Chiar stii sa citesti semnele date de un barbat?

stii sa interpretezi semnele barbatului corect

Daca barbatii prefera lucrurile simple si directe, femeile au un stil aparte de a interpreta semnele pe care ni le ofera barbatii (sau mai degraba pe care nu ni le ofera dar vrem noi sa fie acolo). De fiecare data se intampla la fel: ti s-au aprins calcaiele dupa un tip si incepi sa iti faci fel de fel de scenarii si sa ii interpretezi fiecare gest si cuvant. Insa cum nu esti Mama Omida se  poate sa  ii interpretezi gresit asa-zisele semnale.

Sunteti atrasi fizic unul de celalalt. Va intalniti intamplator la aparatul de cafea si orice faceti va atingeti intr-un fel sau altul sau mergeti impreuna cu masina si isi tine mana pe piciorul tau. Ok, recunosc ca s-ar putea sa ai dreptate: ii place de tine destul de mult. Dar sa stii ca asta nu inseamna ca va face ceva in sensul asta, respectiv nu va trage masina pe dreapta ca sa faceti sex nebun si apoi sa ramaneti impreuna pe vecie. Pentru barbati este o distinctie destul de clara intre atractia fizica si ceva mai mult, de aceea sunt fete cu care doar fac sex si fete pe care le iubesc. Tu in care categorii crezi ca intri din acest punct de vedere?

Citeste si:  Despre pedofili celebri si parinti

I-ai cunoscut mama. E adevarat ca fosta lui iubita, cu care a stat mai multe luni nu a ajuns niciodata sa ii cunoasca mama, care pentru el e tabu, insa asta nu inseamna ca te va cere de sotie. Sunt mai multe motive pentru care poti ajunge sa o cunosti: presiunea familiei „Ai si tu vreo iubita?”,  i-a fost mai comod sa face-ti sex la el acasa… Asa ca, inainte de a fi exaltata si a cauta rochia de mireasa, reanalizeaza situatia.

Citeste si:  Brandurile si romanii: profitul trece, obiceiurile raman (II)

Ce faci de Sarbatori? Wow, te-a intrebat asta si tu deja te gandesti ce sa iti pui in valiza? Potoleste-te putin, pentru ca intrebarea asta nu e cel mai usor semn de citit. Poate vrea sa vada pur si simplu ce faci, ca intre prieteni, poate ca a ramas singur ……u si de cat sa se uite la TV, prefera sa iasa cu tine, oriunde. In plus, e foarte umilitor pentru tine daca iti faci tot felul de planuri si scopul lui era sa iasa cu tine si prietenele tale in speranta ca ai o prietena buna si singura.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.