De ce nu isi mai doresc barbatii sa se casatoreasca?

Tot mai des prietenii mei barbati, incep sa isi doreasca sa nu se mai casatoreasca. Cand l-am auzit pe primul nu m-am intrebat „De ce?”, nici la al doilea, gandindu-ma ca este algerea lor la urma, urmei…Dar cand „gasca” a inceput sa se mareasca, am inceput sa imi pun intrebarea ce se intampla. Toti vin din familii fericite (asta nu inseamna ca familiile lor, nu au avut probleme dar cumva au gasit drumul de a ramane impreuna), au un grad destul de mare de educatie, sincer potential la „agatat” au 🙂 Deci ce ii face sa isi doreasca asta?

Citeste si:  Alt fel de filme porno

La un pahar de vorba, am inceput sa dezbatem acesta „problema” si spre surprinderea mea, in viuziunea lor fata, femeia de astazi, nu mai are feminitate, a imprumutat din gesturile masculine, ceea ce ii face sa nu o vada ca pe o partenera  cu inclinatii materne de exemplu. „Nu o vad, sa ii ofere copilului meu dragostea si afectiunea de care are nevoie. Ele sunt pe primul plan si restul nu mai conteaza.” Sincer, eu ca femeie nu vad lucrurile asa…Dar, mereu am spus ca femeile si barbatii vad lucrurile diferit.

Citeste si:  Eu sa mint?! Bineinteles ca nu!

Continuand discutia, pe aceeasi tema ..una dintre problemele lor pare a fi agitatia si lipsa echilibrului. Daca pe vremuri femeia era cea care dadea echilibru familiei, casei, acum aceasta se pare nu numai ca nu mai da echilibru dar, a ajuns sa fie atat de „zbuciumata” in incercarea ei de reusita profesionala, materiala, personala incat rastoarna si echilibrul fraged al celuilalt. Declaratia lor a fost ” Au innebunit cu toate si te zapacesc si pe tine cu totul!” :-)))

Citeste si:  Ati invins. Condoleante!

Nu in ultimul rand, pretentiile exagerate ale partenerei, care isi doreste ca un baiat, barbat aflat la inceput de cariera sa ii ofere casa, masina si vacante costisitoare, lucruri de nerealizat intr-un timp foarte scurt daca nu ai ajutorul familiei, ii fac pe barbati sa afirme ca se mai gandesc daca isi vor intemeia o familie.

Deci, fetelor voi ce parere aveti?

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.