fbpx

Ei si daca sunteti putin ridicoli, care este problema ?

Putem vorbi despre atribute masculine considerate de toata lumea calitati sau de atribute masculine care reprezinta o calitate doar pentru unele dintre noi. Astazi ma voi referi la un atribut din prima grupa mentionata, la ceva ce ne face sa ne simtim frumoase, iubite, dorite – ce mai, ne face sa simtim ca meritam totul si ca nu mai exista o alta femeie speciala pe pamant. Este putin deranjant ca aceste trairi deosebite se afla de cele mai multe ori in mana barbatului de langa noi, dar trebuie sa recunoastem ca asa este.

Ei si care e acea ” calitate ” masculina care ne arunca pe culmile fericirii? Este….TaramTamTam… disponibilitatea lui de a se face un pic de ras doar ca sa aduca la cunostinta noua si tuturor celorlalti ca insemnam totul pentru el. Bine, el nu se face de ras daca stie sa impuna celorlalti faptul ca postura in care singur s-a situat nu este jenanta ci una romantica si seducatoare…

Citeste si:  Capetele in care s-a stins de mult timp lumina

Ganditi-va la un partener pe care il aveti sau l-ati avut la un moment dat caruia nu-i placea sa mearga cu flori in mana pe strada pentru ca ii stricau imaginea de tip dur. Nu-i asa ca v-ati dorit cu atat mai mult sa apara cu un buchet imens la usa si cu cat a strabatut mai indelung orasul pe jos si a fost vazut de mai multi cunoscuti a valorat mai mult gestul si pentru voi ? Ba da ! Si aceasta nu inseamna, asa cum mai sporovaiesc misoginii, ca dorim sa-i vedem umiliti, ci ca avem nevoie de gesturi care sa ne arate ca ar rupe granitele a ceea ce ei considera a fi firesc de dragul nostru.

Ce spuneti de o serenada la… balcon ?- sau macar la geamul de la bucatarie, daca garsoniera nu are balcon in dotare. Un cantec infocat care sa trezeasca vecinii si sa provoace un tambalau monstruos, cu politie si tot tacamul. Superb, nu ? Si el sa primeasca si o amenda usturatoare, dar sa fie total neinteresat de acest aspect minor pentru ca cel mai important era ca tu sa afli ca te iubeste. Bine, atunci, pe loc, bineinteles ca vom arata suparate si contrariate si-i vom tranti vorbe usturatoare de genul ” Ce-i cu tine ? Esti beat ? Inceteaza ! Nu te mai comporta ca un golan ! „, dar noi stim ca gestul in sine ne-a incalzit si ca va face diferenta in ceea ce va urma.

Acesta este un gest extrem, dar poate fi inlocuit si cu altele mai maruntele, cum ar fi sa strige in gura mare in parc ca ne iubeste sau sa poarte o bratara la fel cu a noastra (chiar daca nu i se potriveste deloc) pentru a vedea toata lumea ca suntem soul mates sau sa publice sub numele real o poezie undeva si sa scrie mare ca ne este dedicata noua sau sa le spuna prietenilor ca nu poate vedea cu ei meciul cel mai important din campionat pentru ca doreste sa se plimbe cu tine prin parc sau…sau…chiar ar fi ceva optiuni.

Citeste si:  La referendum stau acasa. Pentru ca exista niste fapte care vorbesc mai mult decat orice cuvinte

De ce nu se intampla mai des gesturi ca acestea ? Bine, nu ma refer chiar la cele de tipul scenei balconului din Romeo si Julieta, dar macar asa, putin, ceva care sa trezeasca zambete trecatorilor….Ei bine, pentru ca barbatii au un exacerbat si prostesc simt al ridicolului ! Stiu ei ca tocmai aceste posturi amuzante, copilaresti, aparent incontrolabile si, de cele mai multe ori, ridicole, cuceresc femeile ? Nu stiu !

Cum le spunem ? Aici vine greul…

5 Comentarii
  1. unii dintre ei stiu,dar magia nu poate fi prea mult timp incatusata.\”cand am incetat sa mai fim copii, nu mai suntem oameni…\”Brancusi.

  2. Primul lucru care ii impiedica sa faca asemenea gesturi…mai mult sau mai putin ridicole…chiar si alte gesturi, mai putin ridicole, este MANDRIA.

  3. sunt deacord cu floare -de-cactus, mandria de a nu cadea de prost in fata amicilo care normal nu are mai importanta decat o floare daruita pe ploaie iubitei sale . barbatii sunt destul de influentabili, desi nu o recunosc, cu toate astea chiar cunosc cativa barbati care au facut tot felul de gesturi frumoASE ptr iubitele lor, sunt putini dar exista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.