diferenta in orice camin

Atunci cand ne hotaram sa ne amenajam o locuinta, unul dintre elementele cheie de la care se porneste, este partea de decoratiuni . Ne stabilim nuanta peretilor si pe cea a lemnului din care va fi parchetul sau dusumeaua, eventual o piesa de mobilier pe care ni s-a pus pata, ca parte centrala a incaperii, dupa care urmeaza decoratiunile interiore. Mereu se va tine cont de draperii, in functie de covorul ales, sau invers. Daca, de exemplu, draperiile au un model complex, covorul va fi musai uni. De asemenea, calitatea materialelor trebuie sa fie asemanatoare, neputand fi asortat un covor oltenesc cu motive folclorice, cu draperii din matase.

Citeste si:  Decorarea casei in spiritul Craciunului

Daca am trecut de partea cu draperiile si covorul, urmatoarea va fi cea a corpurilor de iluminat. Orice ar reprezenta incaperea pe care ati decis s-o reamenajati, fie ca este vorba despre dormitor, birou sau living, lumina artificiala este recomandata in cat mai multe variante. O veioza chic in stil british asezata pe comoda de langa pat, sau un lapadar sobru langa fotoliul de citit vor crea senzatia de cozy in camera noastra. Sunt de evitat insa spoturile intr-o locuinta, din cauza luminii reci si a starii de birou pe care o induc.

Citeste si:  Ca in Olanda: omleta cu paine, oua cu sos de mustar si pui in sos de rosii

Daca am trecut de greu, raman la sfarsit, insa deloc lipsite de importanta micile detalii care fac diferenta dintre o locuinta si alta. Daca stilurile de decoratiuni sunt limitate, atunci amanuntele sunt unice si vor avea darul de a impregna amprenta ta in aerul locuintei. Pozele de familie, fete de perna brodate de mana ta, ghinde umplute cu lana colorata, tablourile, toate acestea adunate vor avea un efect garantat asupra starii tale si asupra vizitatorilor care vor avea imediat ce au intrat pe usa, senzatia de hommy.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.