Sex anal: cateva statistici (foarte) interesante

Statisticile din continuare se refera exclusiv la societatea americana, insa, potrivit realizatorilor (Journal of Sexual Medicine), pot fi extrapolate la o buna parte a lumii occidentale. Lectura placuta!

– 36% din femei si 44% din barbati au facut cel putin o data sex anal cu un partener de sex opus de-a lungul timpului. Ponderea creste cu peste 5% atunci cand intra in calcul si relatiile homosexuale.

– 6,2% din baietii cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani si 7% din fetele de aceeasi varsta au facut sex oral.

Citeste si:  Misterul lui Mos Craciun

– In 1992, 16% din tinerele intre 18 si 24 de ani declarau ca au avut un contact sexual anal. Astazi, ponderea a urcat spre 40%. In 1992, cel mai mare procent de femei din fiecare grup de varsta nu depasea 33%. In 2002, urcase la 35%. Acum a ajuns la 46%.

– In 1992, segmentul femeilor de 20-40 de ani care facusera sex anal in ultimele 12 luni era de 10% din total. Acum, acesta s-a dublat.

Citeste si:  Legalizarea prostitutiei ar diminua numarul amantelor?

– Poate cea mai interesanta observatie: 65% din respondentele care au facut sex vaginal ultima data au avut orgasm. Cifra creste pana la 81%, in cazul celor care „au primit” sex oral, ajungand la nu mai putin de 94%, in dreptul femeilor care au avut contact sexual anal. Explicatia vine din alt set de statistici pe aceasta tema: doar 6% din respondentele din aceasta categorie au facut doar sex anal, 31% l-au asociat cu masturbarea, 72%, cu sexul oral, iar 86%, cu cel vaginal.

Citeste si:  Intre facultate si maternitate. Mama artificiala

– Femeile aflate intr-o relatie de lunga durata sunt de trei ori mai „predispuse” sa faca sex anal decat cele fara partener sau intr-o relatie incerta.

– 70% din persoanele care au declarat ca au facut sex anal in ultimul an sunt implicate intr-o relatie monogama.

– 29% din totalul amatorilor de sex anal (indiferent de sex) folosesc prezervativul.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.