8 din 10 femei ar vrea sa slabeasca prin chirurgie plastica

Please select a featured image for your post

E greu sa slabesti. Prea greu. Ce bine ca avem chirurgii plastici care sa elimine greul pentru noi. Conform unui sondaj care a fost elaborat in Marea Britanie, 8 din 10 femei ar prefera sa rezolve problema slabitului cu o operatie chirurgicala, in loc de regim si exercitii fizice.

Sigur, putem sa intelegem de ce intr-o societate in care toata lumea este PREA ocupata sa ajunga la sala, ideea unei operatii mici si rapide te atrage. Dar cate lucruri nu pot sa mearga gresit atunci cand te afli sub un scalpel?

Citeste si:  Prietenii din legende

In plus, operatia estetica nu rezolva problemele emotionale sau de sanatate care au dus la ingrasare in primul rand. Dar in mintea femeilor, o operatie nu numai ca are efecte rapide dar are si efecte extrem de vizibile. Este culmea ca atat de multe dintre cele care au raspuns (26% mai precis) au ales una dintre cele mai complicate operatii ca metoda de slabire pe care ar vrea sa o incerce: bypasul gastric.

Citeste si:  Diete de weekend

Este vorba de operatia care iti micsoreaza volumul stomacului si este folosita numai in cazul persoanelor care sufera de obezitate morbida. Daca ai pana in 20 de kilograme in plus, nu ai de ce sa visezi la un bypass gastric. Mai ales ca este si o operatie foarte scumpa.

Din toate femeile care au raspuns la sondaj doar 6% au spus ca metoda lor preferata de slabit este un regim combinat cu miscare fizica. Barbatii sunt putin mai retinuti decat femeile. 52% dintre cei care au raspuns cum ar dori sa slabeasca au zis ca prefera sa faca mai multa miscare fizica.

Citeste si:  Feng Shui pentru intreaga casa

Urmatoarele optiuni au fost liposuctia (pentru 11% din respondenti) si capsarea stomacului (19% dintre respondenti).

Daca ai avea bani bineinteles, ai vrea sa apelezi la chirurgia plastica pentru a slabi?


Un comentariu
 1. Venit suplimentar cu Metropolitan!
  Castiga 25% din vanzarile proprii si pana la 19% din comenzile celor inscrisi de tine in sistem.

  Ai doua oportunitati de castig:
  • Recomanzi produsele din catalog celor cunoscuti, plasezi comanda in site si primesti discount de 25% fata de pretul de catalog, inca de la prima comanda.
  • Recomanzi situl nostru si sistemul altor persoane si primesti pana la 19% din comenzile lor.
  75 000 de romani profita deja de avantajele colaborarii cu Metropolitan.
  Inscrie-te acum GRATUIT si poti incepe imediat sa castigi!

  http://shop.metropolitans.ro/catalog/a/ORjjVUl1?utm_source=self&utm_medium=YM&utm_campaign=YM
  mai multe detalii la id-ul rauca_metropolitans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.