Aseara, in Romania, oile Domnului au facut macel

Stiti, cateodata, apar evenimente care actioneaza cu forta unui unei cupe de excavator in plex, dar cu efect de teleportare in evul mediu. Cu privirea impaienjenita, vad ruguri aprinse, fete schimonosite si cruci. Asta mi s-a intamplat si azi de dimineata, cand am aflat ce s-a intamplat aseara la cinematograful de la Muzeul Taranului Roman la orele cand, daca nu as fi fost teleportata in evul mediu, ar fi avut loc o proiectie de film. Filmul The Kids Are Alright, in regia Lisei Cholodenko, avandu-le in distributie pe Julianne Moore si Anette Bening si numarand patru nominalizari la Oscar. Unii dintre voi poate l-au si vazut, el datand din 2010 si ruland la vremea aceea in majoritatea cinematografelor din mallurile tarii.

Am spus „ar fi avut loc”. De ce n-a mai avut? Pentru ca niste persoane, despre care am aflat ulterior ca sunt membri ai unor asociatii nationaliste, traditionaliste, care stau de veghe la „apararea valorilor neamului”, au intrat in sala si, intonand imnul Romaniei si cantece bisericesti (aici, am avut un „deja-entendu” si am inceput sa-l caut pe Becali cu privirea), tipand si fluturand drapelul, au boicotat evenimentul.

Proiectia de la MTR facea parte dintr-o serie de manifestari in cadrul Lunii Culturii LGTB la Bucuresti. Filmul, deloc unul de nisa si deloc unul pornografic, ba chiar cat de poate de mainstream, spune povestea unui cuplu de lesbiene, a unei familii, de fapt, intrucat aveau si copii. Daca paznicii valorilor romanesti s-ar fi informat putin inainte sa se lase cuprinsi de avantul homofob ar fi aflat ca, de fapt, filmul a fost chiar criticat de anumite voci ale comunitatii gay. Stim insa ca nu e cazul: ortodocsii inculti si retrograzi actioneaza pavlovian. Vad cuvinte-cheie precum “lesbiana”, „homosexualitate” si incep imediat sa dezgroape din pesteri ghioaga si bata cu care trebuie pusi la locul lor cei care fac sex asa cum vor ei, nu cum le spun altii. Recte, valorile romanesti.

Citeste si:  Barbatii care ne tin usa si femeile care ne prepara cafeaua

Urmarind clipul de mai sus, auzind indemnuri precum duceti-va in alte parte, nu veniti aici la noi, Plecati inapoi la voi in State (garanteaza ei ca homosexualii romani vor primi toti vize de SUA?), luati-va scarboseniile de aici, muzeul a fost construit in jurul crucii, m-am simtit, asa cum v-am spus, in plin ev mediu. Citisem mai demult, pe site-ul inliniedreapta.net (autointitulat al conservatorilor romani si cu parfum deloc discret de homofobie si islamofobie), ca exista voci care s-au scandalizat la gandul ca in Noul Cinematograf al Regizorului Roman se proiecteaza filme in care, vai!, personajele au relatii impotriva firii. Dar nu mi-as fi imaginat ca se va ajunge la asa ceva. Apoi, pe blogul roncea.ro, al unui extremist, am vazut ca boicotul a fost considerat un succes, iar directorul muzeului este numit mason, autorul neuitand nici sa precizeze faptul ca Ministrul Culturii este catolic. V-ati prins: osanda vesnica pentru toti cei de alte religii si alte orientari sexuale! Moarte alteritatii!

Ma intreb de ce jandarmeria si politia, chemati de director la fata locului, nu au facut nimic pentru a-i opri pe paznicii infierbantati ai valorilor. Ceea ce-mi aminteste de un alt caz stupefiant si despre cum functionari ai statului executa nu ordinele superiorilor lor, ci ordinele unor episcopi. Puteti citi un interviu mai vechi despre o situatie revoltatoare a unui preot raspopit, intrat in conflict direct cu BOR si care a fost supus unui numar mare de abuzuri din partea jandarmeriei si altor institutii LAICE la indemnul inaltului cler: aici.

Citeste si:  Visele, premonitii fantastice sau efecte naturale?

Ma mai irita ceva: ipocrizia bestiilor costumate aseara in oile Domnului. Nu i-am vazut sa faca prea multe pentru taranii ale caror valori le aparau cu huiduieli si cantece liturgice care, scoase din mediul lor natural, sunau asa de primitiv si amenintator. Nu i-am vazut intervenind in gospodariile curat traditionale in care un dezaxat face copii cu fiica si nepoata sa! Nu i-am vazut intervenind in gospodariile in care femeile sunt mutilate si agresate zilnic. Nu i-am vazut intervenind pentru copiii exploatati si abuzati. Dar i-a panicat o proiectie de film hollywoodian! Filmul era marea amenintare la adresa ortodoxiei si sufletului pur, curat ca lacrima al taranului roman, o clasa sociala aflata in disolutie si a carei ultima grija e homosexualitatea.

Celor care aseara au intrat ca niste brute, boicotand un eveniment care avea acordul conducerii Muzeului si incalcand dreptul la libera exprimare, vreau sa le transmit un sincer Jos labele de pe MTR!. Muzeul este o institutie laica, de valoare care depaseste granitele tarii, fapt confirmat si prin acordarea premiului „Muzeul European al anului” in 1996 de catre Regina Fabiola a Belgiei, nu este sub patronajul BOR. Nu voi il finantati, nu voi dictati asupra lui. Ati luat scolile, statul va plateste salariile, ajunge! Si va mai spun ceva: homosexualitatea nu mai este incriminata din 1996 prin lege. Iar intr-un stat si in institutiile sale, singura lege care conteaza e cea publicata in Monitorul Oficial. In rest, puteti face cate matanii vreti in hrubele voastre. Ah, si mare noutate: chiar printre tarani, exista statistic sansa sa existe gay. Unii chiar sa va calce bisericile si sa va pupe icoanele. Si unii se mai si roaga. Buhuhu!

Citeste si:  Guvernul iesit la petit RMGC. De la nasul Ponta, cianura fara numar!

UPDATE: Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a condamnat azi manifestarile homofobe de la Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Potrivit acestuia boicotarea si impiedicarea organizarii unui astfel de eveniment constituie o incalcare a dreptului fundamental la libertatea de constiinta, libertatea de exprimare, dreptul la informatie si libertatea intrunirilor prevazute in Constitutia Romaniei si in tratatele internationale privind protectia drepturilor fundamentale ale omului la care Romania este parte„.

„C.N.C.D. atrage atentia ca astfel de manifestari, pe langa faptul ca incalca, in mod flagrant, drepturile fundamentale ale omului, aduc si un prejudiciu de imagine Romaniei pe plan intern si international„, se mai arata in comunicatul de presa, precizand ca „C.N.C.D. solicita institutiilor abilitate sa adopte masurile necesare si legale ca urmare producerii acestui incident”.

UPDATE 2: comunicatul de presa al MTR poate fi citit aici.


191 Comentarii
 1. Mi-l imaginez pe Dumnezeu, cum sta el acolo sus si se uita la cretinii astia, care, in numele lui instiga la ura.

  Nu pot sa imi dau seama ce gandeste, ce crede si ce zice. Cred ca isi face si el cruce.

 2. Comunicat trimis astăzi 21 februarie 2013 cu privire la protestul spontan de la Muzeul Taranului Român din seara trecută

  ”În ceea ce privește evenimentele petrecute miercuri, 20 februarie, la Muzeul Țăranului Român, dorim să facem următoarele precizări:

  Reprezentanții mai multor ONG-uri românești și alți oameni neafiliați au fost prezenți, în jurul orelor 18:00, la Muzeul Tăranului Român, pentru a protesta pașnic față de asocierea instituției cu propaganda homosexuală, prin proiectarea unui film în Studioul “Horia Bernea”. Am considerat și considerăm că memoria și identitatea țăranului român, prezente în MTR – datorită autenticității prezentării, muzeul a fost premiat ca Muzeul European al Anului –, nu au nimic în comun cu homosexualitatea. Prin aceasta se încălca statutul Muzeului Național al Țăranului Român, care la Art. 5 specifică: „Muzeul este organizat astfel încât să armonizeze activităţile unei instituţii muzeale cu acelea ale unui centru de cercetare etnologică”, iar la Art. 6, obiectul de activitate cuprinde: „cercetarea, prin metodele etnologiei, a culturii ţărăneşti trecute şi recente, protejarea patrimoniului muzeal; expunerea şi prezentarea, în expoziţia permanentă şi în expoziţii temporare, a patrimoniului pe care îl deţine” și alte activități ce țin de patrimoniul cultural național românesc.

  Promovarea de către Muzeu a unor evenimente de țin de Mișcarea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) conduce la încălcarea flagrantă a statutului, cu grave consecințe pentru imaginea instituției, repetam, incompatibilă funciar cu astfel de evenimente. O instituție publică ce depozitează ethosul țăranului român nu poate să fie folosită discreționar în propaganda homosexuală și nici nu i se poate da o altă direcție, improprie, care ține de corectitudinea politică. Dacă globalismul se sprijină pe astfel de valori, noi avem dreptul de a ne apăra identitatea națională. În această cheie trebuie văzut protestul nostru de ieri. Filmul în cauză putea fi proiectat în alt loc, fără să nască discuții. Faptul că s-a dorit să fie proiectat NEAPĂRAT în Studioul „Horia Bernea” arată dorința de a uzurpa valorile la care facem referire și la premeditarea provocării pe care cei în cauză, cu complicitatea directorului Virgil S. Nițulescu, au dorit-o.

  Altă neregulă constatată este aceea că la film intrarea era liberă, deși rating-ul filmului este de 16 ani (în alte țări, acest film poate fi văzut de cei care au împlinit 18 ani) – este clasat la categoria „R for strong sexual content” -, fapt care ar trebui să aibă consecințe asupra organizatorilor, care puteau expune copiii unor imagini ce puteau provoca tare psihologice. Credem că în SUA, țara a cărei ambasadă a sprijinit acest proiect, acest fapt ar fi avut consecințe penale. În același timp, filmul, care prezenta viața a două lesbiene care creșteau copii, contravine chiar Codului Civil al României, în care, la articolul 258, paragraful 1, se stipulează: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora, precum și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea și educarea copiilor lor”; la paragraful 4: „În sensul prezentului cod, prin soți se înțelege bărbatul și femeia uniți prin căsătorie.”

  Cele aproximativ 50 de persoane venite la acest protest s-au comportat într-o manieră absolut civilizată, fără a “da buzna” în incintă, așa cum pretind unii din promotorii homosexualității în țara noastră. Toate tribulațiile activiștilor pro-homosexualitate, care, prin strategia lor deja cunoscută, își doresc victimizarea și imaginau bâte și alte obiecte contondente, sunt contrazise chiar de oamenii legii prezenți în sala și de imaginile deja făcute publice. Steagul național, chipurile țăranilor lipite pe cartoane și prezența unui fluier sunt departe de imaginea belicoasă pe care o acreditează activiștii în cauză. De altfel, acest comportament non-violent poate fi certificat atât de reprezentanții presei aflați la fața locului( TVR, B1 TV), cât și de forțele de ordine. Singurul incident a fost atunci când o activistă arunca cu un pahar spre un protestatar, fapt care poate fi vazut și în imagini.

  În încheiere, dorim să menționăm că acest demers a fost continuarea firească a scrisorii deschise din data de 31 ianuarie a.c., prin care peste 40 de ONG-uri cereau retragerea Muzeului din acest parteneriat nefast. Din păcate, dl Virgil Nițulescu a ales să se folosească de subterfugii pentru a-și pune în aplicare agenda, pe banii publici și întinând memoria intemeietorului MȚR, al carui nume il portă studioul, Horia Bernea, și a țăranului român.
  În consecință, cerem, în mod public, ca Directorul Virgil S. Nitulescu să fie demis din funcția în care s-a arătat incompatibil, etnologia fiind, în cazul acestuia, o știință pe care nu o întelege și nu o respectă.

  Organizațiile semnatare sprijină persoanele care au fost prezente la protestul de la proiecția filmului în studioul „Horia Bernea”.

  Semnează:

  Alianţa pentru Demnitate Naţională – Preşedinte Iulian Capsali

  Asociația Basarabii – Preşedinte Eduard Dumitrache

  Alianța Familiilor din România – Director Bogdan Mateciuc

  Asociaţia Pro-Vita București – Preşedinte Bogdan Stanciu

  Liga Studenților de la Universitatea Bucureşti

  Alianţa Familiilor din România – Director Bogdan Mateciuc

  Liga de Utilitate Publică – Preşedinte Rafael Udriște

  Asociația Civică a Tinerilor Creştin Ortodocşi Români – Președinte Bogdan Ivan

  Asociația Tinerii Creștin Ortodocși – Președinte Grama Horia

  Asociaţia HRISDORIA – Preşedinte Augustin Câmpean Dorin

  Asociația Tinerilor Ortodocși “Orthograffiti”- Președinte Miruna Ionescu

  Revista”Orthograffiti”

  Asociația Rost

  Asociația Predania – Președinte Ion Gurgu

  Asociația Artă și Tradiții Meșteșugărești din județul Alba – Preşedinte Petruța Pop

  Asociaţia Meșterilor Populari din Moldova, Iaşi – Preşedinte Marcel Lutic

  Asociaţia George Ogăraru pentru Cultură şi Sport – Vice Preşedinte Andreea Ogăraru

  Fundaţia “Ion Gavrilă Ogoranu”

  ”Asociația pentru apărarea familiei și copilului”

  Asociația ”Familia ortodoxă”

  Asociația dascalilor din România

  Asociația “Bucovina Profundă” – Suceava

  Fundatia „Sfintii Martiri Brancoveni” – Suceava

  Liga Distributistă Română “Ion Mihalache” – Preşedinte Ovidiu Hurduzeu

  Asociația “Ortodoxia Tinerilor” – Preşedinte Claudiu Bălan

  Fundația “Sfânta Irina”

  Asociația “Prietenii de Familie”

  Grupul Ioan Alexandru

  Asociația ”Casa Gratis Pro Deo”

  Asociatia pentru Cultura și Educație “Sfantul Daniil Sihastrul” – Președinte Lucian Cornianu

  Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca

  Cercul studențesc “Floarea de Foc”

  Revista “Foaie Națională”

  Asociația “Copil dorit” – Președinte Simona Verman

  Asociația “Triada”

  Asociaţia Iniţiativa Creştin-Ecologistă – Preşedinte Ing. Gheorghe Cionoiu

  Asociația ”Prietenii Sf. Efrem cel Nou” – Preşedinte Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu

 3. Desi nu-s nu stiu ce bisericoasa va spun sincer ca m-am cam saturat de propaganda asta mascata sau nu penru homosexualitate. Daca asta e noua normal;itate prevad un viitor de aur omenirii…

 4. Sunt o persoana open mind si citita, insa fara suparare, nu sunt deloc de acord cu relatiile contra naturii, va pot spune si de ce: De la inceputul lumii, Dumnezeu a facut totul dual, masculin-feminin, alb-negru, bine -rau, pozitiv-negativ. Conform acestui principiu al dualitatii si studiind legea iubirii, putem constata cu desavarsire ca toate relatiile care sunt altfel decat cele laate de Dumnezeu la inceputul inceputului sunt anormale, nefiresti si insusi impotriva lui Dumnezeu, adica de la cel rau!
  Sa luam asa din retrospectiva, o persoana care nu si-a inceput viata sexuala se numeste virgin, daca e crescuta in spiritul bunei credinte si a adevaratelor valori atunci ar fi minunat, daca are capacitatea proprie de a se autoeduca si a si crea un caracter frumos si sanatos atat mental fizic si spiritual atunci e si mai minunat, dar daca nici una dintre acestea nu exista atunci vine ispita foarte repede in mintea ei intrand instinctul de autoaparare se declanseaza fenomenul de negare in celalat sens, adica ia de bun ce i se ntampla (masturbarea) si considera asta un act nevinovat.
  Mai tarziu, cand va fi placuta de cineva de sex opus aceea persoana confundand adevarul cu minciuna(deavoleasca de altfel) nu poate evalua care e drumul cel bun. Asa apar doua sau chiar trei aspecte: primul atractia spre acelasi sex(care vine de la demonasul care deja salasluieste-n ea si a ispit-o cu masturbarea), al doilea sa fie atrasa de sexul opus dar totusi in interiorul ei fiind inca murdar demonasul exista si e atrasa si de o persoana de acelasi sex(bisexualitatea), si in cel mai fericit caz sa si invinga demonul, sa l alunge definitiv si sa se casatoreasca din iubire cu o persoana de sex opus sa traiasca si sa creasca impreuna, astfel implinind ceea ce Dumnezeu a lasat de la inceputuri.
  Sunt atat de fine lucrurile care vin de la cel rau incat cei din jur nici macar nu pot sa le vada, traim intr-o societate in care aproape totul e impregnat cu amprenta lui, dar noi trebuie sa ne luptam sa vedem adevarul.
  Asa deci nu sunt anticultura, dimpotriva, insa cultura din tara asta si nu numai a devenit o incultura crasa, la tv mass media ne indoapa cu mizerii, internetul la fel, dar avem nevoie de el, etc….trebuie sa avem mai mult discernamant, cultura Divina, si putere de a vedea adevarul, de a semana adevarul, si de a l proteja. indiferent ca va place sau nu stimabila eu felicit actiunea dansilor, si mi-as dori sa fie multe multe actiuni in masa de alungare, si starpire a raului care incearca zi de zi sa ne acapareze existenta, si asa greu de dus pentru unii!

 5. \”Sunt o persoana open mind si citita, insa fara suparare, nu sunt deloc de acord cu relatiile contra naturii\”
  io inteleg ca nu-ti plac poponarii da nici macar o laba nu merge?
  da ce-are laba stimata cucoana?!
  pai in armata,sau pe vapor,cum sa se descurce bietii barbati?

 6. Scumpete, daca ai impresia ca asta e normalitatea, citeste articolul asta sa vezi ce se poate intampla cand sunt lasati oameni de genul sa se desfasoare in voie.

  http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/dupa-ce-au-facut-impreuna-3-copii-un-barbat-a-aflat-ca-sotia-lui-ii-este-sora.html

  Imagineaza-ti cum ar fi ca parintii tai sa fie doua lesbiene sau doi homosexuali. Si cum ar fi ca tu si cu sotul tau sa va treziti in situatia din articol.
  Ti se pare normal, huh? Noi astia lipsiti de cultura!
  Scumpete, da\’ unde-i cultura ta daca tu in loc sa pastrezi valorile morale(alea sanatoase) ale poporului tau, copiezi idei deraiate ale strainilor? Inainte de a lua toate dejectiile altora de bune, poate ar fi bine sa gandesti macar putin. Nu trebuie sa fii bisericoasa ci doar sa gandesti. Ca trebuie sa recunoastem, ca vrem sau nu, Crestinismul se bazeaza pe concepte sanatoase de viata.
  Dar se pare ca tu vrei sa faci parte din acea categorie cu \”gandire libera\”… te crezi \”cool\”… Sincer, ma intreb cati ani ai, pt ca asta e gandire de adolescent, teribilist. Si chiar ar fi trist sa fii mai mare si atat de imatura si de \”in lumea ta\”.
  Probabil s-au manifestat aiurea cei cu boicotul si nu-i aplaud, dar ideea o aplaud, pentru ca nu mi se pare normal sa se faca atata propaganda pe tema homosexualitatii si mai ales intr-un loc in care nu era normal sa se faca.
  Persoanele cu altfel de orientari sexuale decat cele normale, sunt anomalii triste ale naturii si ar trebui ajutati nu incurajati sa se manifeste. Cum ar fi sa-i lasam pe toti cei cu probleme psihice, care acum sunt internati in ospicii sa se desfasoare liberi pe strazi. Ca si ei, sunt doar niste oameni care \”doar\” gandesc altfel decat noi, nu?
  Mai incetati odata cu asemenea tampenii, ca vreau sa-mi cresc copiii intr-o lume sanatoasa(atunci cand o sa-i am)!

 7. draga \” anonim\” la felul in care te exprimi si modul de a gandi \”open-minded\” ( adica pentru tarani …deschisa) nu prea pari \”citita\”:D de fapt, una ca tine ar trebui sa inteleaga ca nu exista numai alb si negru,ca mai exista si gri si poate unori si nuante de gri!

 8. Nike:

  1. v arog sa nu folositi cu mine apelative precum \”scumpete\”. Nu ne cunoastem, asa ca familiaritatea nu are ce cauta aici.

  2. situatia acelor oameni putea surveni si in cazul in care familiile erau hetero. Nu toate femeile care apeleaza la bancile de sperma sunt lesbiene. La fel, se putea ca sotiile sa-si insele sotii si sa aiba copiii cu acelasi barbat. Deci, nu are nicio legatura orientarea sexuala a parintilor cu situatia nefericita si incredibila in care s-au trezit acei oameni. Sansele erau de 1 la milion.

  3.
  Sunt departe de varsta adolescentei.

  4. Muzeele sunt spatii publice. MTR nu este proprietatea BOR.

  5. Homosexualitatea nu este considerata boala psihica.

  6. Si eu vreau sa-mi cresc copiii intr-o lume sanatoasa. O lume intoleranta nu este una sanatoasa. O lume in care alti oameni sunt priviti ca dejectii nu este o lume sanatoasa.

 9. Nikky – am inteles esti contra. Dar crezi ca daca nu se discuta despre asta, se ascunde sub pres problema lor dispare? Sau asa crezi ca ii ajutam? Nu mai discutati despre asta si o sa vedeti ca nu o sa mai existe?

 10. Si am o rugaminte … nu mai cititi …Platon, Socrate, Oscar Wilde, Goethe, HC Andersen si multi altii care au lasat ceva in urma de care ne bucuram toti … ghici ce… fac parte dintre cei pe care ii blamati…

 11. \”Si am o rugaminte … nu mai cititi …Platon, Socrate, Oscar Wilde, Goethe, HC Andersen si multi altii care au lasat ceva in urma de care ne bucuram toti … ghici ce… fac parte dintre cei pe care ii blamati…\”

  mco,cu tot respectu: cantor,marele matematician si boltzmann,marele fizician,erau putin dusi psihic.

  alt exemplu: nash,matematicianul,laureatul premiului in economie; dus cu pluta,adica schizofrenic.

  adica faptu ca socrate a fost bobonaut nu inseamna ca e si bine sa dai la buci.la fel cum nu e bine sa fii schizofrenic pe motiv ca nash a fost.

  creatia lor e una,boala lor e alta.

 12. Dumnezeu insusi e gay. Referirea la El se face in mai toare religiile la atotputernicul (kkt) gen masculin . Deci are penis. Dar nu se **** cu nicio Dumnezeia, din cate stim. Deci se **** cu Duhul Sfant sau ceva…ca trebuie sa se ****, ca doar are penis.
  Deci e gay.

  P.S.
  ****-m-as pe voi de homofobi si heterosexisti si sexisti si non-feministe si alte excremente umane! V-as gaza pe toti, idiotii dreacu! Ah, da\’ nu, ca asta m-ar face exact ca voi!

  Toate relele lumii pornesc de la barbati. Cu siguranta Dumnezeu e femeie.

 13. Stiu… nu spun ca ce au facut e bine… dar nici reactia asta extremista nu e ok. Pana mea … sunt oameni pana una alta.. cu o problema care ar trebui rezolvata… daca se poate. Nu cred ca marginalizarea e o rezolvare.

 14. Nori, din pacate erau si femei acolo. Daca ai urmarit clipuletele, a tinut o lunga cuvantare o doamna care s-a recomandat medic de familie.

  Sper sa nu ajunga la ea vreun parinte care are copil adolescent gay si nu stie cum sa trateze problema. Nu de alta, dar i-ar face trimitere pentru Obregia.

 15. Sunt curioasa ce va face doamna/ domnul Nikky daca, \”Doamne fereste!\”, copilul sau va fi de alta orientare sexuala… Il va accepta asa cum e sau il va blama si il va exclude din viata sa, fiind anormal? Intotdeauna imi pun asemenea problema: sa nu judec pe nimeni, pentru ceea ce este, pentru ca asa poate fi si copilul meu… Oare va considera ca fiind vina societatii \”necurate\” in care traim sau va accepta constructia genetica ce a dus la formarea personalitatii si a preferintelor sexuale?….

 16. Irina, crestinismul inseamna iubire, sau daca nu iubire, macar toleranta si intelegere. Unde-i toleranta la astia? Astia nu sunt nici macar crestini. Sunt satanisti. Astia de se cred oile Domnului. Oamenii crestini ar trebui sa fie blanzi, buni, intelegatori si toleranti. Deci ei sunt primii care sa-i accepte pe gay. In schimb vin cu versete din Biblie, (Leviticus, Corinteni, Geneza), pt a-si justifica ura si intoleranta, ignoranta si primitivismul.

 17. nori,daca vrei toleranta,apai mergi la casele de toleranta.

  noi,crestinii adevarati nu suportam sodomitii; noi vrem ca stalpu la familie sa fie taina casatoriei si nu desfraul.

  prea multa stricaciune si curvasarie in jurul nostru! justificarea conform careia bobonarii sunt deviati genetic nu tine: pai daca maine se descopera ca si pedofilii sunt bolnavi genetic,ce faceti,ii acceptati pe motiv ca asa e genetica lor?

  una e ca neprihanitu meu copil de 17 ani sa fie sedus de o profesoara sexy si alta e sa fie convins de un satir de profesor s-o ia la buci!

  semnat,
  un muncitor crestin ortodox

 18. @ Irina

  Foarte frumoasa dovada de toleranta ati dat. Cu aceste cuvinte pe care le-ati folosit…

  @ Nori

  Unde a fost ura? Unde e intoleranta? Daca vine cineva la mine in casa, impotriva vointei mele, sunt intolerant?!

  Nu a fost nici macar un act de violenta, nici macar o impingere. Singurul act de violenta a fost al unei doamne activiste gay care a aruncat cu un pahar spre protestatari. Si aceasta se vede pe camera.

  Crestinii sunt blanzi si buni, dar nu cu raul, cu pacatul. Raul reprezentand homosexualitatea, nu oamenii.

  Oamenii acestia, gay-ii, au facut o luna intreaga propaganda si NU I-A DERANJAT NIMENI. Timp de 20 de zile din luna am fost toleranti si apoi 1 zi n-am mai fost?!

  De ce au trebuit sa vina la Muzeul Taranului? De ce nu s-au dus la Muzeul Militar? Sau la Muzeul Antipa?

  Muzeul Taranului, e al taranului, dupa cum spune si numele.

 19. Nigel: MTR nu e casa dvs.

  In cadrul MTR functioneaza un cinematograf, un club si o librarie. Proiectia a fost in cinematograf. Acolo sunt tot felul de filme. In club, sunt tot felul de evenimente, inclusiv concerte rock. Chestiuni care n-au nicio legatura cu taranul, folclorul si ortodoxia. La fel, in librarie se vand tot felul de carti. Va sfatuiesc sa mergeti si sa va convingeti cu propriii ochi.

  Asa cum am spus deja, MTR este o institutie laica. La fel ca Antipa, la fel ca orice alt muzeu.

  Mai faceti o confuzie intre spatiile expozitionale din cadrul muzeului si cinematograf.

 20. Cucurig, \’\’justificarea conform careia\’\’ maaama, tie fumos si elevat ne exprimammm noooi! Ziii, bah, adevarul, urasti homosexualii ca tac-tu te pompa in cur cand erai mic, ciuruindu-ti sfincteru\’ de nu ma\’ poci tu acuma sa te kci decat lamoste. Tac-tu avea o problema psihica, nu lesby alea doua din film.

  Moarte homofobilor !! Huuuuuuo!

  Hai pa!

 21. Cucurigu: sper ca glumesti.

  E vorba de liber consimtamant si discernamant. Sexul cu minori este incriminat in oricare situatie: fie ca e vorba de profesoara sexy, fie ca e vorba de profesorul satir.

 22. Nori, cred ca glumea totusi. 😀

  Neprihanitu\’ copil de 17 ani! :)))))

  Nu plecaaaaaa! Nu ma lasa singura! Daca-mi da vreunul cu crucea de la gat in cap? :)))))))

 23. Da. Se pare ca directorului adjunct nu i-a convenit proiectia si a cam fraternizat cu nationalistii. Mai multi au declarat ca l-au vazut si-n sala de cinema, el neaga.

  Comunicatul pe care l-am primit este trimis din partea directorului general, domnul Virgil Stefan Nitulescu, cel care aprobase proiectia.

 24. Buenas tardes,

  Irina, hai sa iti spun parerea mea, pentru ca vad ca deja m-ai bagat in oala cu extremisti alaturi de Roncea: Lipsa vocilor legitime a facut ca discrusul public sa fie monopolizat de extreme, pe de o parte Noua Stinga (Militia Spirituala, Active Watch), pe de alta parte, Noua Dreapta (TPT). NS si ND au in comun mai multe lucruri decit pare la prima vedere. vezi mai multe aici –> http://inliniedreapta.net/insemnare/luna-gay-la-mtr-cum-extremele-impun-limitele-discursului-public/

  Articolul tau e foarte slab, ca sa nu mai spun ca citezi un site care are inconducere un apologet al comunismului si un negationist al Holoacustului, Claude Karnoouh. Nu iti mai dau link, gasesti informatii folosind google.

 25. Irinuco, as vrea sa iti vad copilul, daca o sa il faci vreodata, agresat de un homosexual, apoi mai vorbim, inteligento! Vad ca te erijezi in culta si toleranta, dai lectii tuturor. A fi tolerant, nu e egal cu a fi partas la pangarirea unor muzee sau a unor spatii publice, oricare ar fi acelea. Citeste Biblia, apoi vino sa ne dai lectii.

 26. Mi-ar fi rusine sa fiu coleg de breasla cu aceste persoane problematice. Nori a uitat sa isi ia medicamentele pt retard iar Irina probabil e vreo lesbiana sub acoperire, care nu si-a folosit cam de multisor vibratorul.

 27. Nori, daca tot le stii pe toate, n-ai putea sa le dai niste limbi printre labii unor tiganci nespalate de vreo 2 luni?! La cum vorbesti, sigur te-a abuzat ma-ta cand ai fost mititica si ai ramas cu traume.

 28. @Irina
  Vai, dar ma scuzati doamna cea toleranta pentru ca mi-am permis un apelativ atat de familial! Nu am stiut ca sunteti atat de usor de lezat. Mai ales ca, parca ne tolerati si ne iubeati pe toti. Orientarea sexuala nu are nicio legatura cu genetica. Este o optiune inconstienta sau uneori chiar constienta(urmare a unor/unei deceptii), conditionata de anumiti factori emotionali. Mediul in care a crescut individul conteaza foarte mult. Unii au fost abuzati cand erau mici de persoane de sex opus, sau altii nu au primit suficienta atentie din partea parintelui de sex opus si prea multa atentie din partea parintelui de acelasi sex, la varsta la care apare complexul lui Oedip(apropos de Freud). Unii copii raman cu traume din cauza unui parinte care ii dezamageste. De exemplu o fata care afla ca tatal a comis adulter, poate dobandi o repulsie fata de toti barbatii. Alta problema ar fi perioada \”fragila\” a adolescentei, in care copiii sunt curiosi sa incerce tot ce vad ca fac altii sau ce aud(si de asta nu sunt de acord cu propaganda). Etc. Etc. Etc.
  Dupa cum vezi, si daca mai citesti putin, o sa-ti dai seama ca homosexualitatea porneste de la psihic, nu de la fizic.
  Si nu ati inteles bine ce am vrut sa spun. Nu-i urasc si nu le-as face rau, ba din contra, mi-e mila de ei si i-as ajuta daca mi-ar permite pregatirea profesionala. Deci, daca voi avea un copil de genul(ceea ce sincer cred ca este imposibil), il voi duce la un specialist.

  Dar ma deranjaza cumplit modul abuziv in care aceste persoane vor sa \”ni se bage pe gat\” si crede-ti-ma ca daca ar putea ar lua cpiii de langa parinti si ar incerca sa-i \”converteasca\” la homosexualitate. Si asta din dorinta egoista de a nu mai fi ei minoritari.
  Si apropos de fertilizare, sa stii ca nu sunt de acord cu asta in general. Si ca daca nu voi putea avea copii voi infia si voi tine legatura cu parintii naturali daca voi putea. Nu vreau sa li se intample copiilor mei ceea ce am citit in acel articol. Mi se pare crunt.

  @Nori
  \”Toate relele lumii pornesc de la barbati. Cu siguranta Dumnezeu e femeie.\”
  :))))))))))))

  Cu asta ai spus totul despre tine.
  :))))

 29. Este infricosatoare demonstratia, demna de o tara inapoiata precum Pakistan, de exemplu. Mi s-a facut greata….cat de departe sunteti si cat de lung e drumul pe care il aveti de mers… Am totusi speranta ca incultura, ignoranta, exacerbarea religiozitatii pana la extremism, pseudopatriotismul, lipsa de civilizatie, sa se \”spele\”cu timpul (macar), si noile generatii sa invete sa traiasca cu respect si in pace.

 30. Cine ne vrea etrusci ?

  Muzeul Ţăranului Român profanat de homosexuali ! Care este motivul pentru care M.Ţ.R e ţinta mişcării gay ? Nimeni nu-şi aduce aminte ca M.Ţ.R să fi organizat o segregaţie sexuală, să fi interzis vreunuia din membrii declaraţi ai orientării gay să-i viziteze sălile şi să-i asculte discursul muzeal . Nu există şi
  n-a existat vreodată o interdicţie marcată oficial printr-o plăcuţă sau afiş public, care să fi blocat vreunui gay intrarea în spaţiul muzeal.
  N-a existat nici o măsură a conducerilor instituţiei M.Ţ.R, care să oblige vreun homosexual minoritar să se legitimeze, să prezinte documente care să-i dee în vileag orientarea sau să cumpere biletul de intrare mai scump !
  Pe suprafaţa, interioară sau exterioară, a zidurilor M.Ţ.R n-au existat şi nici nu vor exista vreodată ziceri ancestrale ale Ţăranului Român care, în numele Tradiţiei, să fi înfierat această desfrânare / orientare iar instituţia M.Ţ.R n-a avut niciodată printre preocupări să opună public persoana duhovnicească a Ţăranului Român, persoanelor a căror ,,trup s-a abătut de la calea sa pe pământ’’. (Facerea / 6,12) Şi atunci, de ce a ţinut morţiş acest grup de băştinaşi şi băştinaşe gay să vină tocmai aici, într-un loc incompatibil cu orientarea lor, să violeze arhetipul ancestral al unui întreg popor, propagând mediatic o derivă ontologică care ne-a costat Potopul !
  De ce tac şi de ce apără acest viol fără precedent, noile organe ale statului, ale USL-ului, pentru a căror biruinţă am înfruntat gerul zile în şir ? ! De ce nu stopează urgent sacrilegiul ? !
  De ce harnicele Antene ale patriei fac politica struţului, în acest timp smintit, când unii pregătesc să ne arunce în uitare ca pe etrusci ? ! Profanarea unui cimitir creştin, evreiesc sau islamic, ca mizerabil viol al unui loc de veci, este totuşi benignă, faţă de violarea, în plină civilizaţie, a modelului dăinuirii unui întreg poporului.
  Români, fără tradiţia Tăranului Român dispărem ca etruscii ! După 30 de ani şi mai bine, schimbat-au buldozerele cu gay !
  Creştini, treziţi-vă şi apăraţi definiţia României în ochii lui Dumnezeu ! Popor român, lasă Piaţa Universităţii unde e şi apără-ţi grabnic dăinuirea şi Modelul umanităţii tale specifice ! Ia seama, acum sublima Piaţă s-a mutat la M.Ţ.R.
  În numele Cuvântului lui Dumnezeu, români, veniţi toţi la Piaţa Universităţii de la Muzeul Ţăranului Român ! Apăraţi-vă Tradiţia ! Nişte smintiţi au hotărât să fim etruscii lor !
  Cerem statului român anchetarea rapidă a autorilor profanării, începând cu a directorului general al M.Ţ.R, cu a ministrului M.A.I şi a trupelor poliţiei şi jandarmeriei care, în seara de 20/ 02 /2013, au garantat succesul profanării….

  Fundaţia Anastasia
  Acad. Dr.Prof. Univ. Sorin Dumitrescu, pictor.

 31. Madam, stii care era pozitia celui care a facut din MTR o institutie de prestigiu, adica Horia Bernea, fata de homosexualitate? Documenteaza-te mai bine inainte sa faci propaganda!

 32. Ma cherie, esti in urma rau! N-am auzit de homosexuali care sa-si fi remediat ‘’problema’’ ducandu-se la psihiatru sau psiholog. :))))

  \’\’Unii au fost abuzati cand erau mici de persoane de sex opus\’\’

  Asta ar insemna ca majoritatea femeilor care au fost abuzate fizic si emotional in copilarie, de tati sau alti barbati, sa devina lesbiene. Cercetarile din ultimii 30 de ani in domeniul psihopatologiei au refutat aceasta ipoteza.

  \’\’sau altii nu au primit suficienta atentie din partea parintelui de sex opus si prea multa atentie din partea parintelui de acelasi sex.\’\’

  In SUA studiile arata ca doar 4% -un procent nesemnificativ – din copiii crescuti doar de parintele de acelasi sex , au \’\’optat\’\’ la maturitate pt homosexualitate.

  Apoi s-a mai spus ca absenta tatalui sau aspecte ce tin de vestimentatia si jucariile feminine predispun copiii de sex masculin la homosexualitate. Experimentele din Statele Unite au demontat si aceste supozitii (pt ca ele nu sunt decat supozitii, nefiind sustinute de studii empirice si analiza statistica).
  Nu mai merge sa-i trimitem la psihiatru: APA (Asociatia de Psihiatrie Americana) a declasat homosexualitatea din lista bolilor psihice. Homosexualitatea nu mai este incadrata la categoria Parafilie.

  Astfel teoria conform careia orientarea sexuala este influentata de mediul in care copilul creste a fost contestata de numeroase studii si cercetari stiintifice in domeniul psihopatologiei. Iar cele care au incercat sa dovedeasca ca homosexualitatea e boala psihica au esuat. Overall, dovezile empirice si normele de specialitate nu confirma ideea ca homosexualitatea e boala psihica ce poate fi declansata de traume din copilarie, mediul de dezvoltare, sau ca este inerent legata de psihopatologie.

  Uite aici o mostra din Wikipedia:

  ‘’Psychology was one of the first disciplines to study homosexuality as a discrete phenomenon. Prior to and throughout most of the 20th century, common standard psychology viewed homosexuality in terms of pathological models as a mental illness. That classification began to be subjected to critical scrutiny in the research, which consistently failed to produce any empirical or scientific basis for regarding homosexuality as a disorder or abnormality. As a result of such accumulated research, professionals in medicine, mental health, and the behavioral and social sciences, opposing the classification of homosexuality as a mental disorder, claimed the conclusion was inaccurate, and that the DSM classification reflected untested assumptions that were based on once-prevalent social norms and clinical impressions from unrepresentative samples which consisted of patients seeking therapy and individuals whose conduct brought them into the criminal justice system.’’

  Asa si eu pot sa vin sa declar ca devii homosexual daca vizionezi filmul pe care l-au boicotat tampiteii: The kids are all right. Dar e mai greu sa dovedesti. Oricine poate sa vina cu tot felul de ipoteze, si Freud cam asta facea, cateva din teoriile dovedindu-se false (ex. invidia falusului, sau aceea conform careia sugarii zambesc prin imitatie, la ecografiile 3D descoperindu-se ca fetusii de la 6 luni in sus zambesc sau rad). De altfel nicio evidenta empirica nu sustine vreo afirmatie din teoria psihanalizei, ca de exemplu prezumtia ca dezvoltarea copilului trece prin faza orala, anala, falica si genitala, sau ca baietii mici sunt atrasi sexual de mame, dezvoltand rivalitate fata de tati (complexul lui Oedip), sau ca fetitele nutresc sentimente erotice fata de tati, fiind ostile cu mamele lor (complexul Electrei).

 33. @Costin Andries

  Domnul meu, am senzatia ca voi, astia de la inliniedreapta.net, sunteti cazuri patologice in toata regula. Sloganul vostru imi pare a fi \’\’Cine nu este cu noi (cine nu gandeste ca noi, si nu crede in ce credem noi, si nu face sex cum facem noi) este impotriva noastra. Genul asta de absolutism e inspaimantator. E chiar comunismul pe care-l infierati voi: toata lumea trebuie sa fie….in linie dreapta.

  \’\’Pas cu pas, relativismul, multiculturalismul şi corectitudinea politică au înlocuit Adevărul, Binele, Frumosul şi dragostea de patrie.\’\’

  Si care-i Adevarul, Binele si Frumosul? Ca poate ce-i adevarat, bine si frumos pt voi e fals, rau si urat pt altii.

  Sunteti voi detinatorii Adevarului, Binelui si Frumosul ABSOLUT?

  Hai, maaars!

 34. @ Speedy, :)))))))))))))))))))))
  la ultimul test (facut la betie) de inteligenta mostenita mi-a iesit un IQ de 130. Eu zic ca retardata nu-s. Cel putin, comparativ cu tine, sunt genialitatea intruchipata.

 35. Trebuie sa recunosc ca de fiecare data ma amuz copios cand citesc comentariile articolelor.

  Toti exagerati, inclusiv Irina si Norina.

  In definitiv, fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui : sa fie homosexual, feminista, femeie agresata sau mai stiu eu ce. Cat timp nu incalca drepturile celorlalti, sa traiasca cum isi doreste.

  Irina, faci prea mult tam-tam pe seama drepturilor homosexualilor. Foarte bine, esti homosexual, e treaba ta. Esti tot om. Dar asta nu inseamna ca eu, de exemplu, sunt obligata sa stau sa ma bombardezi zilnic cu drepturile tale si cu alte doleante, din simplul motiv ca nici eu nu vin la tine sa te oblig prin diferite mijloace sa imi asculti monologul despre beneficiile vietii mele heterosexuale.

  Iar la partea cu adoptatul copiilor…hai sa fim totusi seriosi. Atunci cand iti alegi un drum trebuie sa suporti consecintele. Daca sunt cetatean strain si ma stabilesc in Ro stiu ca nu pot sa lucrez in Administratie Publica si imi asum asta, nu incep sa ma plang ca nu mi se acorda drepturi care nu mi se cuvin, de exemplu.

 36. @Costin Andries: Buenos dias!

  Articolul meu e slab pentru ca citez un interviu de pe Criticatac? :))))))

  Alte argumente mai aveti?

  Da, stiu de problema negationistului CK. Asta nu inseamna ca tot ce se publica acolo trebuie demonizat. Daca as functiona asa, ar insemna sa nu mai calc nici pe inliniedreapta.net.

  Stiu si articolul pe care mi l-ati citat si am rezervele mele. Dar nu e momentul si locul sa le discutam aici.

 37. Speedy: aveti date, studii care sa certifice faptul ca homosexualii sunt mai agresivi decat heterosexualii? Ce ciudat! De cate ori am fost agresata, agresorul era straight. Roman verde, pastrator de traditii.

  Eu am citit Biblia. Dvs?

  Pangarirea unor muzee? Muzeele nu sunt spatii de cult, domnule. Nici fecioare.

 38. @Nikky: Am spus eu ca homosexualitatea are cauze fizice?

  De ce sunteti asa sigura ca e imposibil sa aveti un copil gay? La urma urmei, si homosexualii provin din familii hetero.

  Homosexualitatea nu este o orientare politica, nici religioasa ca sa poata fi convertiti ceilalti la ea. Deci, nu are sens sa utilizam termenul de \”propaganda\’ cand vine vorba de asta. As putea sta intre gay 24 din 24, asta nu-mi va schimba orientarea sexuala. La fel, si un gay ar putea sta intre hetero mereu, asta nu-l va schimba.

  Specialist? Ma faceti sa rad. N-am auzit de cazuri de gay \”vindecati\”. Am auzit doar de homosexuali care-si reprima orientarea de teama marginalizarii si care devin astfel indivizi profund nefericiti, traumatizati. Va urez sa aveti un copil hetero. Pentru binele copilului, desigur. Pentru a nu-l supune dvs. unor traume, incercand sa-l aduceti pe calea cea buna.

 39. Nu mai reiau argumentele pe care le-a expus si Norina si la care ader 100 la suta.

  @Lilith: chestiunea cu \”faci prea mult tam-tam\” e relativa. Eu cred ca nu fac suficient. Imi dau seama ca rezistenta societatii e mare si nu se schimba peste noapte. Dar cred ca fiecare om constient de drepturile omului si care crede in niste valori umaniste, trebuie sa faca ceva, sa-si aduca o contributie la demolarea unor prejudecati.

  Din pozitia heterosexualului nediscriminat de nimeni, e simplu de vorbit. \” Cat timp nu incalca drepturile celorlalti, sa traiasca cum isi doreste.\” / tocmai, lor li se incalca niste drepturi. Si trebuie vorbit. Cat mai mult.

 40. Aurel, cunosc mai degraba opera de arta pe care a lasat-o Horia Bernea decat ce credea despre homosexualitate. Iar ce credea e irelevant. De asemenea, asa cum am spus deja, formularea \”propaganda\” pentru homosexualitate\” e un nonsens. E ca si cum ai spune propaganda pentru blonzii cu ochi negri. Pot primi tone de materiale, asta nu ma va transforma pe mine, din satena cu ochi verzi, in blonda cu ochi negri. Priceputu-m-ati?

 41. @ Norica IQ-ica

  Daca ti-ai facut testul la betie si ti-a iesit 130, inseamna ca esti un geniu al alcoolului. Iarta-ma ca nu ma pot ridica la nivelul tau de extra-alcoolica. Du-te in pizda ma-tii, de betiva ordinara!

 42. @ Irinuca

  Daca tu ai citit Biblia, eu sunt martian. Daca o citeai, vedeai ca Dumnezeu condamna relatiile homosexuale. A facut femeia pt barbat, nu femeia pt femeie sau barbatul pt barbat. Poate ai citit Biblia Homosexualilor, la cum te exprimi. Oricum, ma bucur ca ai recunoscut ca ai fost agresata. Persoanele homosexuale au fost agresate fizic sau psihic de persoane de sex opus, de aceea au aceasta repulsie fata de acele persoane si se orienteaza spre persoane de acelasi sex. Acum inteleg totul. Esti lesbiana si nu te condamn, ci doar vreau sa iti vezi de treaba ta. Eu nu merg cu iubita mea sa facem sex in public, nu avem nimic de demonstrat. Sexul sau trairile intime ale fiecaruia trebuie sa se manifeste in spatii private, nu in spatii publice.

 43. @ Norica IQ-ica

  Norico IQ-ico, sa imi mai raspunzi cand o sa te trezesti din coma alcoolica. Nu ma ridic la nivelul unor fufe bete. Apropos, la ultimul studiu in domeniu s-a dovedit ca fufele bete sau in coma alcoolica pot ajunge sa aiba IQ cu valori intre 150 si 169, deci nici macar acolo nu ai ajuns. :))

 44. Speedy, :))))), de ce tii mortis sa ma faci sa rad de cum m-am trezit? Daca ma detesti asa aprins, ar trebui sa faci contrariul. Hai, da o fuga pe la biserica (sau pe la Balaceanca) si-l intreaba pe popa (psihiatru) ce parere are despre ura si furia care salasluiesc in sufletul tau crestin pt o Norina oarecare de pe internet. Asta pana nu vin eu cu lesbinele mele sa ti-o pangaresc. 😉
  Pt ca sunt lesbiana si ma duc prin biserici si ating crucile si pup icoanele…

  P.S.

  Imi place sa-mi deschid site-urile preferate si de fiecare data sa gasesc mesaje dragastoase. Dar nu si de la tot felul de scelerati si sociopati.

 45. Si tu, Speedy, daca citeai BIBLIA vedei si tu ca Iisus e Iubire nu ura otravita pt oameni ce nu-ti impartasesc convingerile. Asa ca maaaaaaaaaars, nu mai pangari enjoystyle.ro-ul cu idioteniile tale. Cred ca singurul tau talent in viata e sa debitezi neghiobie dupa neghiobie. Deci esti si ipocrit pe deasupra, folosindu-te de Biblie si crestinism pt a -ti justifica nimicnicia si prostia.

 46. Asa ca, Speedy, fiind satanista si nu crestina, imi permit sa-ti zic: ma CAC in gura ta aia spurcata (sa nu zic a ma-tii ca tu te luasi de mama altora)! ;))

 47. Speedy, trezesti-va. Cam 90 la suta din femeile acestei tari au fost agresate sub o forma sau alta. E de ajuns sa iasa o ora pe strada. Pipaielile, remarcile obscene sunt tot agresiuni, domnule crestin.

  PS: cati homosexuali ati vazut facand sex in public? Eu n-am vazut niciunii. Exhibarea e la fel de deranjanta. Sa nu va imaginati ca dvs. si iubita ati fi placuti ochiului doar pentru ca sunteti hetero.

  Exact, sexul tine de dormitor. Nu pricep obsesia patologica a celor autodeclarati crestini pentru ce fac altii in dormitor. Voi vreti sa-i guvernati in functie de asta, nu ei pe voi. Asa ca vedeti ca aveti ditamai barna in ochi.

  Inca ceva, big news. Regulile religioase sunt una, legile statului de drept sunt alta. Cred ca dvs. n-ati trecut cu lectura de Deuteronom. Ca de Noul Testament nici nu poate fi vorba.

  Stiti, azi nu ne mai ghidam dupa legile lui Moise. Avem judecatori si instante, nu tufisuri arzand. Mare dezamagire!

 48. 1. utilizeaza limbaj obscen si instiga la ura
  2. intretine relatii sexuale premaritale.

  Si totusi, el e cel care ne da noua lectii de crestinism?

  Ura asta a lui nu e una motivata si indreptatita fata de pacat ci ura fata de neinteles, este o ura tribala (si deci non-crestina), izvorata din frica fata de necunoscut, ca Rau Absolut. Astia sunt falsii crestini, paganii ce vaneaza pacate si demoni peste tot, numai in ei insisi nu.

 49. Irina, am stat toata ziua in pat ‘’delectandu-ma’’ cu articole de pe ILD, site-ul conservatorilor extremisti. Si am ajuns la un art. in care ateismul e comparat cu comunismul, cu o secta periculoasa, o ideologie politica impotriva careia suntem instigati deschis sa luptam cu scopul starpirii ei din constiinta fiecarui om, pana nu mai ramane picior de ateu pe acest pamant. Cu alte cuvinte, chiar daca eu nu cred in Dumnezeu (desi cred, dar asta-i my fucking business) si nimeni nu ma poate obliga sa o fac atat timp cat nu-mi poate controla gandurile (asta si urmareste propaganda religioasa din scoli: o cenzura a ratiunii), voi fi -pt siguranta si pacea mea- obligata sa declar ca sunt crestina, asa cum sunt acum homosexualii in multe societati primitive (tara noastra, inclusa) obligati sa-si ascunda orientarea de frica discriminarii, ostracizarii, agresiunilor si…mai rau. Desi ILD-istii nu-s capabili, asa cum nu cred ca vreo fiinta umana e capabila, sa produca dovada clara si indubitabila a existentei Lui Iisus ca Fiu al lui Dumnezeu pe acest pamant, au pretentia sa crezi in El doar pt ca ei sunt absolutamente convinsi de asta. Se avanta pana-ntr-acolo incat sa puna semnul egal intre Stiinta si doctrina Marxist-leninista. Deci Inchizitie curata! . Desi mi se pare ca ei se comporta ca niste comunisti in toata regula, devenind fioros de agresivi la adresa celor ce indraznesc sa-si exprime o umila si pertinenta opinie contrara ideologiei lor crestine (asa cum ai facut tu aici si cativa temerari pe ILD). Asa cum de povestea mamaii mele care a fost batuta crunt de un comunist infocat al satului pt ca a refuzat sa-si dea jos icoanele de pe pereti, imi amintesc astia.

  Cred ca ateii si credinciosii pot convietui in liniste si pace cand vor ajunge la intelepciunea de a nu incerca sa-si impuna conceptiile si convingerile unii asupra celorlalti. Si mai cred ca homosexualitatea exista cu acordul lui Dumnezeu, cum tot ce exista pe Terra si dincolo de ea este creatia lui, putem spune ca si homosexualitatea exista si se manifesta prin gratia Lui.

  Dumnezeu a pus copacul cunostintei binelui si raului in Eden pt a-i testa- ni se spune- pe cei doi parinti ai umanitatii, Adam si Eva, pt a vedea daca i se supun sau ii nesocotesc dorinta. Dar Dumnezeu a stiu dinainte ca Adam si Eva vor ‘’pacatui’’. El insusi a permis sarpelui,’’cel mai siret dintre fiarele de pe pamant’’ ‘’ s-o ispiteasca pe Eva si ea pe Adam (deci ‘’pacatuind’’ amandoi in egala masura). Daca stia dinainte nu se poate spune ca ‘’dorea sa-i testeze’’. Este absurd pt mintea si logica omeneasca.

  Iata ce spune Gerald Messadie in cartea sa \”Diavolul\”:

  Adam şi Eva erau inocenţi, apoi – cum am fost învăţaţi în şcoala primară – Diavolul a ispitit-o pe Eva, Eva a cedat şi l-a ispitit pe Adam, care (probabil din plictiseală) a cedat, fireşte, la rândul lui. Şi iată cum, din vremuri imemoriale, purtăm povara păcatului unor oameni care nu ştiau ce e Răul (l-au cunoscut abia după ce au muşcat din faimosul fruct oprit) şi, prin urmare, nu erau dotaţi pentru ai rezista. Juridic vorbind, vina este inacceptabilă: un păcat se comite în cunoştinţă de cauză, altfel nu e decât o simplă eroare. Iar nedreptatea e strigătoare la cer – cum am putea fi vinovaţi pentru un păcat al străbunilor noştri, păcat care nici măcar nu era păcat?
  Dar este oare Diavolul nostru cel reprezentat sub formă de \”şarpe gol\” în Geneză, acel şarpe care-i spune primei femei că nici ea, nici Adam nu vor muri dacă mănâncă din fructul \”pomului din mijlocul grădinii\”? Parabola este pe cât de clară, pe atât de misterioasă, căci pomul în chestiune e pomul \”cunoaşterii Binelui şi Răului\”, şi ne putem întreba cum se justifică porunca divină ce interzice cunoaşterea Binelui şi Răului. Pentru a-l respecta pe Dumnezeu se cere, tocmai, cunoaşterea celor două noţiuni! Le-a interzis Dumnezeu să afle ce sunt Binele şi Răul? În plus, şarpele îi spune Evei că, dacă ea şi bărbatul ei, nemuritori la acea vreme, vor mânca din faimosul fruct, vor fi asemenea zeilor. Dar dacă primii oameni vor cunoaşte moartea abia după izgonirea din Paradis, trebuie să credem că erau deja precum zeii, de vreme ce erau nemuritori, şi că discursul şarpelui era ciudat de ilogic pentru un animal atât de înţelept.
  Adevărul e mult mai simplu, şi copiii l-au ghicit încă din şcoala primară: Adam şi Eva au făcut dragoste, iată în ce constă Păcatul. Dar la ce bun să creezi două organisme complementare, un bărbat şi o femeie, dacă e să-i ameninţi cu \”sabia de flacără vâlvâitoare\” când au comis inevitabilul, fiind amândoi goi într-o grădină tropicală?(…)
  În fine, acest pom al Binelui şi Răului e un simbol, ambiguu ca toate simbolurile, dar şarpele – e şi el un simbol? Suntem tentaţi să ne îndoim, pentru că Elohim, adică Dumnezeu, i se adresează ca unui şarpe: \”Pentru că ai făcut acestea, blestemat să fii între toate animalele şi între toate fiarele câmpului; pe pântecele tău să te târăşti şi ţărână să mănânci în toate zilele vieţii tale!\” Şi mai spune: \”Duşmănie voi pune între tine şi între femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei; aceasta îţi va zdrobi capul şi tu îi vei înţepa călcâiul.\” Să înţelegem că fusese altfel înainte? Acolo, în Grădina Edenului, seminţia şarpelui şi cea a oamenilor nu păstrau distanţă între ele? Blestemul divin ne lasă nedumeriţi, chiar suspicioşi, întrucât pare limitat la Orientul Mijlociu. Într-adevăr, în alte părţi – la egipteni mai întâi, apoi la hinduşi, la mexicani şi la mulţi alţii – şarpele a fost divinizat.
  În plus ce căuta Diavolul în Paradis, deghizat în şarpe, dacă întradevăr era el? Să înţelegem că tot Dumnezeu a creat Răul şi că l-a oploşit în Paradis? Atunci cum să le reproşezi lui Adam şi Evei că au urmat îndemnul unui locatar al Paradisului?
  După cum se vede, miturile sunt incomode.
  O versiune a Bibliei (există mai multe) asigură că \”şarpele era cel mai viclean dintre toate fiarele de pe pământ pe care le făcuse Domnul Dumnezeu\”. Dar Geneza nu ne spune ce scop avea această viclenie care-l face s-o corupă pe Eva. Ce câştiga din asta şarpele? Oricum, şarpele era o creatură a Domnului, chiar Dumnezeu îl crease.

 50. Norina, eu am descoperit site-ul cu pricina in vara, cand era chestiunea cu referendumul si cand ma ingrozea ce faceau usl-istii.

  In mod normal, cand vreau politica, stau pe contributors.ro si blogary.ro. Extremismele de orice fel imi repugna organic. Nu ca acolo ar fi toate roz, dar parca ecuatia echilibru-nebunie e una pozitiva, per ansamblu. Sigur, mai dau si pe criticatac, nu de alta, dar trebuie sa stii ce critici. Nu ma doare gura nici sa recunosc materialele bune atunci cand e cazul. Iar interviul ala cu preotul e chiar infiorator si cu atat mai pretios cu cat vocile disidente din BOR lipsesc cu desavarsire. Tacere mai ceva ca-n sanul Camorrei.

  Ah, si moooor dupa editorialele Leliei Munteanu din Gandul. E al dracu\’ de talentata.

  Iar pe externe, prefer presa straina. Nu stau sa-mi spuna cei de la inliniedreapta cat de comunist e Obama si cu cine a facut sex maica-sa. Nici cum ne paste islamizarea. :))))

  Interesante ideile lui Messadie.

 51. Voi care sunteti atit de toleranti spuneti ca ,,Oamenii crestini ar trebui sa fie blanzi, buni, intelegatori si toleranti. Deci ei sunt primii care sa-i accepte pe gay\”. Sunteti sau nu sunteti toleranti?Ce e mai grav, sa se cinte Imnul Romaniei si cintece bisericesti sau alte cintece patriotice ori sa se faca apologia homoxesualitatii si lesbianismului? Parintii vostri, bunicii si strabuniciivostri au fost homosexuali si lesbieni?Intreb pe cei ce care nu au astfel de patimi dar care pledeaza in favoarea homoxesualilor si lesbienelor:daca tatal/mama, sotul/sotia, fiica/fiul ar fi homoxesuali respectiv lesbiene, cum v-ati simti?Nu va lasati atrasi in niste subiecte abstracte fara a vedea realist partea practica a lor. TARANUL ROMAN n-a fost gay!

 52. Irina, mersi pt bloguri. O sa le urmaresc si eu.

  Pr. Hrisostom, parinte, de unde stii dumneata ce orientari sexuale au avut taranii nostri? :))))
  Se poate sa fi avut fantezii sexuale cu parteneri de acelasi sex, cei mai curajosi se poate chiar sa se fi angajat in asemenea relatii clandestine, si nimeni nu a aflat de ele, in vremurile acelea a recunoaste ca erai \’\’sodomit\’\’ echivala cu sinuciderea, la care se adauga frica de un Dumnezeu homofob si de osanda vesnica. Asa ca multi isi reprimau atractia sexuala pt persoanele de acelasi sex… si se casatoreau si aveau familii dupa modelul crestin \’\’barbatul si muierea lui\’\’, traind o viata de frustrari sexuale si emotionale. De unde aveti dvs. convingerea nestramutata ca multi din taranii nostri nu aveau orientare bisexuala sau homosexuala?Diferenta dintre atunci si acum e ca atunci purtau masca heterosexualitatii in timp ce acum abolirea discriminarii penale a homosexualitatii, liberalismul si corectitudinea politica le permit sa si-o dea jos. Asta e singura diferenta. Emanciparea, bat-o vina, aia care a permis si muierilor sa si-o ia in cap si sa faca ce vor ele, sa mearga sa studieze la facultati, sa se angajeze unde vor, fara sa tina cont sau sa aiba nevoie de permisiunea barbatilor.

  Homosexualitatea exista de cand lumea, in sanul marilor civilizatii ale stramosilor nostri: Roma si Grecia Antica, Tarile Arabe, China si Japonia (daca ati avea putina cultura istorica ati sti asta).

  Comportamentul homosexual il intalnim in regnul animal, e relativ frecvent la pasari si mamifere: \’\’de asemenea este un comportament mai frecvent la animalele cu inteligență mai dezvoltată, precum cimpanzeul bonobo, câinele etc.
  De multă vreme s-a observat comportamentul homosexual ocazional la numeroase specii de primate, dar oamenii de știință sunt rezervați în cuantificarea importanței acestui fapt pentru sexualitatea umană.
  La ovine, un studiu din martie 2004 făcut de Dr. Charles E. Roselli et. al. (Oregon Health and Science University) indică faptul că homosexualitatea la berbeci (găsită în 8% din populație) este asociată cu o regiune cerebrală numită \”ovine Sexually Dimorphic Nucleus\” (oSDN) și care este mai dezvoltată decât la berbecii heterosexuali.\’\’ Wikipedia.

  Si totusi dvs. aveti obraznicia sa veniti sa ne spuneti ca e contra firii, impotriva naturii, cand fenomenul e prezent in lumea animala, cand Insusi Dumnezeu a lasat asa? ??????????? Nu ma intereseaza ce spune Biblia, eu observ natura, aceasta creatie minunata a Lui Dumnezeu. Biblia e creata de oameni si de imaginatia lor, asa ca dati-mi voie sa am mai multa incredere in natura decat in mintea umana.

  Si sa nu uitam ca relatiile homosexuale sunt perfect legale in Romania din anul 2001 (welcome to the 21st century, the final frontier), asa ca pt o lesbiana e perfect legal sa mearga pe strada de mana cu partenera sa, sau sa intre intr-o biserica sa se roage, fara ca nimeni sa aiba dreptul sa arunce cu obiecte contondente sau sa le agreseze verbal (aviz amatorilor de pe ILD.net). Atat timp cat nu va comportati si manifestati ca niste buldogi infectati cu rabie, voi, habotnicii crestini si noi, oamenii normali ai secolului 21 putem convietui civilizat si fara istericale pe strazi si prin muzee laice. Daca nu, mai o vizita la inchisoare (da\’ ce te faci ca politia e si ea homofoba si nu respecta legile), una la Balaceanca, mai un antirabig, se gasesc si pt voi solutii, nu-i bai!

 53. @Pr. Hrisostom: nu intelegeti care e problema. Acolo era un eveniment, o proiectie de film care se desfasura legal. Cei care au venit si au cantat imnul si cantece bisericesti au intrerupt in mod ilegal un eveniment, iar fortele de ordine, daca si-ar fi facut datoria, ar fi trebuit sa dea amenzi.

  Sa presupunem ca eu inchiriez un spatiu pentru un eveniment. Daca dvs. veniti si-mi intrerupeti mie evenimentul (puteti canta si Ave, Maria sau Nunta lui Figaro, nu-mi pasa), agresand verbal participantii, politia trebuie sa ia masuri.

  Nu e treaba dvs. ce fel de eveniment organizez eu. Punct.

 54. Nici nu conteaza cum a fost taranul roman. Taranul roman putea fi si gay, si hetero, nu cunosc sa existe date in acest sens. Tot taranul roman obisnuia sa-si dea fata la maritat la 14 ani. Or, asta nu mai facem in zilele noastre, nu-i asa, domnule Hrisostom?

  Si da, sa afli ca cineva drag e gay nu e vreo bucurie. Tocmai din cauza oamenilor ca dvs. care-i vor agresa, marginaliza, discrimina.

  Tocmai pentru ca tara asta e atat de intoleranta, tocmai pentru ca nu vreau ca fiul sau fiica mea (atunci cand ii vor avea) sa nu fie batuti pentru ca au pus in scena o piesa de teatru in Romania secolului XXI (cum s-a intamplat cu cei de la SNSPA acum ceva timp), militez pentru drepturile minoritatilor sexuale.

 55. Speedy, unde esti Foul-Mouthed sa-mi spui, cu toata infatuarea si aroganta agresiva a unui ignorant, ca acele animalute homosexuale au fost mai mult ca sigur agresate de parintii lor de sex opus cand erau pui?:)))))))))))

  Mi-am incheiat pledoaria. :))

 56. Chiar la incidentul ala faceam referire, Norina.

  Si da, asta si vor: sa ne fie frica. Sa tacem.

  Nu pricep in niciun fel teama lor. Caci de asta sunt asa agresivi. Pentru ca mor de frica. In ce fel ameninta homosexualitatea familia? Daca eu decid sa ma marit maine, n-o pot face? Daca eu vreau sa am copii cu barbatul meu, ma-mpiedica homosexualii sa-i am? De ce le e frica acestor oameni? Sa fie teama aceea a salbaticului fata de ce nu pricepe, fata de necunoscut?

 57. Irina,da, frica primitiva de Necunoscut. Asta si:

  1. Considera ca homosexualitatea e o boala (in mintea bolnava sau ignoranta a unora, molipsitoare) care se poate vindeca. Nu e o boala psihica. La concluzia asta au ajuns psihiatrii si cercetatorii din domeniul psihopatologiei. Dar probabil ca BOR stie mai bine.
  Daca e o boala e cel mult una genetica. Gene, evident, mostenite de la stramosii nostri, taranii romani. Nu exista o singura gena a homosexualitatii. Exista cel putin 10 \”gene gay\” la care se mai adauga si influentele hormonale din perioada prenatala, pana in luna a 5a. Fiecare dintre aceste cel putin 10 gene isi aduce contributia ei la procesul de diferentiere sexuala a creierului.

  2. Considera ca homosexualitatea este o optiune. Ca o practici asa cum practici un sport. Nu alegi de cine esti atras sexual. Normal ca homosexualii ar putea opta pt continenta sexuala. Dar de ce ar face-o?

  3. Ca e contra firii. Nu-i contra firii cand fenomenul e frecvent intalnit in regnul animal. E exceptia de la regula, desigur, dar o exceptie fireasca. Sau o sa-mi spuneti ca si acele animalute sunt bolnave psihic, traumatizate de parinti sau ca orientarea lor este rezultatul propagandei homosexuale din salile de cinema si de teatru ? :)))))) La cate prostii debitati in ignoranta voastra va cred in stare de orice.

  4. A accepta homosexualitatea ca parte integranta din normalitatea unei societati echivaleaza cu recunoasterea ca Biblia contine o minciuna, ca Dumnezeu s-a inselat sau ca ne-a pacalit.

  5. Perpetuarea speciei trebuie asigurata. Cred ca isi imagineaza o lume atat de infestata de \’\’virusul\’\’ homosexualitatii incat copiii se fac la eprubeta.

  6. Nu inteleg conceptul de libertate. Libertatea de constiinta, libertatea de religie. Ca omul are voie sa faca ce vrea el atat timp cat libertatea lui nu-ti incalca tie drepturile si libertatile.

  Parinte Hrisostom, cum va incalca dvs. libertatea de orice fel actul sexual dintre doi oameni de acelasi sex? Sau casatoria lor? Nu te mai poti ruga? Nu te mai poti cununa religios? Nu mai poti face sex in termenii si conditiile prevazute in Biblie? Faptul ca unii fac sex intr-un fel cu care nu esti de acord nu inseamna ca-ti lezeaza tie vreun drept.

  7. Sunt idioti, Irina. Speedy-idioti. :)))

 58. Si n-am sa tac. Sunt o scandalagioaica si fac zarva pe unde ma duc daca nu-mi convine ceva. Un fel de Oana Zavoranu in haine mai decente. Cand mi-e frica de ceva devin violenta. Nu tac!

 59. Mi-a semnalat cineva ca cele doua pizde au mancarimi si am zis sa nu le raman dator. Va rog sa ma scuzati, fufelor, dar, spre deosebire de voi(stati toata ziua pe net si va masturbati cu cozile de maturi), am si alte lucruri de facut. Am un sfat pt voi, IQ-icilor, mergeti la magazin, cumparativa ardei iuti si bagati-i in vagin. Dupa ce terminati cu gauricile, luati niste rahat si introduceti-l in gurile alea spurcate.

 60. \’\’am si alte lucruri de facut\’\’

  Ce eveniment pro-gay ai mai boicotat acum, Speedy? Sau ai petrecut some quality time cu iubita? Stii ca zoofilia e si ea condamnata de Dumnezeu…si aici nu ma refer la tine, ci la ea.

 61. La cum va exprimati, nu cred sa fi avut o relatie cu vreun barbat niciuna dintre voi. Profilul vostru arata clar ca singurele relatii avute au fost cele cu degetele sau cel mult cu vreun spray, pt ca de vibratoare nu cred ca aveti bani. Daca voi sunteti jurnaliste, vai de societatea noastra. V-ati plia excelent pe politica trustului Intact, unde se \”linge\” bine. Din pacate pt voi, nu stiti nici sa \”lingeti\”, pt ca altfel erati colege cu Gadea, Badea, Ciutacu, etc…Singurul lucru pe care il stiti, e sa sugeti pula, la propriu. Sa va spalati pe dinti inainte, pt ca la cum va exprimati, va pute gura a voma proaspata. E ultima data cand va mai raspund, puteti sa ma injurati cat vreti, frustratelor.

 62. Irina e jurnalista. Eu nu exist. Eu sunt doar in capul tau. Sunt rodul imaginatiei tale. Looks like it\’s time to pop that schizo pill u keep forgetting to take !

  P.S.

  Daca as fi fost reala as fi fost lesbi adicatelea de linsul si suptul meu nu ar fi beneficiat niciun barbat.

 63. Speedy, ma amuzi teribil. In mod normal, noi stergem astfel de comentarii, care nu spun nimic si se limiteaza la proferat injurii. Dar as vrea ca emanatiile tale sa ramana. Nu de alta, dar imi oferi un solid argument pentru tot ceea ce sustin eu.

  In plus, imi trezesti compasiunea. Manifesti un interes patologic pentru viata sexuala a altora.

 64. Bai… RELIGIOSILOR!
  Ia duceti-va mai la BOR sa va dea bani, ca are de unde, sa va faceti si voi FESTIVALUL VOSTRU DE FILM!!

  Hai, la cinema in catedrala, nu in institutiile laice!

 65. Acesta este nivelul de educatie la care am ajuns. Si ne intrebam de ce copiii fac religie inca din clasa pregatitoare pana in clasa a 12-a. In clasa a 12-a invata sa faca slujbe si fac excursii la inmormantari?

  Tin minte manualul de religie de la pregatitoare in care se scria ca cei ce se duc la mall duminica si nu se duc la biserica vor arde in iad. Ar trebui dati in judecata pentru incompetenta si sa plateasca psihologii pentru sute de mii de copii care au fost lezati psihic, gandindu-se ca au fost la mall cu parintii si se inchipuie arzand in iad. Copii de 5 si 6 ani supusi unor tratamente de ev mediu!

  Cursuri de calculator, istorie, geografie nu este by default in programa de scoala pregatitoare, dar religia predata de niste oameni ce nu si-au gasit loc in taximetrie este.

  Ar trebui sa luam atitudine, nu este normal sa ajungem o societate care sa ne injuram de morti la statul la coada la oase (moaste), si sa mergem sa cersim bani, slujbe si sanatate de la Dumnezeu in conditiile in care suntem ipocriti, lenesi, alcoolici si violenti !

  Nu este vorba de lipsa de respect pentru credinciosi, nici pe de parte nu sunt lesbiana si nici nu imi cresc copiii cu imagini ale diavolului cum vor sari multi sa atace, pur si simplu imi este scarba cum religia ortodoxa a ajuns intinata unor securisti si spagari.

  An de an sunt pusa intr-o situatie penibila in care refuz preotul care nu a vrut sa imi boteze fetita pentru ca nu cotizam suficient, dar vine la cersit si aruncat cu apa in casa pentru a castiga usor 50 de lei de Craciun si Paste.

  Incredibil !

 66. Irina,

  \’\’Fiţi deschişi la orice, chiar dacă este vorba de propagandă sexuală, fie ea şi în favoarea pedofiliei, chiar şi localizată în lăcaşul sacru al tradiţiilor românesti, altfel riscaţi să fiţi etichetaţi drept fascişti şi/sau neo-nazişti! Pentru a vă fi mai uşor repetaţi, mereu, cu voce tare: Îl respect pentru că este homosexual şi/sau pedofil, îl respect pentru că este homosexual şi/sau pedofil, îl respect pentru că este…\’\’

  http://inliniedreapta.net/mutantii-fascismului-noua-stanga-ocupa-muzeul-taranului-roman/

  Deci pt astia pedofilia e totuna cu homosexualitatea. :))))

 67. Stiu, Nori. S-au exprimat adesea in felul asta, punand semnul de egalitate intre pedofilie si homosexualitate.
  Si tot ei se supara ca-i compar cu Roncea! Si el face la fel!

  Supermamica: am scris mai demult si despre manualele de religie si modul traumatizant in care sunt ilustrate diverse notiuni. La fel, modul in care indeamna la intoleranta pentru alte culte.

  Iar manualele cu pricina au primit avizult Ministerului!

  Sunt parinti care-si lasa copiii la orele astea si habar n-au ce invata acolo si cat de strasnic le este spalat cerebelul.

 68. Stiu Irina, te-am citit si te citesc destul de des, inclusiv in polemicile din vara si iarna.

  Sa fiu sincera, nu are sens analiza pe text a unor oameni al caror scop este ingradirea de exprimare, iar drept instrumente au bata, piatra si cuvintele murdare. Este deja promovarea unor manifestari ilogice (nu am problema cu lipsa de logica a turmei) dar si violente. Nu cred ca ii va convinge nimeni ca romanul nu este buricul pamantului sau ca Dumnezeu nu este obligatoriu ortodox, gras, cu barba si uraste pe cei care se folosesc de dreptul liberului arbitru.

  Din punctul meu de vedere intr-o societate civilizata, asemenea site-uri ce nu respecta dreptul unora, stabilit explicit sau neingradit prin lege ar trebui sa fie inchise.

 69. Ei se bazeaza pe urm. rationament: unii din homosexuali sunt atrasi de copiii de acelasi sex. Deci ei sunt o subclasa a homosexualilor. Homosexualii pedofili. Si ajung, printr-o logica care se preda, probabil, in scolile din Absurdistan, la concluzia ca astfel homosexualitatea e boala. Pt ca pedofilia e boala, homosexualitatea e boala.

  Pai domnilor, unii din heterosexuali sunt atrasi de copiii de sex opus. Asta dovedeste clar, conform aceleiasi logici din Absurdistan, ca heterosexualitatea e boala.

 70. D-le Constin Andries, va multumesc pt raspuns, dar cum acolo stiu ca m-ati bana, va raspund aici, daca va decideti sa ne mai onorati cu prezenta dvs. pe flu: sunteti idiot. Si daca dvs. sunteti idiot, inseamna ca toti colegii dvs. de pe ILD sunt idioti.

 71. hahaha,ce mijto, nori&irina, vajnicele luptatoare ptr bobonari,pizduite la greu:)
  noricico, ce facusi ; cum deschizi gura, cum incep oamenii de bine sa te flocaiasca 🙂

  \”Un austriac a fost arestat dupa ce a fost descoperit de oamenii legii in timp ce facea sex cu o statuie, informeaza The Sun. Matthias Maier, in varsta de 24 de ani, a fost gasit de doi polițiști dezbarcat, facand sex cu statuia unui leu din bronz din orasul Ruse, Bulgaria.\”

  pai nu organizezi tu mai bine un ong care sa militeze ptr. dreptu statuilor de a fi futute?:)
  la urma urmei,ala care si-o freaca de statuie nu face rau nimanui,plus ca e liber consimtit:)

  eventual sa rulam si-un film de promovare,la mtr 🙂

 72. Cucurigu, deh, fiecare cu indivizii si grupurile de care se simte reprezentat. Ti-ai ales tabara care da glas propriilor tale credinte si idiosincrasii.

  N-ai nimerit-o nici cu statuia. Statuia e bun public, nu se pune problema consimtamantului. Ci a atentarii la avutul obstesc si a comportamentului indecent in public. Si daca-ti fluturi cocoselul in strazi, tot te paste un dosar.

 73. Norina, e foarte des intalnita faza asta in discursul intolerantilor, cu falsa sinonimie intre pedofilie si homosexualitate. E una dintre pseudo-armele cele mai abjecte ale homofobilor.

  Nu ai vazut ca si mai sus au incercat sa ma atace spunandu-mi \”ti-ar conveni sa-ti fie agresat copilul de un homesexual?\” De parca daca ar fi atacat de un hetero, ar fi mai ok sau preferabil. :)))))

  Logica mintilor infierbantate, clocotind de ura.

 74. Deocamdata minoritatea gay nu militeaza pt dreptul de a face sex (sau de a agresa sexual) in spatiul public, ci doar pt dreptul de a se tine de mana ca heterosexualii fara a fi huiduiti de o haita de hiene turbate si fara a se trezi la spital cu fracturi sau capete sparte. Sau de a-si pune poza cu familia (asta daca ar avea dreptul la o familie) pe birou, la munca, fara ca seful sa-l concedieze pe loc si colegii sa-l dea in suturi afara pe poarta.

  Voi deschide un ong pt dreptul omului idioto-homofob la sinucidere asistata.

 75. Hai, va las, am comentat destul p-aci, ma mut pe site-urile homofobilor sa le arat colectia mea de injuraturi si expresii triviale !

  Irina, fii tare!

 76. :))))

  Norina, te lasa?
  eu am incercat odata sa imi expun umilul punct de vedere pe un blog ortodox extremist (ceva cu s, imi scapa acum numele) si n-a apucat sa vada lumina internetului. Si vorbeam frumos, aveam si batistuta si unghiile taiate…

 77. Fericiti cei saraci cu duhul caci a lor e imparatia MTR-ului :))

  Ziceati ca de ce nu s-au dus la Muzeul Militar? :))))
  Mi se pare cea mai tare gluma auzita!
  Sau alt muzeu? De ce, in alea nu intrau astia cu steaguri?:))
  Discursul era la fel: sa ne lase arta in pace, sa ne lase istoria in pace! Era acelasi discurs, diferea doar institutia!

 78. Luminita, :))))

  Da, isi aminteau ca e un Grigorescu pe acolo, ca e vreo copie dupa Carul cu boi, ca simbol national, ca intinare, ca soldatii, patriotii, ca blabla.

 79. \”N-ai nimerit-o nici cu statuia. Statuia e bun public, nu se pune problema consimtamantului. Ci a atentarii la avutul obstesc si a comportamentului indecent in public.\”

  irinuco,asta cam asa e; eu ma gandeam la ala care fute statuia in privat:)
  dupa care se declara sanatos psihic ,fix ca bobonarii.
  la urma urmei e o deturnare a instinctului sexual in ambele cazuri: bobonaru da la barbat, statunaru da la statui 🙂

 80. Cucurigu, aaaa, vrei sa spui ca barbatii hetero cu dulapul plin de papusi gonflabile tacute si supuse? Ce mi-e granitul, ce mi-e plasticul. Ai si tu dreptatea ta.

  Dar pe astia cu papusi nu v-am vazut sa-i linsati in public.

 81. \”Deocamdata minoritatea gay nu militeaza pt dreptul de a face sex (sau de a agresa sexual) in spatiul public, ci doar pt dreptul de a se tine de mana ca heterosexualii fara a fi huiduiti de o haita de hiene turbate\”

  pai noricico,de ce nu militezi si ptr dreptul alora care vor doar sa sarute in mod decent o statuie? de ce e anormal soro sa saruti in public o statuie draguta?

  si ce inseamna termenu asta vulgar gerontofilie?
  adica ce,daca babuta de 90 de ani consimte,ala de 20 de ani e anormal ca vrea sa i-o puna?

  ori gerontofilu e anormal si atunci si bobonaru este ( nu vad de ce-ar fi mai anormal s-o faci c-o babuta decat s-o faci ca barbat cu alt barbat) ori gerontofilia e normala.
  dar manualu zice ca gerontofilia e anormala. e chiar o perversiune. deci homosexualii sunt perversi.

  huo,perversilor !:)

 82. \”Cucurigu, aaaa, vrei sa spui ca barbatii hetero cu dulapul plin de papusi gonflabile tacute si supuse? Ce mi-e granitul, ce mi-e plasticul. Ai si tu dreptatea ta.\”

  cat timp papusa simuleaza o femie,e ok; daca papusa simuleaza o capra sau un leu ( vezi exemplul dat de mine) ,nu e ok :si daca simuleaza un barbat,din nou nu e ok:)

  adica ca sa pricepi: faptu ca futi o oaie de plus in particular nu e ok draga irinuca. decat poate ptr tine 🙂

 83. Sa-nteleg ca Hugh Hefner e un batranel inocent de care profita un grup de gerontofile perverse de douazeci de ani? :)))))

  Deci, aia era problema. Nu ca respectivul facea sex cu o statuie, ci ca statuia nu impersona o femeie. :)))))

  Ai cam poftit la Venus din Milo, pervers mic. :)))))

 84. Cucurigu, a te f.te cu o statuie tine de parafilia. Stii ce-i aia parafilia? La fel cum a te f.te cu un animal, sau cu un copil, sau cu un cadavru. Toate astea sunt deviante sexuale, parafilii. Parafilia nu e boala psihica ci o predispozitie biologica sustinuta de comportamentele sau asociatiile facute in prima parte a vietii-copilaria.

  Homosexualitatea nu tine de parafilia. E atat de simplu incat nu-mi vine sa cred ca un baiatas destept ca tine nu poate sa inteleaga. Homosexualitatea poate fi predispozitie biologica. Din acest punct de vedere ar putea fi considerata parafilie. Insa nu e. Pt ca orientarea sexuala are de-a face cu identitatea de gen. In cazul aluia de se f.te cu statuia nu putem vorbi de o identitate de gen, nu? Indentitatea de gen poate fi diferita de sexul biologic. Poti fi barbat dar identitatea ta sa fie feminina, thus sa fie atras sexual de barbati.

  In cazul parafiliilor nu putem vorbi de o identitate de gen.

  1. Asta face diferenta intre homosexualitate si parafilie. Asta si faptul ca in relatiile de tip parafilia nu exista consensualitate si discernamantul tuturor partilor implicate. In cazul relatiei dintre un adult si un minor, minorul nu are discernamantul si maturitatea psihica necesara pt a consimti.

  2. Comportamentul homosexual nu se reduce la sex, ca in cazul relatiei sexuale adult-copil (victima), sau om-animal, sau om-statuie. Este la fel ca la heterosexuali: implica si latura sentimentala. Astfel homosexualii se pot indragosti , relatiile lor pot implica iubire, respect, parteneriat, dorinta de a-si intemeia o familie. PRICEPUSI?

 85. \”Sa-nteleg ca Hugh Hefner e un batranel inocent de care profita un grup de gerontofile perverse de douazeci de ani? :)))))\”

  confunzi gerontofilia cu interesul.

  asa,ca mai strangi din dinti,ii pui ziaru pe fata si-ti imaginezi ca bababu de 90 e brad pitt doar ca sa treci peste,e una.
  dar sa te umezesti de excitare cand il vezi cum ii atarna pieile pe el si sa-i sugi cocoshelu cu pofta,e alta:)

  alea a lu hefner nu-s gerontofile. ci doar dolarofile:)
  u get the point:)

  atractia fata de statui,batrani sau acelasi sex e una bolnava irinuco.cu tot respectu.nu ai un argument valid ptr care gerontofilia e declarata perversiune dar homosexualitatea nu.

 86. norina:
  \”Astfel homosexualii se pot indragosti , relatiile lor pot implica iubire, respect, parteneriat, dorinta de a-si intemeia o familie. PRICEPUSI?\”

  pai daca te indragostesti de o baba,tot gerontofil esti taxat.

  cat timp gerontofilia e deviatie/perversiune la fel e si homosexualismul. unde e diferenta draga mea?

 87. Eu nu prea cred ca parafilcul ala e indragostit nebuneste de statuia aia si vrea s-o ia de nevasta si sa creasca copii cu ea.

  Irina, nu-i injur…nu chiar. Chiar acum port o discutie interesanta cu unul pe facebook. El sustine ca teoria evolutiei nu este demonstrata. Eu l-am intrebat daca Adam si Eva au fost cumva H. habilis sau H. Ergaster. Si de ce, ma rog, in straturile unde se gasesc fosile dinozauriene nu se gasesc si fosile mamifere daca vietuitoarele au fost create in acelasi timp. Sa vedem ce-mi raspunde…

 88. Ufff! Cucurigu, persoana X are organe genitale masculine si identitate de gen feminina. Astfel el este atras sexual si afectiv de persoane de sex masculin. Asa cum esti tu atras de femei pt ca ele au vagin.

  Persoana Y este atrasa sexual de o singura trasatura la celelalte persoane: batranetea. Nu sexul. Batranetea, ca fetis sexual. Aici nu e o chestiune de identitate de gen, ci de fetis.

  Now do u see the difference?

 89. \”Persoana Y este atrasa sexual de o singura trasatura la celelalte persoane: batranetea. Nu sexul. Batranetea, ca fetis sexual. Aici nu e o chestiune de identitate de gen, ci de fetis. \”

  fals: tinerelu de 20 de ani poate fi atras de batranica dar NU si de batranel. gerontofilia nu presupune automat si homosexualismul.

  ei bine,tinerelul atras DOAR de batranele va fi taxat totusi ca un deviat sexual.

  nice try norico,mai incearca.

 90. \”Ufff! Cucurigu, persoana X are organe genitale masculine si identitate de gen feminina. Astfel el este atras sexual si afectiv de persoane de sex masculin\”

  ok; e un fel de schizofrenie sexuala: fizic mascul,psihic femela.
  asa si?..aceasta schizofrenie e normala?
  mira-m-as:)

  e ca acei adulti care se considera copii si pretind sa li se dea biberonul noaptea: fizic maturi,psihic infantili.
  n-am auzit sa fie considerati sanatosi:)

 91. 1. Parafilia: obiectul atractiei sexuale: batranetea. Motivul pt care tinerelul e atras de baba in primul si-n primul rand e ca e batrana, nu ca are sex feminin. Altfel ar fi fost atras de tinerele.

  2. Homosexualitate: obiectul atractiei sexuale: sexul celeilate persoane.

  1. Pt parafilii exista terapie care consta in tratament farmacologic cu hormoni si psihoterapie.

  2. In cazul homosexulitatii nu exista tratament.

 92. La fel, daca ar fi fost schizofrenie s-ar fi tinut sub control prin medicatie, ca schizofrenia. Dar din cate stiu nu exista medicamente pt inversarea identitatii de gen.

 93. \”La fel, daca ar fi fost schizofrenie s-ar fi tinut sub control prin medicatie, ca schizofrenia. Dar din cate stiu nu exista medicamente pt inversarea identitatii de gen.\”

  faptul ca inca nu exista medicatie ptr schizofrenia de gen ( sau homosexualismul) nu face ca acest tip de schizofrenie sa fie normal. putem admite ca nu exista inca medicamentatie ptr toate tipurile de schizofrenie.

  cum inca nu exista medicatie nici ptr toate formele de gripa ( unele fatale).

 94. si inca o tema de gandire noricico:

  sa admitem ca vom ajunge sa fim contactati de o civilizatie ultrainteligenta, aflata la 500 de ani lumina.
  extraterestrii au ,coada,un fel de lana si 4 picioare; seamana cu o capra cu iq de 300.

  si apare gigel care se declara sexual atras de capra,pardon, de extraterestra cu pricina. si fac sex consensual. gigel i-o da la buci caprei,pardon,extraterestrei.

  oare e gigel deviat ? si daca da, oare de ce?

  ca doar e sex consensual si e cu o fiinta inteligenta ; pai daca identitatea de gen nu conteaza in stabilirea normalitatii, de ce ar conta identitatea de rasa?..unii membri ai rasei umane poate fi atrasi de rasa umana sau de rasa oilor cu iq de 300.
  la fel cum gigel genul masculin poate fi atras de genul feminin sau masculin.

 95. Ma gandeam sa nu-ti mai raspund dar hai, treaca de la mine:

  Vrei sa spui ca un gay delireaza ca e femeie, cum delireaza adultul din exemplul tau ca e copil? Nu. El e perfect constient ca e barbat. Homosexualii pot fi indivizi lucizi si perfect functionali. Aaaa, ca printre ei sunt si pedofili, schizofrenici, gerontofili, da. Asa cum sunt si printre heterosexuali. Asta nu inseamna ca heterosexualitatea e anormala, patologica.

  \’\’Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate.Tulburarea se manifestă prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțită de disfuncție socială sau ocupațională semnificativă.\’\’

  La fel ca heterosexualii, gay-i isi pot reprima manifestarile instinctului sexual. Parafilicii nu. Parafiliile implica probleme ce interfereaza cu functionalitatea individului in cauza. Violeaza copii, se freaca de babe prin metrou, isi provoaca durere (masochismul sexual e considerat parafilie), ies goi pe strada, PT CA NUMAI ASA POT OBTINE SATISFACTIA SEXUALA. Lipsa autocontrolului fiind caracteristica de baza a parafiliilor.

 96. De fapt, din cate am citit eu, gerontofilia e cea mai putin studiata dintre parafilii. Nu se stiu prea multe despre ea, incidenta ei e extrem, extrem de redusa (pedofilia o bate de departe), iar latura patologica e explicata mai ales prin apropierea de necrofilie.

  Ma intreb insa daca m-as indragosti de un barbat de 70 de ani. Si atat de tare incat m-as putea autoconvinge ca-l doresc si fizic. Sa presupunem ca ar fi un mos foarte fit. As fi considerata gerontofila? Femeia de 50 de ani care se indragosteste de unul de 70 e gerontofila? Care este limita? Cat ar trebui sa fie diferenta de varsta intre cei doi ca sa intri sub incidenta parafiliei? Sau care ar trebui sa fie frecventa?

  Fara sa cred ca subiectul poate fi epuizat aici, am totusi senzatia ca gerontofilia asta, spre deosebire de pedofilie, nu are limitele foarte clar trasate. Pe unul il poti numi pedofil dupa ce face sex o singura data cu o copila, dar pe mine m-ar putea numi asa pentru ca as face sex cu unul de 70 de ani? Ma indoiesc.

 97. Persoanele cu tulburari de gen care decid sub presiunea sociala, sub teama de stigmatizare, sa aiba o viata de cuplu hetero ajung, mai devreme sau mai tarziu, sa faca viata un calvar celui de langa ei. De-asta, cand ma gandesc la drepturile lor, ma gandesc si la drepturile femeilor sau barbatilor care nu stiu ca au un gay sau o lesbiana in patul lor. Iesitul din dulap prea tarziu sau niciodata dauneaza tuturor.

  Cucurigu, pricepe odata ca nu te poti \”vindeca\” de homosexualitate. Incercarile de care am citit au avut rezultate tragice. Pentru individ si pentru cei din jur. Nu poti nega la nesfarsit, nu poti reprima ceea ce esti fara ca asta sa aiba repercusiuni asupra psihicului tau.

  E la fel de bizar si de nenatural cum ar fi daca m-ar obliga cineva acum sa fac sex cu o femeie, spunandu-mi ca asa trebuia sa fiu, ca sunt \”defecta\” in starea mea actuala.

 98. pai si limita de pedofilie unde e? Pe unu\’ care face sex cu o copila de 16 ani il poti numi pedofil? Sau pe unul care face sex cu una de 12? Daca fetitele respective ajung la pubertate se mai poate numi pedofilie? Dar sunt fetite care ajung la pubertate la 10 ani. Chiar si 9…

 99. Nori, pedofilia e incriminata prin lege. De gerontofilie n-am auzit. Chiar nu cred ca mi s-ar face dosar penal daca as face sex cu unul de 70 de ani. Poate doar daca s-ar dovedi ca el n-are discernamant, iar eu am urmarit diverse foloase. Dar aici as cadea sub incidenta altui soi de legi.

  Iar limitele astea, ca orice alta limita, sunt stabilite conventional, stii prea bine. Cum ai voie sa conduci la 18 ani si la 17 ani si noua luni, nu. Cum in alte parti ai voie sa bei alcool la 21 de ani, dar nu si la 20 de ani si 11 luni etc etc. Nu ai cum stabili o unitate universal valabila. Exista pustoaice de 16 ani mai mature, fizic si psihic, decat unele de 19. Si tot asa. Conventional, se considera ca ai discernamant si maturitate de la o anumita varsta incolo. Asta e, ceva mai bun nu avem.

  Oricum, daca nu ma insel, si pedepsele in codul penal sunt diferenţiate pe categorie de varsta. La varsta victimei ma refer, evident.

 100. Si da, il poti acuza pentru ca nu doar maturitatea fizica importa, ci si cea psihica. Iar expertii spun ca la 16 ani nu prea stii de capul tau (si cam au dreptate. Eu sigur nu stiam desi eram convinsa ca-s a mai desteapta din partea asta de continent :P).

 101. @irina:
  Cucurigu, pricepe odata ca nu te poti \”vindeca\” de homosexualitate.
  am zis eu ca se poate? unde?:)
  once again: nu tot ce e netratabil e si normal.sau?

  @norina:
  \”Vrei sa spui ca un gay delireaza ca e femeie, cum delireaza adultul din exemplul tau ca e copil? Nu. El e perfect constient ca e barbat. Homosexualii pot fi indivizi lucizi si perfect functionali. \”

  noricica: admite, pur ipotetic ca un barbat este perfect constient ca are 35 de ani. e manager la o firma importanta.
  in ciuda acestui fapt,in casa poarta in secret scutece si vrea sa fie adormit cu biberonul.

  faptul ca e perfect constient de \”schizofrenia\” lui ( matur-bebelush) il face mai putin bolnav?
  cu ce dreaq de argumente vii,zau, poti mai mult.

 102. Nu stiu, Norina. Eu lansam doar niste ipoteze. Deci, crezi ca daca eu, fara niciun alt act gerontofil la activ, daca m-as culca acum cu un extraordinar si fascinant barbat de 70 de ani, de care as fi indragostita, as fi anormala? Fara sa prezint celelalte caracteristici (o viata intreaga am facut sex cu persoane de varsta mea, sex foarte placut etc etc, nu e vorba de dependenta, sunt perfect functionala social, nu sar pe alti mosi, mi s-a pus pata pe unul anume etc etc) care intra in caracterizarea gerontofilului.

  I beg to differ.:D

 103. Si ce sa facem cu ei, Cucurigu? Sa-i obligam la relatii heterosexuale? Sa-i obligam la abstinenta sexuala? Sa le dam pastile pt schizofrenie? Sa-i bagam la electrosocuri sau/si gazare? Sa-i tinem dupa gratii? Sau sa-i lasam sa aiba si ei o familie, sa-i tratam asa cum ii tratam pe heterosexuali. Ce sa facem cu ei cand medicina n-a gasit un tratament pt ei. Cand ei nu fac rau nimanui. Cand sunt indivizi lucizi si functionali. Nu zic ca e normal. Sincera sa fiu anusul e facut pt excretie nu pt copulare. Dar ei, saracii, asa sunt. Si mi-e mila de ei, sunt oameni ca si noi, cu o particularitate. De ce trebuie sa existe o norma a sexualitatii?

  Ce sa facem cu ei? Spune-mi tu….

 104. \’\’in ciuda acestui fapt,in casa poarta in secret scutece si vrea sa fie adormit cu biberonul.\’\’
  Nu sunt psihiatru. Nu stiu de ce un barbat adult s-ar comporta asa cand ajunge acasa. Ma intrebi daca e normal? Normal din ce punct de vedere? Pt el o fi normal. E normal sa fii homosexual? Eu am spus mai sus ca homosexualitatea se regaseste si la animale. Nu stiu, la ele o fi normal? Or avea schizofrenie ? Or fi traumatizate din copilarie?

  Atat timp cat nu exista un tratament pt homosexulitate, atat timp cat nu e o optiune rationala, atat timp cat e consensuala si nu ingradeste drepturile nimanui, ar trebui s-o acceptam.

  Iar faza cu religia nu merge. Ca Dumnezeu a zis….SA-MI DEMONSTREZE SI MIE CINEVA CA DUMNEZEU E CEL CARE A DICTAT MOT-A-MOT VERSETELE DIN BIBLIE ! Mai ales ca eu cred in El cu cea mai mare convigere pt ca am trecut prin niste experiente prea bizare pt a fi simple coincidente. Dar asta nu inseamna ca ma cert cu ateii si ca-i condamn pt convingerile lor. E dreptul lor. Asa cum e dreptul homosexualului sa aiba relatii sexuale sau chiar sa se casatoreasca cu cine doreste. Cine sunt eu sa-i ingradesc dreptul asta?

  Boala psihica nu cred ca e. Daca era se gasea un tratament, ceva, pana acum.

 105. @Noarina
  Ca şi creştin zic despre homoxexuali ca şi despre morti:,,Dumnezeu să-i ierte!” Însa dăcă fiul meu ar ajunge homosexual ajutat de astfel de zdrenţe, m-aş face vînător de homosexuali. Că şi evreii au vînători de nazişti şi nu se supără nimeni nici creştinii, nici necreştinii, nici homoxesualii cum că evreii ar fi intoleranţi(desigur pe mine pt că nu sunt evreu s-ar supăra si unii si altii, asta pînă cînd m-aş taia împrejur).
  Cuvîntul meu pt homoxesuali: respectă pt a fi respectat, altfel spus, stai in banca ta,ca să nu mă supăr.

 106. Măi, proasto! Nu contează ca ceea ce faci este legal sau ilegal,contează dacă e firesc si normal.Dacă, spre exemplu, de mîine s-ar legaliza uciderea homoxesualilor să înţeleg c-ar fi normal să vă ucidem? După voi toate enormităţile legalizate ar trebui să fie acceptate de noi pt a nu fi etichetaţi drept fanatici, extremişti, fundamentalişti,etc. Voi înşivă sunteţi fanatici pt maniera în care vă promovaţi obsesiile.

 107. Irina, daca nu practica sexul anal il practica p-ala oral. Alte metode? Sa avem pardon, care-s alea? Gura sau anusul nu-s facute pt sex. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa avem dreptul sa praticam sexul oral sau anal. Sau ca Dumnezeu le condamna. Din nou, dovada clara si indubitabila ca Dumnezeu le condamna???

 108. Greşeala homoxesualilor e că problematizeaza anumite apucături, mai mult decît trebuie. Inventează probleme fără ca acestea să fie adevarate probleme. Apoi se miră sau se plîng că au probleme. Vrednici…,,bărbaţi”, n-am ce zice! Chiar faptul că totdeauna se plîng şi acuză, permanent au ceva de revendicat, arată cît sunt de bărbaţi. Dacă (biologic) ar fi femei ar m-ai avea o scuză.

 109. Greşeala homoxesualilor e că problematizeaza anumite apucături, mai mult decît trebuie. Inventează probleme fără ca acestea să fie adevarate probleme. Apoi se miră sau se plîng că au probleme. Vrednici…,,bărbaţi”, n-am ce zice! Chiar faptul că totdeauna se plîng şi acuză, permanent au ceva de revendicat, arată cît sunt de bărbaţi. Dacă (biologic) ar fi femei ar m-ai avea o scuză.

 110. Americanii ar face bine să-şi rezolve propriile probleme, nu să organizeze astfel de manifestări în ţara noastră. Cu atît mai mult cu cît s-au autoinvitat forţat. Noi nu i-am într-adevăr le e milă de homosexuali să-i ia in America! Altmiteri să-i ia Dracul(părintele spiritual al tuturor gaylor) pe toţi!

 111. Homosexualii şi lesbienele: nişte complexaţi care ar vrea ca toţi, la comandă, să fie şi să facă ce fac ei. Altminteri n-ar urla ca nişte isterici împotriva celor normali. Nişte fricoşi, care nu se tem de ceea ce fac, ci de ceea ce se zice despre ei, cum sunt priviţi de ceilalţi.Dacă ceea ce fac e bine, le dă siguranţă şi libertate sufletească, de ce au atîta nevoie de confirmare publică?De ce îi doare critica socială?De ce au nevoie neapărat de legalizare?Ori, cei normali niciodată nu am cerut ca moravurile noastre să fie legalizate.

 112. Cucurigu: demonstreaza-mi ca e boala psihica.
  Stefan: Demonstreaza-mi ca exista Dracu. Demonstreaza-mi ca homosexualitatea e pacat. Demonstreaza-mi ca Biblia e cuvantul Lui Dumnezeu. Demonstreaza-mi ca exista Dumnezeu.

  \’\’Pt ca eu sunt convins de asta si pe langa mine inca 1000 sau 100 de mii\’\’ nu reprezinta un argument.

 113. @Nori:

  A, astia vorbesc sa se afle in treaba. Ca asa cred ei, ca asa stiu ei, ca asa simt ei, bullshituri. Mai bine fii tu fata desteapta si demonstreaza-le ca nu exista Dracu, ca Biblia nu este cuvantul lui Dumnezeu, ca nu exista Dumnezeu. Ca sa se invete minte.

 114. In legatura cu textul Irinei.

  Pentru SC crestin ortodocsii de pe-aici SRL:

  Eu nu sunt de acord cu Irina si cu Nori. Eu ma bucur de libertatea fiecaruia de a crede aia sau ailalta. Daca homosexualitatea nu poate fi incadrata in limitele de normalitate pe care vi le-ati trasat fiecare, este ok. Nu cred ca tine nici de evolutie, nici de secol, nici de educatie, nici de nimic. Din tspe considerente, fiecare dintre noi ajunge la o concluzie sau alta, ca de-asta in p@$%a ma-sii suntem inzestrati cu liber arbitru.

  Insa, felul in care va manifestati, modalitatea in care blamati, incrancenarea voastra, sa-mi fie cu iertare, numai dragoste de Dumnezeu nu inseamna. Eu zic intai sa va dumiriti ce inseamna crestin si sa mai luptati un pic cu ochii aia bulbucati si cu agresivitatea proprie, apoi va puteti apleca ochii si asupra homosexualilor si asupra caror oite ratacite mai vreti voi.

  Ca sa fim bine intelesi: nici eu nu cred ca Dumnezeu se bucura de homosexuali. Pe de alta parte, eu, personal, nu sunt, sa zic asa, tocmai ortodoxa, cand vine vorba de placeri sexuale. Ma gandesc ca asta e lupta mea, nu ca as vrea s-o castig, dar intai s-o duc pe-asta, si apoi salvez si homosexualii. Sigur, nu chicotind sau dand cu pumnul in masa.

  @Cucurigu: daca ar bate la usa ta doua femei misto si ti-ar spune ca-s ale tale toata noaptea, sa faci ce vrei cu ele, cum ai proceda? Sexul oral, sexul anal – intre barbati sau intre un barbat si o femeie, cum a lasat Dumnezeu – sexul in grup si orice mica perversitate sau placere de dragul sexului si atat, sunt deopotriva blamate de cuvantul Bibliei, sa stii. Eu asa stiu de la preot, in fata lu\’ Sf Petru, pe bune, blow jobul tau si sexul intre doi barbati primesc acelasi numar de puncte. Cu minus, fireste. Asadar, cand fiecare o sa se simta pregatit sa faca sex de dragul procreeri, si doar in aceste conditii, dati cu piatra. Desi, ma gandesc ca n-au trecut degeaba 2000 de ani, ca macar atata lucru om fi si noi in stare sa invatam de la Isus: asta cu aruncatul pietrelor e naspa, zau.

 115. Un crestin sincer, un fost puscarias, Badea Gheorghe, Stefan, Pr. Serafim, aveti probleme de identitate? :))))

  Sau incercati sa pareti mai multi, crezand ca astfel capatati mai multa credibilitate?

  Veniti cu altceva. Asta nu merge.

  Vedeti ca nu homosexualii urla impotriva celor \”normali\”. Cei \”normali\” urla impotriva lor, dovedind orice numai normalitate, nu.

  \”acceptate de voi\”? Cum adica? Trebuie sa vi se ceara voua voie? Pai, dvs. cereti voie cuiva cand faceti sex cu sotia dvs? Cereti voie cand practicati malahia? (ca si asta e condamnata de Biblie) Sau coitus interruptus? (da, da, e pacat dpdv biblic)

  Mai scutiti-ma cu astea. Vegheati la viata voastra sexuala, lasati-o pe a altora in pace.

  Si da, au de revendicat, e firesc sa le revendice atat timp cat nu se bucura de aceleasi drepturi ca heterosexualii. Daca vor sa se casatoreasca (ma refer la cununia civila), cine sunteti voi sa-i opriti?

  Ignoranta va omoara. Fiul dvs. n-ar ajunge homosexual decat daca s-ar naste asa. Homosexualitatea nu e contagioasa, vai de capul vostru!

  Obisnuiti-va cu gandul. E mai bine si pentru sanatatea voastra mintala. Renuntati la obsesia asta.

 116. \”Daca vor sa se casatoreasca (ma refer la cununia civila), cine sunteti voi sa-i opriti? \”

  problema e cu dreptul lor de adoptie,draga irinuca.
  sunt destule cupluri normale si armonioase care-si doresc adoptia, astfel incat sa nu risti soarta copilului dandu-l pe mana unor bobonari.

  cu tot respectu, nu cred ca un copil poate creste echilibrat intr-un mediu in care pasivul e pe rol de mamica si cel care da la buci e pe rol de tatic.

  \”Ignoranta va omoara. Fiul dvs. n-ar ajunge homosexual decat daca s-ar naste asa. Homosexualitatea nu e contagioasa, vai de capul vostru! \”

  draga mea,nici curvasareala nu e contagioasa; dar da-ti fiica sa fie crescuta intr-un bordel; garantez ca va iesi virgina la 14 ani; in nari.
  mediul in care traiesti poate fi contagios draga mea. un pusti de 13 ani obisnuit sa vada cum se incaleca doi barbati poate fi mai permisiv la o propunere de contact homosexual; nu vad unde e castigul sa beneficiezi de un adolescent cu o sexualitate confuza.

 117. @ Cucurigu.

  1. Hai ca deja ma scoti din sarite.
  De ce dracu crezi tu ca un cuplu homosexual \”sta calare\” mai mult si mai vizibil decat un cuplu hetero???
  2. Tata o batea pe mama si ea a stat 18 ani maritata cu un bou. Crezi ca eu am invatat sa fiu supusa ca asa am vazut la mama?????
  3. Mamei ii place sa manance dulceata pe paine cu branza deasupra. EU DETEST!
  4. Tata era curvar si betiv. Crezi ca asa mi-am luat sotul??? Ei bine, nu e nici curvar, nici betiv.
  5. Mama gatea intotdeauna singura, tata nu o ajuta. Crezi ca eu fac la fel ca mama??? Ei bine NU!!!

  Asa cum nici tu nu faci ceea ce au facut parintii tai.

  Ai liber arbitru, ai discernamant si crede-ma, ca nu esti un imitator, mai ales intr-o chestiune care tine de sentiment, de simtaminte si de eul tau.

  Da, mediul te poate trage dupa el. Dar masura o dai tu.

  Decat un adolescent care vede la tac-su betivaneala si curvasareala, misoginism si lipsa implicarii in viata de familie, mai bine sa il creasca un cuplu de homosexuali, care il scot om.

  Cu cine si-o pune, e treaba lui, nu a ta! E important sa FIE OM, nu un nesimtiti care crede ca ideile lui sunt adevarul suprem si care nu accepta altceva decat ca asa are el chef, ca asa \”i se pare lui normal\”.

  Bine ca nu pot sa adopte cuplurile homosexuale, dar pot sa faca toti prapaditii cate 1000 de plozi sa-i trimita la cersit!!
  Halal parinte esti tu!
  Scuteste-ma de raspunsul tau.

 118. Nu, zau! Si atunci de ce exista gay? Ca doar s-au nascut si au crescut in familii in care taticul da din fund si mamica sta.

  M-am cam saturat de discutiile astea, presarate pe de o parte de ignoranta, pe de alta de comparatii halucinante (asta cu bordelul e una dintre ele). Bonus fanatismul religios.

  Nici nu cred ca ne paste „pericolul” sa ramana orfelinatele goale pe motiv ca inhata homosexualii toti copiii si nu mai ramane niciunul pentru familiile hetero.

  Cupluri armonioase exista si intre gay, Cucurigule.
  Inca n-am vazut studii exhaustive care sa ma lamureasca total si complet asupra situatiei copiilor crescuti in astfel de familii. Pana atunci, ar fi bine sa ne cam abtinem si eu, si tu de la pozitii vehemente.

  Ce e cert e ca, sub o forma sau alta, copiii acestia exista. (nu ma refer la cei adoptati din orfelinate de cuplu. Ci la cei care biologic sunt ai unuia dintre parteneri, dar crescuti de amandoi, la cei care au fost adoptati de unul dintr e ei, dar iarasi, amandoi se ocupa de copil etc). Poti baga capul in nisip si te poti preface ca nu exista. Ceea ce mi se pare o strategie paguboasa. Sau poti controla situatia, avand o evidenta clara.

 119. @raluca

  \”Da, mediul te poate trage dupa el. Dar masura o dai tu.\”

  \”Decat un adolescent care vede la tac-su betivaneala si curvasareala, misoginism si lipsa implicarii in viata de familie, mai bine sa il creasca un cuplu de homosexuali, care il scot om.
  Bine ca nu pot sa adopte cuplurile homosexuale, dar pot sa faca toti prapaditii cate 1000 de plozi sa-i trimita la cersit!!\”

  acelasi argument fumat:)
  scumpo,decat intr-un cuplu armonios homosexual mai bine intr-un cuplu armonios heterosexual; hai sa comparam mere cu mere ; sa nu comparam cupluri armonioase de homo cu cele nearmonioase,betzivane si batause de hetero. vrei?:) ei bine, cat timp exista suficiente cupluri armonioase hetero,nu vad de ce sa risti dand copilul pe mana unor cupluri armonioase de homalai. e simplu.

  \”Da, mediul te poate trage dupa el. Dar masura o dai tu.\”

  sigur ca masura o dai tu; daca esti o fire puternica,razbesti; daca esti o fire mai slaba,mediul te poate influenta in mod ireversibil. nu cred ca poti contesta acest aspect; si aici nu ma refer la cum iti place tie sa mananci gemul draga mea.
  ca nu degeaba se vorbeste de educatia de acasa: daca masura ai da-o tu,ar trebui ca educatia lu muma-ta sa nu fi nu fi jucat niciun rol.
  newsflash draga mea: copiii chiar pot fi influentati.

  sigur,in mod normal,un pusti la 13 ani hetero n-ar trebui sa fie influentat de practicile celor 2 bobonari ( care se saruta, se mangaie la vedere,nu?) ; dar daca e confuz, inflouentabil, se poate intampla; la fel cum o fata mai confuza poate fi convinsa de multe. si atunci..why take the risk? de ce sa introducem confuzie acolo unde lucrurile ar putea fi foarte clare? huh? unde e beneficiul? s-au terminat cuplurile hetero?:)

  deci,relaxeaza-te raluca: vii cu nonargumente si-ti creste degeaba tensiunea.

  @irina:
  \”Cupluri armonioase exista si intre gay, Cucurigule.\”
  cat timp exista destule cupluri armonioase hetero,revin cu intrebarea : why take the risk?…beneficii fata de cuplurile hetero armonioase nu sunt; dar dezavantaje da. din acest punct de vedere chiar nu exista argument pro ptr dreptul de infiere al curistilor. cand s-or termina cuplurile hetero armonioase,mai discutam:)

 120. Bah Cucurigule, cuplurile hetero vor sa adopte copii sanatosi pana-n maxim 3 ani. Noi vorbim de copiii de la 3 ani in sus care traiesc in familii hetero dezaxate. Alora le-ar fi mai bine intr-o familie gay armonioasa decat intr-una in care sunt traumatizati sau invatati sa fure si sa cerceasca.

 121. Si mai lasa-te de epitete ca \’\’homalau\’\’ sau \’\’bobonar\’\’, ca sa nu cred ca esti complet absurdo- marlanoio-mocofan.

  Vino dreacu si tu cu niste argumente inteligente nu cu tot felul de comparatii absurde !

 122. \”Bah Cucurigule, cuplurile hetero vor sa adopte copii sanatosi pana-n maxim 3 ani.\”

  bah noricico,toti vor sa infieze bebelusi; dar nu toti reusesc; sunt cupluri hetero care infiaza copii si mai mari.
  io zic sa dam dreptul poponarilor sa infieze copilasi de la 17 ani.as fi de acord:)

 123. \’\’cu tot respectu, nu cred ca un copil poate creste echilibrat\’\’

  Cu tot respectul, aici se discuta inteligent, cu argumente. Nu cu \’\’eu am visat azi-noapte, eu asa cred (nu in baza unor dovezi, cifre, date, studii, ), mie asa mi se pare. \’\’

 124. Si mai lasa-te de epitete ca \’\’homalau\’\’ sau \’\’bobonar\’\’, ca sa nu cred ca esti complet absurdo- marlanoio-mocofan.

  Vino dreacu si tu cu niste argumente inteligente nu cu tot felul de comparatii absurde !

  scumpo,tu vorbesti,care esti regina epitetelor delicatre? da-mi voie sa te citez:

  \”****-m-as pe voi de homofobi si heterosexisti si sexisti si non-feministe si alte excremente umane! V-as gaza pe toti, idiotii dreacu! Ah, da\’ nu, ca asta m-ar face exact ca voi! \”

  imi place umoru tau:)

 125. \’\’sunt cupluri hetero care infiaza copii si mai mari.\’\’

  Un nr nesemnificativ. Decat sa infieze copii mai mari de 3 ani, prefera sa stea pe liste de asteptare pt bebelusi cat Zidul Chinezesc.

 126. Cucu, uite ce inseamna sa fii inteligent (vazui ca stii engleza):

  Sexual Orientation. A number of investigators have also studied a third component of sexual identity, sexual orientation (Bailey, Bobrow, Wolfe, & Mickach, 1995; Bozett, 1980, 1987, 1989; Gottman, 1990; Golombok & Tasker, 1996; Green, 1978; Huggins, 1989; Miller, 1979; Paul, 1986; Rees, 1979; Tasker & Golombok, 1997). In all studies, the great majority of offspring of both lesbian mothers and gay fathers described themselves as heterosexual. Taken together, the data do not suggest elevated rates of homosexuality among the offspring of lesbian or gay parents. For instance, Huggins (1989) interviewed 36 adolescents, half of whom had lesbian mothers and half of whom had heterosexual mothers. No children of lesbian mothers identified themselves as lesbian or gay, but one child of a heterosexual mother did; this difference was not statistically significant. In another study, Bailey and his colleagues (1995) studied adult sons of gay fathers and found more than 90% of the sons to be heterosexual.

  Golombok and Tasker (1996, 1997) studied 25 young adults reared by divorced lesbian mothers and 21 young adults reared by divorced heterosexual mothers. They reported that offspring of lesbian mothers were no more likely than those of heterosexual mothers to describe themselves as feeling attracted to same-sex sexual partners. If they were attracted in this way, however, young adults with lesbian mothers were more likely to report that they would consider entering into a same-sex sexual relationship, and they were more likely to have actually participated in such a relationship. They were not, however, more likely to identify themselves as non-heterosexual (i.e., as lesbian, gay, or bisexual). These results were based on a small sample, and they must be interpreted with caution. At the same time, the study is the first to follow children of divorced lesbian mothers into adulthood, and it offers a detailed and careful examination of important issues.
  Source(s):
  http://www.openadopt.org/adoptive-parent…

  http://www.apa.org/monitor/dec05/kids.ht…

  http://www.apa.org/pi/parent.html

 127. „Cele mai multe familii caută copii cât mai mici, media fiind de 4-5 ani. Însă am avut cazuri când au intrat la adopţie şi copii mai mari de 8-10 ani. În ce priveşte sexul copilului nu prea se emit pretenţii. În orice caz, noi mergem pe principiul că nu există copil pentru familie, ci familie pentru copil“, adaugă reprezentantul DGASPC.

  ziceai ceva de pana la maxim 3 ani noricico?

  ok,bobonarilor le dam copiii de la 6 ani in sus sau copiii care nu-si gasesc un cuplu hetero. cu alte cuvinte,dreptul de infiere sa-l aiba cu prioritate heterosexualii. aceasta prioritate sa fie legalizata.
  atunci treaca de la mine:)

 128. \’\’ei bine, cat timp exista suficiente cupluri armonioase hetero\’\’

  EI BINE, NU SUNT SUFICIENTE CUPLURI ARMONIOASE HETERO CATI COPII AU NEVOIE DE O CRESTERE NORMALA

  Or fi aia de pana-n 3 ani, nu zic nu….

 129. \”In another study, Bailey and his colleagues (1995) studied adult sons of gay fathers and found more than 90% of the sons to be heterosexual. \”

  what?…adica aproximativ 10% din copiii cu parinti poponari au devenit poponari?

  enorm scumpo,enorm.

  ia tu 100 de familii hetero cu copii: n-o sa gasesti 10% din copii poponari.

  ti-ai dat foc la valiza noricico.

  ps: plus ca esantioanele statistice sunt de tot rasul : These results were based on a small sample, and they must be interpreted with caution.

  noricico,ce facusi?..mi-ai ridcat mingea la fileu?..bab bad girl:)

 130. \’\’ia tu 100 de familii hetero cu copii: n-o sa gasesti 10% din copii poponari.\’\’

  Vino si tu cu un studiu care sa demonstreze aceasta afirmatie ! I dare u !

 131. \”Nu ti-am ridicat nicio minge la fileu, iubitelule! Demonstreaza ca din 100 de copii crescuti de familii hetero, 10 din ei nu sunt gay !\”

  \”In another study, Bailey and his colleagues (1995) studied adult sons of gay fathers and found more than 90% of the sons to be heterosexual. \”

  pai restul de 10% ce sunt noricico? feministe?:)
  ioi,ce facusi noricico?:)

 132. Cururigule, cred ca tu ti-ai dat foc la valiza.

  5 la suta din populatia SUA (datele sunt guvernamentale, stranse pentru alegerile prezidentiale din 2012) se declara gay. Oficial, carevasazica. Nu aia care nu si-au facut coming out-ul.

  Un studiu a aratat ca 6,2 la suta din britanici au avut deja o experienta homosexuala.

  Kinsey conchidea ca 37 la suta dintre subiectii lui avusesera cel putin o experienta homosexuala, iar vreo 46 la suta \”sentimente homoerotice\”. Sigur, studiul a fost foarte criticat, nici eu nu iau drept bune toate concluziile celui numit pionierul sexologiei, iar cifrele astea imi par chiar exagerate.

  Una peste alta, 10 nu mi se pare deloc mult.

 133. @irina.
  \”5 la suta din populatia SUA (datele sunt guvernamentale, stranse pentru alegerile prezidentiale din 2012) se declara gay.\”

  in familiile de poponari vorbim de 10% deci dublu. enorm!!

  \”Un studiu a aratat ca 6,2 la suta din britanici au avut deja o experienta homosexuala.\”

  10% inseamna cu 66% mai mult decat media.tot enorm. cu mult peste erorile statistice.

  v-ati dat foc la valiza.amandoua.felicitari:)

 134. Esti de-a dreptul ridicol cand iti proclami victorii inchipuite.

  Pentru fiecare din aia care se recunosc oficial si se manifesta ca atare, exista cel putin unul care n-o face. 5 cu 5 fac 10. Remember Brokeback Mountain? Pe aia nu-i numara statistica.

 135. \”Pentru fiecare din aia care se recunosc oficial si se manifesta ca atare, exista cel putin unul care n-o face. 5 cu 5 fac 10.\”

  pai asta e valabil si la studiul mentionat de norica; 10 si cu 10 fac 20.

  raportul se pastreaza.e dublu.
  v-ati luat-o. la greu.felicitari:)

 136. Asa cum am spus deja, terenul e inca virgin. Nu sunt destul date, nu sunt esantioane reprezentative.

  De-aia te-am sfatuit sa nu mai fii asa de vehement ca s-ar putea sa behai numai tampenii.

  Sigur, acum poti face dansul bucuriei ca ai demonstrat nimic. Tu si cu gaina cu margica.

 137. \”In another study, Bailey and his colleagues (1995) studied adult sons of gay fathers and found more than 90% of the sons to be heterosexual. \”

  MORE than 90%. Tu intelegi semnificatia cuvantului \’\’more\’\’? More than 90% putea sa fie 92%, 95% , sau 97%

  Nu se specifica cu cat peste. Luam 95%

  5% insemnand ca puteau fi ori gay, ori bisexuali.

 138. @nori
  MORE than 90%. Tu intelegi semnificatia cuvantului \’\’more\’\’? More than 90% putea sa fie 92%, 95% , sau 97%

  more inseamna si 100% 🙂

  hai pa, azi ati festelit-o:)

  bye bye fetelor.

 139. Si inca o chestiune, Cucurigu, demna de luat in considerare. Exista o probabilitate mai mare ca odraslele crescute de familii gay sa recunoasca ca sunt gay, decat cele din familii hetero, care experimenteaza teama de a nu fi intelese si acceptate de proprii parinti hetero si prieteni.

 140. …care experimenteaza teama de a nu fi intelese si acceptate de proprii parinti hetero si prieteni si… carora li se baga in cap de mici ca \’\’o vesnicie de foc si chinuri groaznice in cazanul Satanei pt bobonari\’\’.

 141. @ Norina

  Profit de ocazia rarisima si consternanta de a gasi scaunul de la calculator disponibil pentru o infama observatie:

  Iubito, daca ai pune tot atata pasiune si energie in gatit, dereticat si treburi menajere, cat pui in apararea gay-ilor si femeilor urgisite din tara si de peste hotare, caminul nostru n-ar mai arata ca dupa uraganul Katrina si 7 razboaie mondiale la un loc.

  Daca si diseara mancam scovergi la tavita sa stii, dragostea vietii mele, cea mai nebuna femeie dintre frumoase, si cea mai frumoasa dintre nebune, ca exista o probabilitate foarte mare sa mi se inverseze subit si ireversibil orientarea sexuala, dar nu si identitatea de gen, cele doua fiind (atentie!) notiuni distincte si separate. 😉

  Asa ca, дорогой Ange, intrebarea mea existentiala si inoportuna e: ce mancam diseara?

 142. :)))))))))))))))))))))))))вы сошли с ума

  Si ce daca? Chiar daca inlocuiesti indentitatea de gen cu orientarea sexuala, argumentul meu, Bismillah ar-rahman ar-rahim, ramane in picioare.

  Parafilia presupune un fetis sau o situatie anume (exhibitionism, voyeurism etc.) pt a ajunge la satisfacere sexuala, in timp ce homosexualul e atras de sexul unei persoane, la fel ca heterosexualul.

  Allahu Akbar!

  Hai, te las, mai vorbim, acum fug la bucatarie! 😛

 143. \”Parafilia presupune un fetis sau o situatie anume (exhibitionism, voyeurism etc.) pt a ajunge la satisfacere sexuala, in timp ce homosexualul e atras de sexul unei persoane\”

  asa si? daca nu e fetis inseamna ca e normal? ce relevanta are ca anumite anomalii sunt fetisuri si altele nu? tot anomalii sunt in plm 🙂

  un barbat atras de oile negre e zoofil ( atras de rasa nepotrivita)
  un barbat atras de copiii blonzi e pedofil. ( atras de varsta nepotrivita)
  un barbat atras de barbatii inalti e in plm \”homofil\” ( atras de sexul nepotrivit)

  un barbat hetero normal e atras de rasa potrivita ( om) , varsta potrivita ( sa zicem peste 15-16) si sexul potrivit ( femeie). cand oricare din aceste 3 elemente nu se potrivesc,barbatu e ANORMAL.

  adica unica diferenta intre ala care fute o oaie si cel care fute alt barbat e ca primul nu fute consensual:)

  daca in urma unei pilule minune*, oaia dolly ar dezvolta un iq de 150 si ar behai consensual catre zoofil,n-ar mai fi nicio diferenta:) unul fute rasa neprotivita si sexul potrivit ( oaia femela), altu fute sexu nepotrivit si rasa potrivita ( masculul om).

  adica din perspectiva unui heterosexual,e la fel de sexy si pizda oii si curu paros al barbatului.si la fel de normale.

  si acu mars in plm la bucatarie.

  * = flori ptr algernon

 144. Aaaa, deci vorbim. Credeam ca te-ai suparat pe mine, caci nu mi-ai raspuns nimic in legatura cu gradul de secretizare mai mare la copiii gay din familii hetero (multe cu principii religioase) decat la copiii gay din familii gay.. Cucurigu, iti dau dreptate in mare parte.

  Potrivit, nepotrivit, normal, anormal.

  Poate ca intrebarea pe care ar trebui sa ti-o adresezi e: e normala si potrivita atitudinea mea fata de gay si lesbiene?

  Ce inseamna normal?

  NORMÁL, -Ă, normali, -e, adj. 1. (Adesea adverbial) Care este așa cum trebuie să fie, potrivit cu starea firească, obișnuit, firesc, natural.

  Random Hause Websters Dictionary, defineste starea de normalitate ca: \”starea conformă cu standardul sau cu tipul comun, uzual, natural\”, \”sănătos\”

  Natural….

  Comportamentul homosexual este prezent la animale.
  – Comportamentul animal este determinat de instinct.
  – Natura le cere animalelor sa-si urmeze instinctele.
  – In consecintă, homosexualitatea este conforma cu natura animala.
  – Omul este un animal, homosexualitatea trebuie sa fie de asemenea conforma cu natura umana. Deci normala.

  Homosexual behavior in animals refers to the documented evidence of homosexual and bisexual behavior in various (non-human) species. Such behaviors include sex, courtship, affection, pair bonding, and parenting among same-sex animal pairings. A 1999 review by researcher Bruce Bagemihl shows that homosexual behavior has been observed in close to 1,500 species, ranging from primates to gut worms, and is well documented for 500 of them.[1][2] Wikipedia

  NORMÁL, -Ă, normali, -e, adj. 2. Care este conform cu o normă.

  Norma: heterosexualitatea.

  In Jurnalul American de Psihiatrie sexualitatea anormala (Parafilia) este descrisa ca:
  ‘’Fantezii sexuale repetate si intense, impulsuri sexuale sau comportamente care implica in mod general: obiecte non-umane, suferinta si umilirea propriei persoane sau a altora, copii, persoane care nu pot consimti ‘’

  Omul este privit ca normal cand nu sufera de anomalii mintale sau fizice, cand se inscrie intr-o medie şi atunci cand isi indeplineşte scopul existential.
  Astfel normalul este o stare conformă cu un scop, sau capabila sa indeplineasca optim un scop. Daca reproducerea este scopul, orice forma de comportament sexual neorientat catre reproducere -masturbare, sex anal, sex oral, sex cu prezervativ, vizionatul de filme porno, u name it!- este catalogat ca anomalie sexuala , iar indivizii care manifesta asemenea comportamente sexuale, ANORMALI. Te-ai masturbat vreodata? Sunt oamenii construiti doar cu scopul de a se reproduce?

  Homosexualitatea este o variatie NORMALA in conditia umana. Este o varianta a sexualitatii normale. Apare in toate culturile si perioadele istorice si desi majoritatea este heterosexuala, asa cum majoritatea oamenilor sunt dreptaci, o minoritate este homofila in orientare, asa cum o minorititate isi foloseste mana stanga pt a scrie. Nu poti spune ca stangacii sunt anormali. Ci doar diferiti. Cum ar fi sa-i obligam sa scrie cu dreapta sau deloc?

  O statistica (cam trasa de par, zic eu) ne spune ca 10% din populatia globala este homosexuala. Asta ar inseamna ca din 10 copii, unu’ sa fie gay. Hai, n-o fi 10%, o fi 5%.

  D. p.d.v. statistic homosexualitatea nu-i normala.
  D.p.d.v biologic este normala.
  D.p.d.v. legal poate fi normala sau anormala, in functie de gradul de intelegere si acceptare al fiecarei societati.
  D.p.d.v al consensualitatii e normala.
  D.p.d.v. al functionalitatii individului in societate e normala ( nu cauzeaza suferinta ipso-facto individului si nu dauneaza altora).
  D.p.d.v psihic …normala. Cu siguranta nu-i schizofrenie. :))

  Ca e normal sau anormal un lucru e cert:

  Atitudinea noastra fata de homosexualitate ar trebui sa fie una ostila, ofensatoare si sfidatoare (ca cea pe care o expui tu aici)? Cu siguranta, nu. Sentimentul pe care ar trebui sa-l incercam, mai ales ca si crestini (eu nu-s sunt, dar pt cei ce sunt), este compasiunea, intelegerea, mila.

  ‘’Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti’’. O fi uitat Iisus sa mentioneze:
  ‘’ aproapele heterosexual’’ ?

  Si daca tu insuti esti homosexual?

  Nu avem niciun motiv sa nu o acceptam, nu e molipsitoare, copiii crescuti de familii gay nu sunt predispusi la homosexualism, nu ne ingradeste drepturile….ergo, atitudinea noastra ostila fata de hom. e anormala si nepotrivita. Asta am incercat sa demonstrez.

  Si nu in p.la ta. Acolo n-am ce sa caut. 😉

 145. \”Daca reproducerea este scopul, orice forma de comportament sexual neorientat catre reproducere -masturbare, sex anal, sex oral, sex cu prezervativ, vizionatul de filme porno, u name it!- este catalogat ca anomalie sexuala , iar indivizii care manifesta asemenea comportamente sexuale, ANORMALI. Te-ai masturbat vreodata? Sunt oamenii construiti doar cu scopul de a se reproduce?

  Homosexualitatea este o variatie NORMALA in conditia umana. Este o varianta a sexualitatii normale. \”

  nu papusa,nu este o variatie,la fel cum nu este o variatie sa i-o tragi unei oi.
  oamenii normali sunt construiti ptr a fi atrasi de celalalt sex; aaa,ca se masturbeaza ( cu gandul la sexul opus),ca fac sex oral,( cu sexul opus) si ca prin aceste \”trucuri\” evita reproducerea,n-are relevanta; un barbat va fi atras sexual de o femeie stearpa fara nicio problema;

  instinctul sexual nu se declanseaza functie de probabilitatea tehnica de reproducere ci functie de caracteristicile sexului OPUS. daca-ti pui prezervativ nu inseamna ca nu mai vrei sa regulezi:)

  deci,daca ca barbat faci sex oral cu alt barbat sau i-o dai la buci unei capre,e the same shit; ai canalizat dorinta sexuala pe o entitate ( capra,barbat) gresita:)

  o sa-ti ducem dorul draga noricica.

 146. Am citit comentariile referitoare la adoptie si argumentele mi se par…halucinante :))

  Norina (parca) a scris mai sus ca este mai bine ca un copil sa fie adoptat de catre un cuplu de homosexuali decat de o familie dezorganizata, care sa-l trimita la cersit samd.

  Ori, procedura de adoptie este una foarte greoaie, care presupune teste psihologice si altele de acest gen. Deci, logic, un copil va fi dat spre adoptie intr-o familie capabila sa-i indeplineasca nevoile financiare, emotionale etc.

  Cei care-si cresc copii spre a-i trimite la cersit sau furat nu sunt parinti adoptivi care au indeplinit toate cerintele cerute de lege. Asadar, nu au ce cauta in aceasta disputa. Altminteri, urmand aceeasi logica, sa faca si un cuplu homosexual copii biologici.

  Subiectul acesta este unul foarte delicat, pentru ca nu se mai refera strict la drepturile homosexualilor ci si la drepturile si nevoile unor fiinte umane lipsite de discernamant, aflate la inceputul vietii si in plina perioada de formare si de stabilire a identitatii.

  Copii de astazi (indiferent ca au 2, 3, 4 ani sau ca sunt bebelusi) reprezinta viitorul, iar a-l situa intr-o zona incerta din vointa proprie este un act de inconstienta ; nu ma refer la posibilele orientari sexuale pe care le-ar putea avea un copil adoptat de catre un cuplu homosexual, ci de alte probleme mai profunde care ii pot marca evolutia si implicit actiunile.

  Si asa cum ai afimat si tu Irina, homosexualii exista de cand lumea si pamantul, inclusiv in perioade in care nivelul de cultura si civilizatie era mai ridicat decat in zilele noastre. SI TOTUSI, nu s-a pus problema ca acestia sa creasca impreuna copii.

  Ar trebui sa te gandesti la toate aspectele problemei inainte sa faci formulezi anumite cereri.

 147. F**** u, homofobilor si extremistilor! Na, ca pana la urma am vazut filmul la MTR, in numele taranului roman homosexual obligat la\’\’ sfanta taina\’\’ a casatoriei heterosexuale!

  Aseara, la ora 4.30. Speedy, nu te-am vazut behaind pe-acolo, ai murit cumva?

 148. norina, mi-o transmis speedy sa-ti spun ca femeile care stau capra nu pot fi luate in serios.
  si cum toate femeile ajung in dormitor sa stea capra,s-o dus dreaq feminismu: pozitia e prea degradanta pentru femei.
  avantaju acestei pozitii,conform soldatului svejk, consta in faptu ca nu-i vezi fatza caprei.

 149. În trecut oamenii nu gîndeau şi (se) iubeau ideologic, după programe europene şi americane dictate de vreo agendă globalistă. Era o treabă personală,particulară nu una naţională care împărţea lumea în tabere şi conflicte. De ce homoxesualii atît de ,,toleranţi\” vor să bage pe gît altora,ceea ce-i priveşte doar pe ei? Sau vor să să instaureze în România şi pe glob o dictatură sexuală, un totalitarism homoxesual care ar provoca numai conflicte şi chiar vărsări de sînge. Dacă ar fi oameni de omenie, aceştia şi-ar vedea de treaba lor fără ai stîrni pe ceilalţi, care altminteri nu-i bagă în seamă.

  Pr Siluan

  Am cunoscut oameni care auzind că unii aleg să vieţuiască în mănăstire, adică în abstinenţă, erau foarte contrariaţi întrebîndu-se că dacă toţi oamenii ar merge la mănăstire ,,primejdie” cu totul utopică, cum s-ar mai inmulţi lumea? Cînd vine vorba de homoxesuali/lesbiene nu se mai tem de …,,sfîrşitul” lumii.Oricum homoxesualitatea e tot atît de normală ca şi a plînge la horă şi a chiui la înmormîntare. Îi întreb doar pe homoxesuali: cum s-ar mai înmulţi ei dacă n-am exista noi ceilalţi, fanatici, extremişti, etc.(pariez că nu-mi vor răspunde sau vor răspunde pe lîngă)

  Vlad

  S-ar părea că în extremismul lor, fundamentalişti homoxesuali nu mai au nici o urmă de bun simţ. Păi, eu dacă nu te vreau, nu te vreau!Se încearcă o sovietizare homoxesuală a românilor cu orice preţ! Crearea unui lagăr homoxexual la nivel naţional şi internaţional printr-o reeducare ideologică, camuflată în activităţi socio-culturale, în instituţii reprezentative ale statului, ce nu au în comun nimic cu astfel de activităţi…perverse. Astfel de atitudini îmi amintesc de teroarea comunistă declanşată în România postbelică sub chipul unor mari binefaceri socialiste. În timp ce-i batjocorea, silindu-i la cele mai scabroase perversiuni pe deţinuţii politici din penitenciarul Piteşti, torţionarul Ţurcanu, sluga ,,torţionarilor europeni” de atunci, fraţi ai celor de astăzi le ,,proorocea” despre anumite transformări sociale în care astfel de moravuri vor deveni fireşti(vezi ,,Amintiri din mlaştina disperării”; ,,Fenomenul Piteşti”; ,,Patimile după Piteşti”,etc). Cum de ştia el atunci, ceea ce vor pretinde homoxesualii, ca la comandă peste 50-60 de ani? ,,Cin\’ le paşte le cunoaşte!”

  Pr. Paisie

  Numai lucrurile rele se impun forţat. Faptul că voi homoxesualii îi ameninţaţi pe cei ce nu vă suportă, demonstrează că gîndiţi comunist şi nu democratic.Pînă nu vă afişaţi ca ,,păduchele în frunte” nimeni nu vă agasează de fel. Credeţi că prin metode poliţieneşti, veţi fi respectaţi sau iubiţi? Au încercat şi comuniştii si n-au reuşit! Totdeauna veţi fi şi veţi rămîne o minoritate barbară şi frustată!

  Dan

  Măi microbilor,rebuturi, clone ordinare credeţi că dacă ne ameninţaţi, rezolvaţi ceva? Eu am m-ai călcat homoxesuali în picioare şi o voi m-ai face. Nu mă tem de puşcărie că şi acolo i-am executat pe papagali ca voi. Mă piş pe voi şi vă dau foc ori de cîte ori sunt supărat.

  Gigi criminalul

  Unii zic, că creştinii îi persecută pe homoxesuali. Eu nu sunt creştin, dar nu am văzut nici un poponar făcut şniţel de vreun creştin, deşi sincer vorbind, unii ar merita.Dimpotrivă, creştinii mi se par inconştient de permisivi, chiar fraieri, faţă de aceste javre cu dipolmă. Au fost situaţii,cînd oameni homoxesuali s-au dat la mine şi i-am capsat cum trebuie. Nu am scrupule creştine pentru aceşti paraziţi.

  Mircea

  Homoxesualii: maimuţe perverse, coşmaruri ale creaţiei, greşeli ale naturii pe lîngă care porcul e om.

  Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.