Cum sa fii sexy fara sa devii…vulgara

Femeie Sexy fara a fi vulgara

O femeie trebuie sa fie sexy, atat pentru binele ei, cat si al cuplului. Unei femei sexy i se vor deschide usi (asta nu inseamna ca nu trebuie sa o duca si capul), o femeie sexy  va avea o relatie reusita si in primul rand se va simti bine in pielea ei. Dar, cum poate o femeie sexy sa nu fie si vulgara? Se poate asa ceva in ziua de astazi? Atata timp cat spatiul media la noi este infestat de vulgaritate iar aceasta a devenit molipsitoare?

Citeste si:  Cainii maidanezi. Cangurul – o victima colaterala

In primul rand cred ca trebuie sa facem deosebirea intre „pitipoanca” pe care o vedem toata ziua la televizor si femeia care chiar este sexy. Ce le diferentiaza pe cele doua?

In primul rand, gradul de inteligenta, de cultura si asa mai departe. In al doilea rand „pitipoanca” este cea care nu este sexyprin natura ei, ea  fiind cea care incerca sa devina sexy prin diverse artificialitati. Desi afiseaza o mare incredere in ea, aceasta are mari probleme interioare pe care incearca sa le mascheze.

Citeste si:  Povesti cu final nefericit

Totusi, ce are in plus o femeie sexy?

1. Vestimentatia
Fiecare are atuuri fizice, chiar daca nu este perfecta. Fie are sani frumosi, fie picioare lungi, glezne fine, fese bombate, talia ca de viespe.  Se presupune ca orice femeie matura si-a identificat pana acum punctele forte si punctele slabe. Pe cele forte femeia sexy stie sa le puna in  evidenta, pe cele slabe le ascunde. Buuun. Regula de aur insa e:Evidentierea un singur atu odata. Nu doua, nu trei. Daca vrei sa-ti expui picioarele, iei fusta scurta, dar renunti la decolteu.
Daca vrei sa evidentiezi talia, iei ceva mulat, strans pe talie, dar nu si scurt.
Daca vrei sa atragi atentia asupra sanilor, picioarele raman acoperite.
Si asa mai departe.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.