Castiga un voucher de 300 ron oferit de Nelmar

Pentru ca suntem in luna femeii, ne-am gandit sa va oferim un cadou inedit, oferit cu generozitate de catre Casa de moda Nelmar.

Puteti castiga un voucher de 300 ron pentru achizitia oricarui produs de pe site-ul nelmar –shop.ro .

Ce trebuie sa faceti:
Sa ne spuneti pe Forumul Enjoystyle.ro ce produs ati dori sa achizitionati de la NELMAR in cazul in care sunteti castigatoarea voucherului.

Citeste si:  Innoieste-te de Paste cu TaraFashion!

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 8 martie – 2 aprilie. Tragerea la sorti va avea loc in data de 3 aprilie.
Castigatoarea va fi anuntata in aceasta pagina si pe e-mail.
Daca in termen de 3 zile de la tragerea la sorti, castigatoarea nu raspunde e-mailului trimis de noi, are loc o noua tragere la sorti si se desemneaza o alta castigatoare.

Citeste si:  TaraFashion premiaza tinuta lunii!

Despre Colectiile Casei de moda NELMAR

Colectiile NELMAR se adreseaza femeii independente, active si moderne, care doreste sa fie admirata pentru bunul gust si eleganta pe care le afiseaza. Femeia pentru care creeaza NELMAR este puternica dar feminina. Puterea provine din atitudine, feminitatea din stilul elegant. Femeia pentru care creeaza NELMAR stie sa se puna in evidenta, isi cunoaste atuurile si este constienta de importanta stilului individual. Distinge calitatea de non-calitate, de aceea va opta pentru compania care nu ii va oferi altceva decat calitate superioara.

Citeste si:  Castiga cosmetice de la Gerocossen!

UPDATE: Castigatoarea voucherului oferit de Nelmar este Elena86. Felicitari castigatoarei si multumiri tuturor pentru participare!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.