Intre noi, totul e calitativ

Cuplurile imbraca haine calitative, un outfit smart casual si ies in oras sa ia o friptura de vita calitativa si un vin si mai calitativ. Serviciile din restaurantele calitative sunt rasplatite cu tipsuri generoase. Dupa cina calitativa, merg la un film calitativ, nu la vreo porcarioara light hollywoodiana. Lor nu le plac productiile cheesy. Sunt niste tipi articulati. Ulterior isi sharuiesc impresiile unul altuia. Asta este ceea ce se cheama a petrece quality time in cuplu. Desigur, daca esti single, vei avea parte de aceleasi servicii calitative, numai sa nu fii prea picky!

Citeste si:  Inedit. Casatoria intre rude!

Alteori, doar ne povestim unul altuia ce-am mai facut, cu ce provocari ne-am confruntat la job, cum comunicam cu parintii. Este important sa avem feedback, nu? Un background sumbru, cu probleme de relationare da multe conflicte interioare la varsta adulta si dificultati de adaptare.

Ne place sa mingle cand iesim la petreceri, nu sa stam intr-un loc. E boring sa nu interactionezi, nu? Ce-am mai socializat!

Citeste si:  Ati invins. Condoleante!

Ce ne place aceasta viata in care avem parte de relaxare dupa o saptamana in care am fost amenintati de burn out. Totul sta in balance!

*****

Acest text a fost un pamflet si va rugam sa-l tratati ca atare.
Ca exercitiu de ordine interioara, va sugeram sa traduceti in romana acest text din romgleza.
Si nu uitati: Sharing is caring!

Citeste si:  Mesajul unui barbat de ziua internationala a celeilalte specii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.