Cum sa decoram un dormitor modern

De ce avem nevoie in dormitor pentru a fi locul ideal de odihna?
In primul rand de un pat mare si o saltea foarte buna, de un loc in care sa ne punem hainele sau nu neaparat si de elemente care sa ne poarte usor catre lumea viselor.

Cum sa decoram dormitorul in asa fel incat sa fie modern?
Renuntam in primul rand la mobilierul vechi sau daca nu ne permitem sa-l inlocuim, incercam macar sa ii dam alta fata, folosind benzile autocolante.
Schimba draperiile si alege textile delicate, moi, placute la atingere, care sa-ti dea senzatia de caldura si confort.
Pentru o atmosfera intima, peretii pot fi imbracati in tapet. Draperiile si perdelele bine alese, in ton cu asternutul de pat si covoarele, vor desavarsi stilul dormitorului.

Citeste si:  Sirop de zmeura si braga

Culorile joaca si ele un rol important in modul nostru de a simti lucrurile, deoarece ele ne influenteaza starea de spirit foarte mult.
Potrivit principiilor Feng Shui, nuantele de galben si tonalitatile insorite sunt energizante si recomandate pentru un dormitor modern, restaurante, cafenele si alte locuri unde ai nevoie de oameni sa se relaxeze si sa discute.
Verdele ajuta la vindecarea ranilor si relaxeaza. Pentru ca este o culoare linistitoare puteti sa va asigurati ca este primul lucru pe care il vezi dimineata cand te trezesti si ultimul lucru cand te culci.

Citeste si:  Slabeste folosind dieta asiatica

Un dormitor modern presupune in esenta piese de mobilier cu linii joase si forme simple, alcatuite din materiale delicate, cromatic colorate.
Pentru dormitoate moderne, lemnul este cel care reuseste sa transmita pacea si caldura de care avem nevoie atunci cand venim acasa. Mobilierul suspendat, patul de dimensiuni joase si ferestrele largi dau senzatia de dormitor modern si aerisit.
Un dormitor modern trebuie sa fie in acelasi timp si functional, asa ca opteaza pentru elemente de decor cat mai practice si simple, pentru a nu da totusi impresia de spatiu incarcat sau sufocant.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.