fbpx

6 pasi pentru un living perfect

Se spune ca sufrageria este unul dintre cele mai importante locuri din casa. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa va dam cateva sfaturi in ceea ce priveste amenajarea acesteia.
1.In primul rand, trebuie sa folositi reviste de specializate ca o sursa de inspiratie. Puteti gasi idei noi care se pot potrivi perfect cu ceea ce va doriti pentru living-ul vostru.
2.Folositi mobila de inaltimi variate. Aceasta poate crea un efect simplu si poate de asemenea sa adauge interes sufrageriei voastre.
3.Trebuie sa va „revitalizati” mobila folosind franjurarea.
4.Faceti combinatii luminoase in sufrageria voastra, la nivele diferite. V-as sfatui sa folositi mai multe surse de lumina:o lustra, o lampa de masa si chiar o lampa de podea.
5.Alegeti draperiile potrivite pentru sufrageria voastra. Aceasta trebuie sa fie intr-o armonie cu toate celelalte componente ale sufrageriei. Folositi materialul si culoarea potrivita pentru a se armoniza perfect cu spatiul tau.
6.Asigura-te ca esti tot timpul la curent cu ceea ce inseamna nou in decoratiuni. De aceea, va trebui sa modifici si sa faci schimbari la accesoriile sufrageriei tale tot timpul.

Citeste si:  Imbunatatire calitate aer
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.