Castiga un training profesional pentru a deveni Makeup Artist Oriflame!

Cariera de make-up artist incepe cu un singur pas pentru tine, cea mai moderna cititoare a noastra impreuna cu cei de la Oriflame.
Pentru multi este un job in adevaratul sens al cuvantului, pentru altii este o pasiune care merita exploatata la maxim datorita talentului si devotamentului de care dau dovada atunci cand isi pun „manutele” la incercare.

Pentru ca noi credem in tine si vrem sa punem o caramida la baza carierei tale de make-up artist, ne-am gandit sa te punem
in tema cu noua provocare pe care au lansat-o cei de la Oriflame.

Citeste si:  Castiga doua papusi Cleopatra si o tricicleta!

Inscrie-te in perioada 1 noiembrie –15 decembrie la preselectia Oriflame si Look! cauta Make-up Artist si vei avea sansa sa ai parte de traininguri de specialitate in tara si in afara tarii sustinute de profesionistii Oriflame la nivel global. De asemenea, daca tu esti aleasa, vei aparea in revistele de specialitate online, offline si chiar vei aparea la tv!

Citeste si:  Castiga o excursie de 1 Mai la mare!

INSCRIEREA SE FACE PE SITE-UL Oriflame

Experienta acumulata in CV-ul tau va fi una extrem de importanta cu o valoare semnificativa in viitor si te vei putea bucura de o remuneratie lunara din partea Oriflame!

Iti doresti sa calatoresti prin strainatate, in interesul artei desigur?
Acum e sansa ta! Participa si tu la concursul organizat de Oriflame si alatura-te si tu expertilor Oriflame in machiaj din lumea intreaga, sub bagheta magicianului Jonas Wramell.

Citeste si:  Vrei haine noi de 1 Martie?

Creeaza-ti propriul cont in sectiunea dedicata acestei preselectii de pe pagina principala www.oriflame.ro .

Lumea frumusetii asteapta sa o cuceresti! Nu rata sansa unei cariere de make-up artist oferita de Oriflame si Look si intra pe Oriflame .


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.