fbpx

Capetele in care s-a stins de mult timp lumina

Sunteti la curent probabil cu framantarile privind noua lege a sanatatii, privatizarea sistemului de asigurari si cam ce inseamna asta pentru noi, oamenii de rand. Ati auzit probabil si de demisia lui Raed Arafat, unul dintre putinii oameni care au sfintit cu adevarat locul in tara asta. Stiti si de iesirea incredibila a unui presedinte care-si numeste toti oponentii si criticii stangisti, mizand si pe ignoranta unei paturi a populatiei pentru care de stanga inseamna, in continuare, comunist.

Citeste si:  Cat de singuri suntem?

Astazi insa, initiativa celor de la Antena 3 a aruncat in derizoriu si un episod atat de trist precum demisia unuia dintre putinii profesionisti pe care ii avem. Postul tv a venit cu o propunere inedita de semn de solidaritate cu Raed Arafat. Sa stingem cu totii luminile asta-seara, la orele 21. Si, bineinteles, sa nu uitam sa trimitem fotografii la adresa de email Antena3.

Citeste si:  Pe care parte a tupeului te afli – un text cu vagi legaturi cu Craciunul

Si mi-am amintit iarasi de vremurile cand la cele mai puternice, cu cea mai mare amploare miscari de protest stradale s-a dansat pinguinul. Mi-am amintit de faptul ca parem incapabili atat de revolta, cat si de solidaritate si de modul in care orice miscare se transforma in film prost. Parca plangem cu o jumatate de gura, iar cu cealalta spunem bancuri porcoase si hahaim.

Citeste si:  Nimic despre gay in Saptamana Mare

Voi ce parere aveti de o asa idee?

2 Comentarii
  1. E trist ca nu vrem sa iesim din casa pt nimic. Trist e si ca pentru a protesta stingem lumina, de parca Enel e de vina pentru situatia din sanatate, si trebuie sa scadem consumul = le scadem lor veniturile.

    Insa, categoric de departe cel mai grav e ca nu cred ca stim exact ce presupune noua lege a sanatatii si ca, de fapt, ne agitam ca sifonul.

    Ai mare dpretate cu lumina stinsa in capul nostru. Am uitat unde naiba e intrerupatorul ala, sa aprindem lumina aia!

    A, si pornind de la acest articol am cautat pe siteul ministerului sanatatii proiectul de lege, sa-l citesc si sa vad ce vor oamenii astia. Ei bine, daca il gaseste cineva, sa lase linkul aici.
    Si nu, nu-l vreau de pe net, il vreau de pe siteul ministerului, ca vorba aceea, ei sunt prima sursa autorizata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.